Koç Burcu Haftalık Yorum
27 Mart - 2 Nisan 2017
Bu haftanın gündemi YeniAy sevgili Koç.. Ve seni çok yakından ilgilendiren etkilere sahip bilgine.. Haftanın ilk günü itibari ile etkilerini hissedeceğin YeniAy enerjisi seni bir çok konuda ileriye taşıyabilecek etkilere sahip sevgili Koç.. 28 Mart’ta burcunda gerçekleşecek olan YeniAy iş hayatın eğitim hayatın üzerine son derece olumlu etkiler sağlayabilir değerlendirmelisin.. Bu hafta özel hayatın ile ilgili de bir süredir kafanı meşgul eden problemlerden soru işaretlerinden kurtulma fırsatları ile karşılaşman fazlası ile mümkün.. Hafta ortası itibari ile değişen enerjini hissedecek daha pozitif daha yapıcı bir hale bürüneceksin.. İnsani ilişkilerde şanslı hissedeceğin karşılaşmalar yaşayabilirsin bilgine.. Evli yada ilişkisi olan bir Koç isen eşin partnerini le yaşadığın iletişim sorunları Cuma günü itibari ile ortadan kalkabilir benden söylemesi.. Hafta sonu ise sürpriz seyahatler gündemine damgasını vuracak gibi değerlendirmelisin..



Boğa Burcu Haftalık Yorum
27 Mart – 2 Nisan 2017
Bu hafta ateş gurubu lideri Koç burcunda 28 Mart’ta gerçekleşecek olan YeniAy enerjisi ile geçecek bilgine.. Senin adına olumlu etkiler sağlamayı planlayan YeniAy enerjisini değerlendirmeli değişime dönüşüme yeni oluşumlara karşı koymamalısın benden söylemesi.. Çalışan eğitim hayatı devam eden bir Boğa isen bir süredir çözüme kavuşturamadığın tıkanmalar yaşadığın konular alanlarla ilgili yapıcı olumlu fırsatlarla karşılaşabilirsin.. Yeni bir işbirliği ortaklık oluşum proje gündeme gelebilir.. Hafta ortası itibar ile karşına çıkacak insanları kurumları fırsatları es geçmemeli değerlendirmeyi tercih etmelisin.. Evli ilişkisi olan bir Boğa isen maddeni manen seni yoran aşağı çeken söylemlerden tutumlardan kaçınmak isteyebilir gerektiğinde ise kolaylıkla ayrılık kararları verebilirsin. YeniAy enerjisi ile kendini daha güçlü hissedebilirsin sevgili Boğa.. Yalnız bir Boğa isen özellikle hafta sonu fazlası ile flörtöz girişken bir yapıya bürünebilir yeni bir başlangıç için adımlar atabilirsin..


İkizler Burcu Haftalık Yorum
27 Mart- 2 Nisan 2017
Bu hafta olumlu bir enerji etki söz konusu sevgili İkizler.. Hafta ortası Koç burcunda bir YeniAy gerçekleşiyor.. 28 Mart’ta gerçekleşecek olan YeniAy enerjisini haftanın ilk günü itibari ile yoğun bir şekilde hissedebilirsin.. Seni aşağı çeken eşinden partnerinden yakın dostundan ortağından uzaklaşma cesareti gösterebilir radikal adımlar atabilirsin.. Son derece hızlı ve hareketli geçecek olan bu hafta iz bırakacak nitelikte gelişmelere oldukça açık bilgine.. Yalnız bir İkizler isen Perşembe günü itibari ile ilginç gelişmeler yaşayabilir duygusal anlamda yorulabilirsin.. Arkadaş kabul ettiğin yahut henüz fark etmediğin bir karşı cinsle yakınlaşmalar yaşayabilir daha ne olduğunu anlamadan yeni bir aşka yelken açabilirsin.. Hızlı geçecek olan bu hafta iş eğitim hayatın üzerine de oldukça olumlu etkiler sağlayacak diyebilirim YeniAy vesilesi ile.. Hafta sonu ailevi ilişkiler görüşmeler toplantılar etkinlikler gündeme gelebilir. Kardeşlerinin kuzenlerinin doğum yada evlilik kararlarını alabilirsin.



Yengeç Burcu Haftalık Yorum
27 Mart-2 Nisan 2017
Bu hafta sabır gerektiren bir hafta sevgili Yengeç.. Ve hatta 10 Nisan’a kadar bol bol sabra ihtiyacın olacak diyebilirim bilgine.. 28 Mart’ta senin gibi öncü etkilere sahip olan Koç burcunda bir YeniAy gerçekleşiyor sevgili Yengeç.. Seni kendinle yüzleştirmeyi bir kez daha tanıştırmayı düşünen bir enerji sağlayacak YeniAy.. Çalışan eğitim hayatı devam eden bir Yengeç isen yakın çevren ortakların işbirliği içinde olduğun insanlarla yüzleşebilir sabırsız asabi tutumlar sergilemeye meyilli olabilirsin.. Yüksek bir öz güven duyabilir anlık kararlar almaya meyilli olabilirsin.. Bu durum yanlış anlaşılmalara hatalar yapmana neden olabilir.. Bu nedenle ”bin düşünüp bir söylemelisin”.. Bu konuda fazlası ile ciddiyim uyarımı dikkate almanı tavsiye ederim.. Sabırlı olabilir ve sessiz kalmayı başarabilir isen bu sürecin sonunda kazana sen olabilirsin.. Özel hayatında ise daha özgür daha cool bir havaya bürünebilirsin.. Süregelen evliliğinde ilişkinde sorunlar var ise ve kopma noktasına gelinmiş ise kesin net adımlar atmaya meyilli olabilirsin.. Bu süreci iyi değerlendirmelisin. Yalnız bir Yengeç isen başından sonu belli olan ve güven vermeyen bir ilişkiye adım atmakta ısrar edebilirsin.. 10 Nisan’a kadar hayatında radikal değişiklikler yapmamaya özen göstermelisin..


Aslan Burcu Haftalık Yorum
27 Mart – 2 Nisan 2017
Bu hafta sabırsız ve asabi tutumların ile ön plana çıkacağın bir hafta olabilir sevgili Aslan bilgine.. 28 Mart’ta mensubu olduğun ateş gurubunun öncü vasıflı üyesi Koç burcunda bir YeniAy gerçekleşiyor.. Etkisi hafta başı itibari ile hissettirecek olan YeniAy gereksiz bir cesarete kapılmana neden olabilir. Hal böyle olunca egosantrik tutumlar sergilemekten kaçınmaya bilirsin.. Ancak bu durum iş eğitim yakın ilişkilerinin zedelenmesine yara almasına neden olabilir. Çalışan eğitim hayatı devam eden bir Aslan isen ani kararlardan ayrılıklardan girişimlerden kaçınmalısın.. Bankacılık finans hukuk işlemleri olan bir Aslan isen imza atmadan önce detaylı bir şekilde incelemeli mümkünse kararlarını bir süreliğine ertelemelisin. Yakın ilişkilerinde sert rüzgarlar essin istemiyor isen 10 Nisan’a kadar entrikadan ani kararlardan çıkışlardan kaçınmalısın.. Ailevi ilişkiler ise özellikli hafta sonu gündem oldukça yoğun olabilir.. Kendine dinlenmek enerji tazelemek adına zaman yaratmaya özen göstermelisin..



Başak Burcu Haftalık Yorum
27 Mart-2 Nisan 2017
Bu hafta gündem oldukça yoğun sevgili Başak.. Bir çok konuda güncelleme yapabilir yeni kararlar alabilirsin.. Hızlı ve yoğun bir hafta geçireceğini şimdiden belirtmek isterim.. Bu durumun hatalara yol açmasını engellemek adına sakin kalmaya özen göstermelisin.. 28 Mart’ta ateş gurubunun lideri Koç burcunda bir YeniAy gerçekleşiyor.. Etkileri haftanın ilk günü itibari ile hissedilecek olan YeniAy enerjisi 10 Nisan’a kadar devam edecek bilgine.. Ailevi ilişkiler ortaklıklar gündeme oturabilir. Bir çok konuda değişime gitmek isteyebilirsin.. Ev değiştirmek ofis değiştirmek iş değiştirmek isteyebilirsin.. Ortaklı çalışan bir Başak isen finansal anlamda sorunlar gündeme gelebilir.. Yapıcı tutumlar sergilemeye özen göstermelisin.. Bu durumu fırsata çevirmen mümkün.. Ancak aceleci tutumlar hatalı kararlar almana neden olabilir.. Evli yada ilişkisi olan bir Başak isen kendinle yüzleşebilir problemlerinin temelinin senin tutum ve davranışların ile ilgili olduğunu farkına varabilirsin.. Sorunları çözmek adına aceleci tutumlar sergilememeye özen göstermeli mantıksal tutumlardan yana olmalısın.. Hafta sonu bu konuda sağlıklı değerlendirmeler yapabilmek adına kendine iki günlük bir seyahat programı organize edebilirsin.


Terazi Burcu Haftalık Yorum
27 Mart-2 Nisan 2017
Bu hafta karşıt burcun Koç’ta 28 Mart’ta gerçekleşecek olan YeniAy etkisinde hareketli ve yoğun bir hafta olacak diyebilirim sevgili Terazi.. Özel hayatın üzerine etki yapacak olan bu YeniAy enerjisini sağlıklı değerlendirebilir isen eşin partnerin ile aranızda devam eden sorunları aşabilmek adına çıkış noktaları yakalayabilir şanslı hissedeceğin gelişmeler yaşayabilirsin.. Değerlendirmeli yapıcı tutumlar takınmayı tercih etmelisin.. Henüz sona ermiş bir evliliğin ilişkin var ise ex eşinin partnerinin tutum ve söylemlerinden rahatsız olabilir yeni bir ilişkiye adım attığına şahit olabilirsin.. Sana tavsiyem bu YeniAy enerjisini değerlendirmeli ve yaralarını sarmak adına kendine bir şans vermelisin.. Çalışan eğitim hayatı devam eden bir Terazi isen ön plana çıkacağın fırsatlarla karşılaşabilirsin.. Hafta sonu eğlenceli bir enerjide geçebilir kendine geniş geniş zamanlar ayırmalısın..



Akrep Burcu Haftalık Yorum
27 Mart -2 Nisan 2017
Bu hafta senin adına şanslı gelişmelerin gündeme geleceği bir hafta sevgili Akrep bilgine.. 28 Mart’ta Koç burcunda bir YeniAy gerçekleşiyor sevgili Akrep.. Mart ayı gider ayak çok hareketli bir etki oluşturuyor bu YeniAy ile. 10 Nisan’a kadar devam edecek olan bu YeniAy enerjisi pozitif bakabilir ve mantıksal tutumlar sergileyebilir isen sana ciddi artılar sağlayabilir değerlendirmelisin.. Çalışan eğitim hayatı devam eden bir Akrep isen sorunları çözmek adına fırsatlarla karşılaşabilirsin.. Tıkanmış her şeye rağmen emek çabalarına rağmen sonuç alamadığın projeden işten sektörden vazgeçebilir değiştirmek adına girişimlerde bulunabilirsin.. Yeni başlangıçları fazlası ile etkileyen bu YeniAy enerjisini mutlaka değerlendirmelisin.. İş yerinde okulunda ön plana çıkabileceğin bir süreç senin adına.. Evli yada ilişkisi olan bir Akrep isen yine olumlu bir etki söz konusu olabilir.. Özellikle hafta sonu itibari ile gireceğin bir süreç yeni bir ilişkinin ani bir şekilde gündeme gelmesine neden olabilir değerlendirmelisin..


Yay Burcu Haftalık Yorum
27 Mart-2 Nisan 2017
Bu hafta seni fazlası ile etkileyecek bir gökyüzü hareketi söz konusu sevgili Yay. 28 Mart’ta mensubu olduğun ateş gurubunun öncü burcu Koç’ta bir YeniAy gerçekleşiyor sevgili Yay.. İş ilişkilerini işbirliklerini eğitim hayatını ve yakın ilişkilerini fazlası ile etkileyecek gibi bilgine.. Haftanın ilk günü itibari ile etkisini hissettirecek olan YeniAy enerjisi 10 Nisan’a kadar devam edecek bilgine.. Bu süreçe kime ne söylediğine kiminle ne paylaştığına fazlası ile dikkat etmelisin.. Özellikle iş yerinde okulunda dedikodular gereksiz söylemler konular gündeme gelebilir.. Sana tavsiyem: Bu süreçte olabildiğince sessiz ve sakin kalman yönünde sevgili Yay.. Evli yada ilişkisi olan bir Yay isen sallantıda olan ilişkine evliliğine bir kez daha şans vermek isteyebilirsin.. Yalnız bir Yay isen yakın geçmişte sona ermiş bir ilişkiye yeniden adım atabilir bir kez daha denemek isteyebilirsin.. Özellikle hafta sonu aşk adına oldukça hareketli..



Oğlak Burcu Haftalık Yorum
27 Mart -2 Nisan 2017
Bu hafta senini gibi öncü bir burç olan Koç’ta 28 Mart’ta gerçekleşecek olan YeniAy enerjisinde başlayacak ve etkisini 10 Nisan’a kadar hissettirecek sevgili Oğlak.. Öncü vasıflı bir burçta gerçekleşiyor YeniAy ve sende bir öncü burç olduğun için fazlası ile etkilenebilirsin sağladığı enerjiden.. Öncelikle senin adına hassasiyet içeren alanlara etki edeceğini belirtmek isterim.. Ailevi ilişkiler evlilik ilişki alanların fazlası ile etkilenebilir.. Bu süreçte yapıcı bir tutuma bürünüyorsun.. Yapıcı pozitif yaklaşımların süregelen evliliğinde ilişkinde sorunları çözmek adına ciddi adımlar atabilirsin.. Çocuk sahibi olmak isteyen evlenmek isteyen bir Oğlak isen adımlar atabilir resmi adımlar atabilirsin.. Çalışan eğitim hayatı devam eden bir Oğlak isen haftanınilk günü itibari ile aceleci bir yapıya bürünebilirsin.. Hata yapmak yanlış işbirliklerinde projelerde yer almak gibi konularda riski düşürmek adına sakin kalmalı aceleci tavrından vazgeçmelisin.. Hafta sonu ani bir kararla seyahate çıkabilir dinlenmek enerji tazelemek adına girişimlerde bulunabilirsin..


Kova Burcu Haftalık Yorum
27 Mart-2 Nisan 2017
Bu hafta hareketli sosyal bir hafta sevgili Kova.. 28 Mart’ta ateş grubu lider burcu Koç’ta bir YeniAy gerçekleşiyor.. YeniAy enerjisi ile daha hafif hissedebilir sorumluluklardan kaçınmak isteyebilirsin.. Çalışan eğitim hayatı devam eden bir Kova isen riskli tutumlardan kaçınmaya özen göstermelisin.. İşinden ayrılmayı düşünüyor isen okuduğun bölümü değiştirmeyi düşünüyor isen sakin kalmalı iyice değerlendirmelisin emin olmadan adım atmamalısın bilgine.. İş arayan bir Kova isen YeniAy enerjisi ile şanslı hissedeceğin görüşmeler yapabilirsin değerlendirebilir isen yeni bir işe başlayabilirsin.. Evli yada ilişkisi olan bir Kova isen yapıcı tutumlar sergilemeyi tercih edebilir eşin partnerin ile fikir ayırıklarından kaçınabilir daha naif bir yapıya bürünebilirsin.. Yalnız bir Kova isen özellikle 10 Nisan’a kadar fazlası ile sosyal tutumlar sergileyebilir keşifçi bir ruh hali takınabilirsin.. Yeni arkadaşlıklar kurmak yeni bir ilişkiye adım atmak senin adına çok çok kolay bir hale gelebilir



Balık Burcu Haftalık Yorum
27 Mart-2 Nisan 2017
Bu hafta pozitif enerjide başlayacak bir hafta sevgili Balık.. Gerek iş gerek kariyer hayatında olumlu gelişmeler yaşayabilir olumlu ilişkiler kurabilirsin.. 28 Mart’ta ateş gurubunun öncü burcu Koç’ta bir YeniAy gerçekleşiyor.. YeniAy etkisini Pazartesi günü itibari ile hissettirecek ve 10 Nisan’a kadar devam edecek.. Finansal anlamda statü prestij anlamında ileriye çıkacağın fırsatlar yakalayabilir işbirlikleri ilişkiler kurabilirsin.. Bu süreçte karşına çıkacak insanları kurumları projeleri değerlendirmeli görmezden gelmemelisin bilgine.. Evli yada ilişkisi olan bir Balık isen eşin partnerin ile bu YeniAy sürecinde bir çok sorunu aşabilir geride bırakabilirsin. Yalnız bir Balık isen hafta ortası itibari ile flörtöz cool tutumlara meyilli olabilirsin.. Ani bir ilişki gündeme gelebilir değerlendirmelisin..