Koç Burcu'nda önümüzdeki 15 ayı etkileyebilecek "Yeni Ay"ı yaşayacağız.




KOÇ BURCU'NDA "YENİ AY" 28 MART'TA

Enerji olarak oldukça hareketli bir haftaya başlıyoruz.

Koç Burcu'nda oldukça önemli ve önümüzdeki 15 ayı etkileyebilecek "yeni ay"ı yaşayacağız.

28 Mart'ta 7 derece Koç Burcu'nda gerçekleşecek "yeni ay" yanına yandaş olarak sevgi ve aşk gezegeni Venüs'ü de alacak.




HAYATINIZA YENİ BİR YÖN VERME ZAMANI

Hayatınıza yeni bir yön verme başlatmayı ertelediğiniz durumları yeniden harekete geçirmek adına önemli etkilere sahip bir "yeni ay" etkisi ile karşı karşıyayız!

Yalnız "yeni ay" gergin enerjileri de içinde barındırıyor.

Özellikle harekete geçmek; bazen isyankar bir hal alabilir bu süreçte dilimizin kemiği olmayacak.

İstediklerimizi elde etmek adına önce fedakarlık yapmak karşılaştığımız problemleri sineye çekip biraz sabır etmemiz önemli.

Yoksa fevri çıkışlarımız durumları tersine çevirebilir. Kısaca ışık vermek için önce yanmamız gerekecek mum misali sonra aydınlatacağız hayatımızı bu anlamda oldukça zor ama sonuç odaklı hayatımıza getirilerini sunacak önemli bir "yeni ay" diyebilirim.




"Yeni ay"ın başlıca etkilerinden bir tanesi vücudumuzdaki enerji olacak.

Gerçekten patlamaya hazır volkan misali enerjiyle dolacağız konuşmalarımıza yaşadıklarımıza birçok alana etki edecek bu durum.

Bu yüzden duygularımıza düşüncelerimize kendimizi ifade ediş biçimimize çok dikkat edelim.

Altını çizmek istiyorum ani verdiğimiz kararlar ve tepkiler ilk etap önümüzdeki 15 ayda devamında özellikle net olarak Ekim ayında hayatımızı olumsuz yönde etkileyebilir.


YENİ AY ENERJİSİNDE NELER YAPMALIYIZ?

Peki neler yapmalıyız vücudunuzda oluşan bu elektriği hareket enerjisi ile atmamız şart. Spora başlayabiliriz özellikle hız sporlarına meraklıysanız hobinizi gerçekleştirmek adına oldukça olumlu.

Yine kısa sürede halletmek istediğiniz işler varsa kısa vadeli işler için projeler için başlatma enerjisini kullanabilirsiniz. Bu süreçte eskiye dönük projeleri başlamış ama devamı gelmeyen işleri yeniden revize ederek hayatınıza almak ve sonuçlandırmak içinde pozitif bir etki varken.


NELER YAPMAMALIYIZ?

Neler yapmamalıyız; ani karar vermemeliyiz trafikte ekstra dikkat etmeliyiz kaza riski patlama enerjisi çok yüksek çok risk içeren yerlerde bulunmayalım. Estetik operasyonlar görsel anlamda radikal değişiklikleri desteklemeyen bir etki var.

Aşk ilişkilerine başlamak ve bitirmek için uygun bir periyot değil.




MERKÜR BOĞA BURCU'NA GEÇİYOR.

Haftanın diğer etkisi ise 1 Nisan itibariyle Merkür iletişim düşünce düşünme gezegeni Boğa Burcu'na geçiş yapacak.

Merkür'ün Boğa Burcu'ndaki seyahati daha uzun olacak; çünkü 10 Nisan itibariyle geri hareketine başlayacak.

Yazılarımı ve sosyal medya hesaplarımı atlamadan takip eden okuyucularımız hatırlayacaklardır. Merkür geri harekette iken problem yaratır başlangıçlar adına... Bu yüzden garantici konuşmalar güven duygularımız 10 Nisan'a kadar oldukça önem kazanacak.

10 Nisan'a kadar özellikle güven duygusunda tereddütte bulunduğunuz insanlarla ne yapmak istediğinizi şartlarınızın konuşmaların birçoğunu halletmeniz gerekiyor.




HAFTANIN BURÇLARA ETKİSİ:


Koçlar ve Yükselen Koçlar:

Sevgili Koçlar "yeni ay" burcunuzda gerçekleşiyor.

Hayatınızda başlangıç yapmak istediğiniz her alanda "yeni ay" sizi olumlu etkileyecek ve yeni başlangıçlar adına fırsatlar yakalayabileceksiniz.

Kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz bu ifade zorluğu ve aşırı isyan durumu içinizdeki öfkenin patlamasına sebep olabilir.

Net olarak etkisini hissedeceğiz konular ise; ikili ortaklıklarınız evliliğiniz ilişkileriniz olacak...

Kariyerinizde de mecburi değişikliklerle bu hafta karşı karşıya kalabilirsiniz.

Merkür'ün Boğa Burcu'na geçmesi ile beraber maddi anlamda zaten bir güven arayışınız oluşacak...

İş değişikliği düşünüyorsanız 10 Nisan'a kadar yapabilirsiniz; devamında 1 Mayıs'a kadar uygun şartlar oluşmayacak.








Boğalar ve Yükselen Boğalar:

Boğalar "yeni ay" sizi zorlu bir alanda etkileyecek!

Hayatınızdaki korkularınız ile yüzleşmek ertelediğiniz işlerin başına geçmek zorunda kalacaksınız.

Özellikle iş ortamında karşınızdaki insanlarla yaşadığınız sıkıntıları konuşup çözmeniz gerecek. İyi haber ise: bu etkiyi çalıştırdığınız anda fırsata dönüşecek.

Sağlıkla ilgili konulara da dikkat etmeniz önemli; özellikle mecburi gerçekleştirmeniz gereken uzun yolculuklar sizi zorlayacak ve sağlığınızın yıpranmasına sebep verecek.

Merkür ise burcunuza geçiyor ifade gücünüz artacak.

10 Nisan'dan itibaren ise güven duygunuzla ilgili bir sınav dönemi başlayacak. Bu yüzden önemli konuşmalarınızı bu tarihe kadar gerçekleştirmelisiniz.






İkizler ve Yükselen İkizler:

İkizler "yeni ay" sizi oldukça güzel bir etkiyle tetikleyecek sosyalleşmek kalabalık ortamlara girmek ve burada kuracağınız bağlantıları fırsata çevirmek adına olumlu bir etki var!

Dikkat etmeniz gereken durum ise partnerinizde olan ilişkiler; aşırı sosyallikten kaynaklı ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz.

Doğal olarak hem maddi hem de manevi durumunuzu negatif etkileyebilir. Sevgilinize ile arkadaş ortamınızı sosyalleştiğiniz alanları ilişkilerinizi ve sorumluluklarınızı ayırmanız önemli olacak.

Merkür'ün Boğa Burcu'na geçmesi ise iş ortamında problemli konuşmalar yapmanıza sebebiyet verebilecek.

10 Nisan'a kadar mevcut problemleriniz varsa konuşarak halletmeniz çok önemli.





Yengeçler ve Yükselen Yengeçler:

Yengeçler "yeni ay" sizi kariyer ortamında toparlanma kariyer adına yeni fırsatları hayatınıza getirecek.

Güzel ve iyi başlangıçlarla karşılaşırken bayan figürleriyle yaşayacağınız diyaloglara dikkat edin!

Diğer yandan aile ortamınızda ki yapmanız gereken konuşmaları ertelerseniz bu durum partneriniz ile sıkıntılı ilişkiler yaşamanıza sebebiyet verebilir.

Evlilik düşünen Yengeç Burçları bu süreçte evlilik teklif alabilirler. Yeni bir düzen oluşturabilirsiniz.

Diğer yandan Merkür'ün Boğa Burcu'na geçmesi ise sizi sosyalleştirecek konuşmalarınız diyaloglarınız artacak ve bu diyaloglar olumlu yönde olacak.

Merkür'ün Boğa Burcu'na geçmesi yeni insanlarla birlikte güzel projelere imza atmanız için sizi desteklerken; bunun size olumlu yansıyacak etkisi 10 Nisan'a kadar hayatınızda olacak bu süreci değerlendirmeyi ihmal etmeyin.






Aslanlar ve Yükselen Aslanlar:

Aslanlar "yeni ay" sizi özellikle yolculuklar açısından destekleyici.

Yeni başlangıçlardan hayatınıza gelen yolculuklar eğitim anlamındaki fırsatları kesinlikle ertelemeyin.

Yine yapmadığınız konular işler ve özel bir iş ortamındaki kritik süreçleri dillendirmemeniz çözümü de erteleyecek ve problem yaratacak. Bu yüzden her uygun iş ortamını değerlendirin.

Yine yakın çevre ve kardeşlerle ilgili birtakım sıkıntılar hayatınızda olabilir; dikkat edin destek yerine engel oluşturabilir.

Diğer yandan özellikle Merkür'ün Boğa Burcu'na geçmesi sizin kariyer anlamında güzel başlangıçların bugüne kadar verdiğiniz sözleri ve size verilen sözlerin sonuç getirmesine şans tanıyacak ama tabii ki 10 Nisan'a kadar.





Başaklar ve Yükselen Başaklar:

Başaklar "yeni ay" sizi başkasından elde edebileceğiniz yeni kaynaklar ödemeler konusunda destekleyecek. Finansal açıdan faydası ise size rahat bir nefes aldıracak olması... Bu dönemde ödemelerinizi borçlarınızı yeniden revize edecek hatta kapatabileceksiniz.

Sevdikleriniz aileniz de size bu konuda maddi destekte bulunabilir; fakat konuşmalarınız çok önemli olacak.

Dikkat etmeniz gereken nokta ise konuşmalarınızda kullandığınız yanlış ifadeler. Yanlış ifadeler olayın tam tersine dönmesine sebebiyet verebilir kendi cebinizden para kaybı ile karşı karşıya bırakabilir; dikkat edin...

Merkür'ün Boğa Burcu'na geçmesi size yurtdışı ile ilgili konularda ve eğitim alanında fırsatlar tanıyacak.

Başlamak istediğiniz eğitimler varsa 10 Nisan'a kadar süreç gayet uygun.






Teraziler ve Yükselen Teraziler:

Teraziler "yeni ay" sizi aşk ilişkiler evlilik ortaklıklar alanında etkileyecek.

Güzel ve yeni bir başlangıç yapabilirsiniz bu süreçte evlilik teklifi alabilir ve ilişkinizi bir sonraki aşamaya taşıyabilirsiniz. Fakat aşırı "ben" demeniz ya da kendi isteklerinizi ortaya koymanız da aynı zamanda ilişkide bitirici bir etki de yaratabilir dikkat edin. Hatta mecburi yeni bir düzen oluşturmanıza sebep olup yuva kavramında sıkıntı yaşamanıza da sebebiyet verebilir burada çok ince bir çizgi var. Orta yolu bulmak partnerinizle ilişkilerinizde "biz" diyebilmeniz de size ve ilişkinize artı getirecek.

Merkür'ün Boğa Burcu'na geçmesi ise sizin yeni finans kaynakları elde etmeniz adına desteklerken bu süreçte kredi çekebilir sevdiklerinizden maddi destek alabilirsiniz.






Akrepler ve Yükselen Akrepler:

Akrepler "yeni ay" sizi iş ortamınızdaki ilişkileriniz sağlık konuları özellikle gün içinde aldığınız sorumluluklar adına olumlu destekleyecek. İş yükünüz artabilir ama burada kısa vadede sonuç getirecek konuşmalar bağlantılar yapmanız sürece olumlu yansıtacak.

Dikkat etmeniz gereken konu ise yakın çevreniz kuzenleriniz kardeşleriniz ile olan ilişkiler; işteki sorumluluklarınızın artması yakın çevrenizi ihmal etmenize sebebiyet verecek iletişimde sıkıntılar problem yaratacak.

Merkür'ün Boğa Burcu'na geçmesi ise sizi özellikle yeni ilişkiler adına destekleyecek diğer yandan mevcut ilişkinizde yaşadığınız problemleri de çözüme kavuşturabileceksiniz. Hatırlatıyorum; 10 Nisan'a kadar bu etki hayatınızda olacak.








Yaylar ve Yükselen Yaylar:

Yaylar "yeni ay" aşk ilişkileri çocuklar alanında olumlu başlangıçlar yaşamanıza sebebiyet verecek.

Bu dönemde sürpriz bir aşk ilişkiniz başlayabilir ve kendinize vakit ayırmak hobilerinizden gelir elde etmek için de yeni fırsatlar yaratmak için de oldukça olumlu bir etki.

Diğer yandan sosyalleştiğiniz ortamlara dikkat etmeniz gerekebilir özellikle yaptığınız konuşmaların yanlış anlaşılması maddi kayıplara sebebiyet verebilir; bu ince çizgiye dikkat edelim.

Diğer yandan Merkür'ün Boğa Burcu'na geçmesi sağlık konularında sizi zorlayacak. Boyun ve boğaz bölgenize dikkat etmeniz gerekecek. 10 Nisan'a kadar iş ortamında da yaşadığınız sıkıntılar varsa bunları çözüme kavuşturabileceksiniz.







Oğlaklar ve Yükselen Oğlaklar:

Oğlaklar "yeni ay" sizi aile ve yuva kavramlarında etkileyecek yeni bir düzen oluşturabilir evinizi taşıyabilir aileniz ile birlikte güzel ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Dikkat etmeniz gereken konu ise aşırı "ben" demeniz durumları! Tamamen ve yeniden "sil baştan" yapmak istemeniz sizi zorlayacak. Hatta kafanızın aile konularına takılması kariyerinizdeki fırsatları kaçırmanıza sebebiyet verebilir.

Merkür'ün Boğa Burcu'na geçmesi ise aşk alanında da sizi ve burcunuzu olumlu etkileyecek. Yükselen burcunuzun yorumunu okumayı unutmayın. Aşkı yeniden yaşamak hayatınıza ve konuşmalarınıza yansıyacak.

Yine partneriniz ile bir ortaklığa imza atabilirsiniz. Bunun için 10 Nisan'a kadar oldukça olumlu bir etki var.





Kovalar ve Yükselen Kovalar:

Kovalar "yeni ay" size kısa yolculuklar yakın çevre ile olan iletişiminizde kendinizi ifade etmede ve sosyalleşme adına fırsat tanıyacak oldukça güzel etkiye etkilere sahip. Yalnız fırsatları kendiniz yaratacaksınız.

Dikkat etmeniz gereken nokta ise burada çevrenizden beklentileriniz artabilir ama sizin yarattığınız fırsatlar olacak hayatınızda...

Diğer yandan korkularınızla yüzleşmek hatta bunun için yolculuğa çıkmanız gerekecek.

Merkür'ün Boğa Burcu'na geçmesi evinizi yeniden revize etme evdeki birkaç elektronik eşyayı değiştirmenize fırsat tanırken ev ortamına yapacağınız alışveriş için 10 Nisan'a kadar olumlu karlı etki var bilginize.





Balıklar ve Yükselen Balıklar:

Balıklar "yeni ay" para alanınızda gerçekleşecek ve gelirlerinizi artıracak özellikle para enerjinizi toparlamak paranın önemini anlamak ve yön bulmak adına sizi de olumlu destekliyor...

Sosyalleştiğiniz ortamlar ise sizin ekstra gider yaşamanıza sebebiyet verebilir. Bir kredi çekme borçlanma durumu ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

Bu dönemde yaptığınız tüm borçları Ekim ayına kadar rahatlıkla kapatabileceksiniz bu açıdan olumlu...

Merkür'ün Boğa Burcu'na geçmesi ise sizi kardeşler yakın çevre ve iletişim konularında güven duygunuzu sınarken; 10 Nisan'a kadar kurduğunuz bağlantılarınız önemli ve pozitif destek var.





Yeni ayın tüm parlaklığını üzerinde hissedeceğiniz harika bir hafta diliyorum...

SEMA SİDAR