Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 2 ve 2

Konu: Merkür’ün Kova Burcunda Geri Hareketinin Etkileri

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart Merkür’ün Kova Burcunda Geri Hareketinin Etkileri



    MERKÜR 11 ŞUBAT 2015 TARİHİNE KADAR DEVAM EDECEK OLAN YILIN İLK RETRO HAREKETİNE başlıyor.
    Zihnimizin nasıl ve neye daha çok çalıştığını bilgi akışının yollarını yakın çevremizle olan ilişkimizin nasıl olduğunu seyahatleri ve ticari faaliyetleri daha çok ifade eden Merkür retro hareketleri sırasında bu konularda ufak tefek pürüzler yaşamamızı kolaylaştırıyor.
    2015 yılının tüm Retroları hava elementinde olacak. Hava elementi iletişim bilgi ve teknoloji konularını yoğun şekilde ilgilendirdiğinden genel olarak her zaman bahsedilen aksaklıkların biraz daha görünür şekilde yaşanacağını düşündürüyor.
    Elektronik aletlerde bozulmalar bilgi akışında aksaklıklar iletişimde ve anlaşmalarda zorlanmalar yanlış anlaşılmalar ve seyahatler ile ilgili sorunlar en sık rastlanan etkileri.

    Bu zaman aralığı özellikle BİLİMSEL TEKNOLOJİ İÇERİKLİ ÇALIŞMALARI tekrar gözden geçirmek HATALARIN TESPİTİ DÜZELTİLMESİ YENİDEN YAPILANDIRMALAR ve eski fikirlerin geleceğe dair yapılandırılması için verimli biçimde değerlendirilebilir.

    Kova burcunda olmasından dolayı
    toplumsal konular
    fikir dayanışmaları
    hep doğru bildiğimiz kalıpların tartışılır hale gelmesi
    ihmal edilen çözüm anlaşma ve sorun süreçlerinin tekrar masaya yatırılması gündeme gelebilir.
    Unutulmuş veya etkisini yitirmiş organizasyonlar gruplar ve dernekler partiler tekrar faaliyete geçebilir ya da adından söz ettirebilir bir vesile ile.
    Fikir özgürlüğüne ve bunun paylaşılmasın da bir çeşit kısıtlama gelebileceğini ancak bunun daha sonra şekil değiştirmek zorunda kalacağını da düşündürüyor açıkçası bu kez retro…
    Yeni yapılanmalar oluşumlar organizasyonlar ise beklenen verimi sunmayabilir. Verilen kararlardan vazgeçilmesi bazı unsurların sonradan geçerliliğini yitirmesi bazı elemanların değişmek zorunda kalması yani ilk halden uzaklaşma durumlarına açık olacak bu tarz yeni girişimler.

    İçinde bilgi bilimsellik ve teknoloji yatan her türlü konuda eğer yeteri kadar irdelenmemişse hatalar bilgi kirlilikleri ve yalan yanlış ifadeler yanlış yönlendirmeler söz konusu olabilir.

    Devrim ya da buluş niteliğindeki çıkışlar geri gitmek toplatılmak veya onarılmak zorunda kalabilir.

    Merkür temasına dahil olan her türlü konuda kontrol özen ve dikkat ihtiyacı çok fazla olacak.

    KISACASI BİLGİNİN TEKNOLOJİNİ YENİSİNE TEMKİNLE YAKLAŞ ESKİSİNİ GÖZDEN GEÇİR TAMAMLAMA KUSURSUZLAŞTIR VE REVİZE ET SAĞLAMLAŞTIR DİYOR OLACAK GÖKYÜZÜ BİZLERE.

    Her gezegen retrosunda bahsettiğim gibi hayatımızda bir konuda duraksama veya gerileme yaşanıyorsa ( gezegenlerin bu durumu temsil ettiğini düşünürsek) unutmamak da fayda var ki EVREN BİZE “BU KONUYA DAHA FAZLA ZAMAN AYIRMAN GEREKİYOR” “BİR KEZ DAHA DÜŞÜNMEN GEREKEBİLİR” “BELKİ DE BUNA ARTIK İHTİYACIN YOKTUR” “ÇÖZMEDEN İLERLEME” gibi mesajlar veriyor olabilir…

    Mesajları alabilmenizi ve bunu fırsata dönüştürmenizi gönülden dilerim.

    Merkür retro dönemleri için kısaca hatırlatmak gerekirse:
    • Eğer bir alet özellikle de teknoloji içerikli olanından veya bir hizmet satın alacaksak daha tedbirli olmamız ve açık noktaları ve olası riskleri iyice gözden geçirmemiz gerektiğini biliyoruz.
    • Eğer bir imza atacaksak iki kere okumak bir uzmana danışmak bir başlangıç yapacaksak her türlü tedbiri alıp her zamankinden daha temkinli olmak gerektiğini de biliyoruz...

    Yani zaman bize “acele etme” “iyice düşün” “riskleri ölç” “tekrar gözden geçir” “kararından emin ol” “tedbirli davran” diyor. Riskler ise bunu yapamamışsak başımıza geliyor…



    Dr. Samiye Özbaş Soysal
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  2. #2
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart Merkür retrosunun Burçlara Etkisi Ocak 2015



    KOÇ

    Merkür retrosu ile birlikte önümüzdeki günler eski bir dostun ya da onunla ilgili bir haberin karşınıza tekrar çıkmasına vesile olabilir. Aralardaki mesafelerin ve aşılamamasının nedenleri konuşulacak. Buzlar eriyebilir.



    BOĞA

    Merkür retrosu önümüzdeki birkaç hafta için iş yaşamınızı daha çok etkileyecek. Yeni bir çalışmaya başlamaktan ziyade eski ve yarım olanlarını tamamlama gözden geçirme ve sorunları giderme adına kullanabilirsiniz bu süreci.


    İKİZLER

    Merkür retrosu önümüzdeki birkaç hafta için daha önce başladığınız bir akademik çalışmayı ihmal ettiğiniz bir sınavı tekrar gündeminize taşıyabilir. Uzak akrabalardan gelecek gecikmiş bir ziyarete de hazırlıklı olun.



    YENGEÇ

    Eski bir borcunuz ihmal ettiğiniz bir geri ödeme ya da paylaşım miras nafaka içerikli işiniz varsa Merkür retrosu önümüzdeki birkaç hafta buna dair gelişmeleri artık çözüme kavuşturun diye tekrar karşınıza çıkaracak.


    ASLAN

    Bir ortaklığınız ya da kişisel bir anlaşmazlığınız olan biri varsa hayatınızda Merkür retrosu ile birlikte karşılıklı gelmeniz mümkün. Söylenmiş sözler masaya yatırılacak. Eski teklifler de düşünün diye tekrar gündeme gelebilir.



    BAŞAK

    Önceden başladığınız bir işiniz varsa eğer planlama kısmı günlük rutinlerin düzenlenmesi gibi durumlar Merkür retrosu ile birlikte önümüzdeki birkaç hafta gündeminizde olacak. Gereksiz detaylardan kurtulup sadeleşme fırsatı bu.


    TERAZİ

    Bir heves başladığınız uğraştığınız harcamalar yaptığınız hobilerinize dönün bir bakın Merkür retrosu ile birlikte. Daha önce yeteri kadar emek sarf etmediğiniz bir şeyleri tekrar ele alıp geliştirme zamanı gelmiş olabilir.



    AKREP

    Aile içinde ihmal edilmiş bu yüzden de sorun olan konuları konuşma bir araya gelip çözüm arayışına girme şansı çıkabilir Merkür retrosuyla. Evdeki elektronik eşyalara dikkat etmek gerekebilir önümüzdeki birkaç hafta için.


    YAY

    Merkür retrosu ile birlikte önümüzdeki birkaç hafta en çok karşınıza çıkacak olan durum iletişim kopukluğu ile alakalı olacak. Yanlış anlaşılmalara dikkat. Kardeşinizle aranızdaki iletişimi ise yoğunlaştırma fırsatı olabilir.



    OĞLAK

    Para alışverişleri yatırım konuları için riskli olabilir Merkür retrosu. Eskiden hak ettiğiniz ancak bir türlü elinize ulaşmayan bir parayı da döndürebilir bu süreç. Maddi dünyaya ait yeni girişimler ek dikkat gerektiriyor.


    KOVA

    Merkür retrosu bu kez burcunuzda gerçekleşecek ve sizi diğer insanlardan daha çok etkileyecek. Zihinsel aktiviteler her zamankinden daha çok dikkat gerektiriyor. Eski planlar revizyon ve icraat için tekrar önünüze gelebilir.


    BALIK

    Merkür retrosu ile birlikte önümüzdeki birkaç hafta gizli kapaklı işlerden dedikodu mahiyetindeki ortam ve durumlardan mümkün olduğunca uzak durmaya gayret edin. Sizinle hiç alakası olmasa bile zararı size dönebilir.
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]