Foruminci.net

Teşekkür Teşekkür:  0
Beğeni Beğeni:  0
Beğenmedim Beğenmedim:  0
1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 1 ile 10 ve 12

Konu: İremsu 2013 Burç Yorumları

  1. #1
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart İremsu 2013 Burç Yorumları

    Koç (21 Mart - 19 Nisan) Gezegeni : Mars
    Grup : Ateş
    Uğurlu Rengi : Ateş kırmızısı
    Uğurlu Sayısı : 9
    Uğurlu Taş : Pırlanta yakut
    Uğurlu Gün : Salı






    2013 YILINDA SİZ





    Sevgili Koçlar yılın ilk altı aylık bölümünde hızlı ve gayet aktif bir iletişim gücüne sahipsiniz. Yakın çevrenizle olan temasınız geçen yıl olduğu gibi yoğun bir şekilde devam edecek. Doğru bilgilenmeye ve bilgilendirmeye mutlaka önem veriniz. İş hayatında ikna kabiliyetiniz gayet yüksek bir yıldasınız. Satış pazarlama eğitmenlik alanlarında başarılı olabilirsiniz. Uzun vadeli düşünmeye çalışınız. Aile geçmişinizle anne ve babanızla alakalı konular üzerinde bir hayli durabilirsiniz. Ev-emlak konularındaki işlerde başarılı olabilir veya bu konularda kendinizi garanti altına alabilirsiniz.


    Bu yıl gerek iş gerekse mali konularda olumlu fırsatlar karşınıza çıkabilir. Dışarıdan destek görebilir başarılı iş ortaklıkları ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Mayıs ve Kasım aylarında kariyer hayatınızla ilgili konularda ani ve çok hızlı kişisel kararlar verebilir radikal değişimlerde bulunabilirsiniz. Ancak lütfen çok bilinçli düşününüz ve sağlam olmayan işlere kalkışmayınız.


    Bireysel kazançlarınızdan ziyade partneriniz ortağınız veya alışverişte bulunduğunuz kişilerle çıkarlarınızı düşünerek birlikte hareket etmeyi öğreneceksiniz. Ortaklaşa bir malı mülkü parayı paylaşabilir mirastan yararlanabilir yine ortak bir paradan payınıza düşen hisseye sahip olabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınız zarara girerse ona destek olabilirsiniz. O da aynı şekilde mali ve duygusal anlamda size destek verebilir. Bu anlamda eş ve iş ortaklarınızı iyi seçmenizi tavsiye ediyorum.





    Mucizeleri dışarıda aramaya gerek yok. Çünkü insanın kendine duyduğu güven hayata olan inancı ve cesareti en büyük mucizedir.-iremSU



    Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle







    OCAK AYINA BAKIŞ





    Sevgili Koçlar Ocak ayı boyunca amacınıza uygun şekilde hızlıca ilerleyebilirsiniz. Yeni olan çalışmalarınızı grup içinde ve toplumsal alanda aktif şekilde gösterme fırsatları yakalarsınız. Mesleki konularda hayallerinize uygun şekilde kafanızın içindekileri gerçekleştirebilirsiniz. Sorumluluklarınız size ağır gelse de gelişim için bunların gerekli olduğunu bilmelisiniz. İş konuları ve sosyal ilişkiler bakımından gayet aktif bir dönem olduğunu söylemeliyim. Güçlü olma yeni bir şeyler ortaya koyma derinlikli gözlemde bulunma anlamında etkili bir on gün sizi bekliyor. Maddi konulara dikkat edelim. Amacımız her ne ise ona adapte olarak işlerimizi düzenleyelim. Ay sonunda aşk hayatınızla ilgili konularda sizi duygusal açıdan güçlü kılacak gelişmeler yaşanabilir. Bu ay hem iş hem hedefleriniz hem de sosyal yaşamınızla alakalı konular bir hayli etkili. Özellikle amacınıza uygun gelişmeler moralinizi yükselticidir.






    2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi




    9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

    11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

    19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

    19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

    27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

    30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi






    Pozitif Enerjili Günler : 8-9-12-13-17-18-22-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-10-11-24-25-26-31

    Aşkta En Şanslı Günler : 27-28

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19-20-21

    Yeniay : 16-17-18-19

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 4-5-6-31

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    ŞUBAT AYINA BAKIŞ





    Şubat ayının ilk bir haftası enerjiniz bir hayli düşebilir. Oldukça duyarlı bazen tedirgin olabilirsiniz. Amacınızı veya kararlarınızı uygulamakta zorlanabilirsiniz. Dinlenme ihtiyacı her zamankinden daha fazla olabilir. Stresten özellikle kaçınmakta yarar var. Sizi sınırlayan zorlayan problemlerinizi kararsızlığa yol açan durumları güven eksikliğini gidermenin bir yolu dostlarınızla dert yoldaşınız olan kişilerle konuşmak ve rahatlamaktır. Yorucu aktivitelerden ziyade enerji toplamanızda destekleyici olan müzik yoga meditasyon gibi tekniklere yönelmekte yarar var. Şubat ayının ikinci haftası hem sosyal hayattaki ilişkileriniz güçlenir hem de yeni bir iş girişim veya yenilik için start verebilirsiniz. Dostça paylaşımlara önem verirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte olmak beraber hareket etmek onlardan destek görmek sizi çok mutlu edecektir. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi içinde bulunduğunuz durumu her yönüyle gözden geçirmenin aceleci kararlar vermemeniz gerektiğini işaret ediyor. Ancak 26 Şubat tarihinde Venüs-Balık burcu seyri aşkta şansınızı yükseltiyor. Gerçek bir aşkı bulmanız onu yaşamanız ve derinlikli hissetmeniz mümkün. Sezgileriniz muhteşem. Ay sonuna doğru enerjiler yüreğinizdeki sıkıntıları azaltıcı ve sizi rahatlatıcıdır.





    2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi




    2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

    2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

    5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

    10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

    18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

    18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

    26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi





    Pozitif Enerjili Günler : 5-6-9-10-13-14-18-19-23-24

    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-21-22-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 23-24

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15-16-17

    Yeniay : 13-14-15

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-27-28

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MART AYINA BAKIŞ





    17 Mart ve bir hafta gölgeli günlerini sayarsak 24 Mart tarihine kadar zihinsel anlamda meselelerin üzerine odaklanmakta zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu hem Balık burcundaki Merkürün astrolojik doğası gereği hem de geri hareketinin etkisidir. Genel olarak tavsiyem hangi konuda olursa olsun bilinçli düşünmeye çalışmanızdır. Eğer bir problem varsa karar almakta zorlanıyorsanız veya bir mesele sizi derinden derine etkilemiş ve hangi yönde ilerlemek gerektiğini bilemiyorsanız lütfen ay ortasına kadar bekleyiniz ve tüm olasılıkları gözden geçiriniz. Bu geri hareket bu türden durumlara yol açsa da bazı yönlerden faydası olabilir. Sözgelimi sezgilerinizi güçlendirir. İşte bu güç sizi yanlış kararlar vermekten korur. Yaratıcı yeteneklerinizi geliştirmek için kendi içinize dönerek düşünürseniz birçok mesele için çıkış formülleri bulabilirsiniz. 20 Mart-22 Mart arasında enerjileriniz gayet yüksek. Yeni adımlar atabilirsiniz. Bireysel anlamda güven duygunuz yükselir. Ancak özellikle 27 Mart tarihinde ilişkiniz ve iş ortaklarınızla alakalı konularda dikkatli olunması gereken bir gün. Sert etkili bir Dolunay olduğu için problemli beraberlikler açısından zorlayıcı enerjiler mevcut.





    2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi




    11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

    12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

    17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

    20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

    22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

    27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay





    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-8-9-13-14-17-18-19-22-23-31

    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-20-21-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 22-23

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15-16

    Yeniay : 12-13-14

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 26-27-28-29

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    NİSAN AYINA BAKIŞ





    Nisanın ilk iki haftalık bölümünde düşüncelerimiz gayet hızlı bir şekilde akıyor. Cesaretle fikirlerimizi savunabiliriz. Ne düşünüyorsak onu söze dökeriz. Ne hissediyorsak onu dışarıya aksederiz. Hem de hiç çekinmeden hatta riski bile göze alarak. Burcunuzda oluşan Yeniay etkisini gayet olumlu buluyorum. Bu kendiniz adına bir yeni adım anlamı taşır ki bunun verimli sonuçlarını bir hafta almaya başlarsınız. Maddi konularda bir hayli olumlu etkiler altındasınız. Bereketiniz şansınız gayet yüksek. Parasal ve manevi değerleriniz anlamında olumlu olan bu süreç moralinizi gayet yükselticidir. Ay sonuna doğru Akrep burcunda oluşacak Ay tutulması zorlayıcı olabilir. Özellikle birilerine güvenerek bir borcun altına girdiyseniz veyahut parasal konularda açıldıysanız ödeme anlamında baskılarla karşılaşabilirsiniz. Sorunlar yaşayabilirsiniz. Oysaki sizin artık bu türlü durumlara karşı dikkatli olmanız gerekiyordu. İlişki konularında da bu tutulma gayet etkili. Hem partner hem de ailenizle aranızda istenmeyen durumlar yaşanabilir.





    2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi




    10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

    12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

    14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

    15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

    25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

    25 Nisan saat: 23:09 Kısmi Ay Tutulması





    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-9-10-14-15-19-20-28

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-16-17-23-24-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 19-20

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11-12

    Yeniay : 8-9-10-11

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 23-24-25

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MAYIS AYINA BAKIŞ





    Mayıs ayının hemen başında maddi kazancımızla alakalı konular üzerinde odaklanırsınız. Güven içinde yaşama arzunuz paraya daha fazla düşkün olmanızı sağlar. Hem birikimlere önem vermelisiniz hem de bu devrede harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. 9 Mayıs tarihinde aşk hayatınız çevre ilişkileri gezmek para kazanmak anlamında bir hayli aktifsiniz. Ancak 10 Mayıs tarihinde maddi konularda etkili olacak Güneş Tutulması Güney düğüm noktasında gerçekleşeceği için maddi konularda korku ve garip tutarsız davranışlara zorlanmalara huzursuzluklara sebebiyet verebilir. Mutlaka bilinçli hareket etmeye gayret etmelisiniz. 15 Mayıs tarihinde eğitim-iş-yakın çevrenizle olan her türlü bağlantınızda gayet akıllı bir şekilde düşünebilir girişimde bulunarak başarılı olabilirsiniz.





    2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi




    1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

    9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

    10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

    10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

    15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

    21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

    25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

    25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

    31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

    31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi





    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-12-16-17-25-26-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 14-15-21-22-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 16-17

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9-10

    Yeniay : 6-7-8

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 20-21-22

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    HAZİRAN AYINA BAKIŞ





    Haziranın ayının ilk on günlük süreci yuvanızdaki ilişki alışverişi iş hayatınızdaki genel durum partnerinizle olan paylaşımınız ve hepsinden önemlisi sizin hayata bakış açınız son derece önemlidir. Eğer bu konularda bir problem yaşanıyorsa huzurlu bir ortam yaratmanız bu huzuru daim kılabilmeniz kolay olmaz. Ailenizi bir arada güven içinde yaşatma isteğiniz ve onların da size karşı aynı şekilde davranışlar sergilemeleri sizi hem içerde hem de dışarıda başarılı ve mutlu kılacaktır. 8 Haziran tarihindeki Yeniay İkizler burcunda oluşacak ve sizleri aktif kılacaktır. Yolculuklar iş girişimleri iş hayatında kısa vadede hemen sonuç alma isteği bir hayli yoğun olacaktır. Güncel olan her bilgiyi merak ettiğiniz her şeyi öğrenmek arzunuz yoğunlaşacaktır. Bu tarihte adım atılan işler 23 Haziran tarihinde sonuçlanmaya başlar. Yeni bir eve taşınma yeni bir çevre edinme yeni insanlarla tanışma anlamında enerjiniz gayet yüksek. 26 Haziran itibariyle ev-aile-güvence-yerleşimle alakalı konularda yaklaşık üç hafta boyunca lütfen acil kararlar almayınız.





    2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

    7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

    16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

    23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

    26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

    26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi





    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-13-22-25-26-30

    Zayıf Enerjili Günler : 10-11-17-18-23-24

    Aşkta En Şanslı Günler : 12-13

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5-6

    Yeniay : 2-3-4-29-30

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 17-18-19

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    TEMMUZ AYINA BAKIŞ





    8 Temmuz tarihinde oluşan Yeniay ev-aile-yuva kurmak-çevre değişimi-iş hayatınızla ilgili konularda yeni bir adım atmak için 20 Temmuz sonrasını beklemenizde yarar var. Mevcut şartlar risk almanın doğru olmadığını gösteriyor. 13 Temmuz tarihi itibariyle evinizi güvenli bir yer haline getirmek ailenizi korumak kendi sınırlarınızı savunmak amaçlı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ancak enerji bir hayli düşüktür. Direkt olarak bir şeyin üzerine gitmek zor gelir. Ancak bu zorluk sizi bir hayli hırslandırabilir. Bu hırs aslında güce dönüşebilir. Sözgelimi aile bireylerinin sorumluluklarını gözden geçirmeleri ve dış dünyada hedefler belirlenmesi gibi. 22 Temmuz tarihi içimizden geldiği gibi yaşama hevesimiz ile başkalarının bizden beklentileri arasında sıkışıp kalmanın işaretçisidir. Aynı gün Venüs-Başak burcunda seyrine başlar ve ilişkilerde titizlik kusursuzluk arayışı devreye girer. İnsanlarla olan temasımızın sağlıklı ve verimli hale getirilmesi zorunluluğu vardır. Ancak bunu yapabilmek pek kolay değildir.





    2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi




    8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

    13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

    17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

    20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

    22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay





    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-19-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 7-8-14-15-21-22

    Aşkta En Şanslı Günler : 10-11

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-29-30

    Yeniay : 1-2-27-28-29

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 14-15-16

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    AĞUSTOS AYINA BAKIŞ





    7 Ağustos tarihinde özgüven duygunuzu parlatıcı Yeniay sizi dikkat çekici kılıyor. Neyi istediğinizi biliyorsanız şimdi onu elde etmek için öne çıkabilirsiniz. 16 Ağustos tarihinde partnerinizin yaklaşımlarından pek memnun kalırsınız. Venüs yönettiği Terazi burcunda seyrine başladığında ilişkiniz güçlenmeye başlar. Bu enerji altında çiftler birbirlerine karşı nezaketi ihmal etmezler. Beraberlik anlamında olumlu bir tarih. 24 Ağustos tarihi itibariyle seçici düşünen zihnimiz çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda bir hayli titizlenir. Düşünürüz. Ne durumdayız ve hayatımızdan memnun muyuz? Sıkı çalışmamız gerektiğini biliriz. Ancak bu bazen bizi yorar. Beklentilere cevap vermek bizden istenileni yerine getirmek kimi zaman sıkar insanı. Ancak şu var ki bu enerji gayet olumludur. Birçok işin üstesinden gelebiliriz.





    2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi




    7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

    8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

    16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

    21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

    23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

    24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

    28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi





    Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-15-16-19-20-23-24-28-29

    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-11-12-17-18-31

    Aşkta En Şanslı Günler : 6-7

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 26-27

    Yeniay : 23-24-25

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 10-11-12

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    EYLÜL AYINA BAKIŞ





    5 Eylül Başak burcundaki Yeniay çalışma hayatınız başta olmak üzere sağlığınızı ilgilendiren konular üzerinde yeni atılacak adımların tespiti anlamında önemlidir. Ayrıca ilişki-iş ortaklığı-iş hayatınız-parasal anlamda muhasebede bulunmanız yönünde yardımcıdır. Eğer patronunuzla önemli bir husus üzerinde konuşacaksanız veya bir iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız planlamanızı yapınız. Eğer olasılıklar iyice hesap edilirse olumlu sonuçlar alınacaktır. Ancak çok fazla irdelemek her şeyi eleştirmek bir şeyleri beğenmemek şeklinde düşünürseniz iki haftaki sonraki Dolunayda zorlanırsınız. Yeniay ailevi ve ev hayatınızla ilgili konular üzerinde gelişim ve büyümenin sağlanması yönünde etkilidir. 9 Eylül tarihi ilişkinizle ilgili konularda adil ve tarafsız düşünmenin yararlı olacağını gösteriyor. İlişkiniz hakkında karar verme veya önceden verilmiş kararların gözden geçirilmesi zamanı.





    2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

    9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

    11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

    19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

    20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

    22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

    29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi





    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-11-12-16-20-21-24-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-14-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-29-30

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 22-23

    Yeniay : 19-20-21-22

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 6-7-8-9

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    EKİM AYINA BAKIŞ





    5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşan Yeniay ilişkilerde sen ve ben yerine Biz olmanın inceliklerini deneyimleme zamanıdır. Eğer huzurlu bir ilişkimiz varsa Yeniay onu daha da güçlendirecektir. Eğer sorunlu bir ilişkimiz varsa önümüzdeki iki haftalık süre içinde birbirinize karşı dengeli uyumlu ve ılımlı bir şekilde yanaşmanız halinde problemleri çözebilirsiniz. 7 Ekim sonrası aşk hayatınız canlanacaktır. Her an hayatınıza yeni birinin dahil olması mümkündür. Bu kişiyle ilk kez gittiğiniz bir yerde bir etkinlikte davette yolculukta internet ortamında tanışabilirsiniz. 15 Ekim sonarsı sıkı çalışmak düzenlemelerde bulunmak işlerinizi yoluna koymak durumundasınız. 21 Ekim-10 Kasım tarihileri arasında mali konular başta olmak üzere ilişkilerinize dikkat ediniz. Derinlemesine düşünmeden incelemeden yenilik anlamındaki işlerinizi uygulamaya dökmeyin.





    2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

    7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

    15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

    19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

    19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

    21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi





    Pozitif Enerjili Günler : 9-13-14-17-18-22-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-24-25

    Aşkta En Şanslı Günler : 27-28

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19-20

    Yeniay : 17-18-19

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 4-5-6-31

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    KASIM AYINA BAKIŞ





    3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması Kasım ayına damgasını vuruyor. Tutulmanın gerçekleştiği günkü gökyüzü oluşumları olumlu gelişmelerin işaretçisi. Maddi ve ekonomik değeri olan yatırımlara yönelmekte geleceğinizi teminat altına alacak ortaklıklara açık olmakta yarar var. Merkür geri hareketi bu konularda derinlemesine düşünmeniz anlamında yararlıdır. Şimdi yapıcı gerçekçi ve elle tutulur olan ilişkilere iş ortaklıklarına ihtiyacınız var. Karışık dolaşık hiçbir fayda sağlamadığı gibi kriz yaratıcı olan ilişkilere dikkat ediniz. Siz gelişimden yana düşünün. İçinde bulunduğunuz durumu şöyle bir gözden geçirin. Temel ihtiyaçlarınızı uyum içinde elde edebileceğiniz şekilde mali durumunuzu gözden geçirin. Riskten uzak durun ve gelişime açık olun. Zamanla bütün engeller aşılır. Yeter ki siz ne istediğinizi biliyor olun.





    2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

    3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

    5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

    7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

    17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

    19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

    22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi





    Pozitif Enerjili Günler : 5-6-9-10-13-14-15-18-19-23-24

    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-21-22-28-29

    Aşkta En Şanslı Günler : 23-24

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 16-17

    Yeniay : 13-14-15

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-27-28-29-30

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    ARALIK AYINA BAKIŞ





    3 Aralık tarihindeki Yeniay yeni ilgi alanlarının keşfi sosyal yaşamın canlanması çevremizde bulunan kişilerle iyimser olumlu pozitif paylaşımlara açık olunması yönünde destekleyicidir. İnsanları olduğu gibi kabul etmeye çalışmak cesaretle ilerlemek yeniliklere açık olmak bu Yeniayın güçlü enerjileri altında mümkündür. Eğer bazı meseleler sizi yoruyorsa hatta arzu etmediğiniz baskılar altında bırakıyorsa Yeniayın heveslendirici enerjisi altında daha rahat çözümleme imkanı bulursunuz.





    2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

    5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

    7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

    17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

    17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

    21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

    21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

    24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi





    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-12-15-16-20-21-30

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-18-19-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 20-21

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 13-14

    Yeniay : 10-11-12

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 25-26-27

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  2. #2
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Boğa (20 Nisan - 20 Mayıs) Gezegeni : Venüs
    Grup : Toprak
    Uğurlu Rengi : Pembe mavi krem
    Uğurlu Sayısı : 64
    Uğurlu Taş : Zümrüt
    Uğurlu Gün : Cuma






    2013 YILINDA SİZ





    Sevgili Boğalar maddi konularda istikrarlı olmaya devam ediniz. Çünkü bu istikrar size hem gelir sahibi olmanızda hem de paranızı uygun şekilde değerlendirmenizde destektir. İlk altı aylık dönemde iki ayrı alandan gelir elde şansınız yüksek. Eş veya iş ortağınızla yapılacak işler kazanç getiricidir. Ancak dağılmayınız. Ne yönde ilerlediğinizi ve bunun size sağlayacağı artı ve eksilerini iyi hesap ediniz.



    Şimdi güzel bir gelişmeden söz edeyim. Hani hayallerimiz vardır ya yok canım olmaz dediğimiz veya olmasını canı yürekten istediğimiz. İşte bunlara kavuşmak geleceğinizi garanti altına alacak ailenizi sevdiklerinizi kanatlarınız altında tutabileceğiniz gelişmeler yılın ikinci yarısında mümkün. Şu korkularınızı artık bir yana koyunuz. Bunlara ayıracağınız zamanı ihtiyaçlarınızı elde etmek için harcayınız. Eski çevrenizden bir çok kişinin size yardımcı olacağını zamanında el uzattığınız insanların şimdi sizin için bir şeyler yapmaya çalışacağını biliniz. Eski köye yeni adet gelir mi öyle bir gelir ki. Siz de şaşırırsınız. Artık huzur isminizin yanından eksik olmayacak. Karşınıza çıkacak fırsatlar verimli yaşamanızı sağlayacaktır.



    Bu yıl evlilik uzun beraberlik ortaklık konularında kendinizi geliştirmeyi öğreneceksiniz. Bana ne olacak diye düşünmek yerine bize bir şey olur mu demekte yarar var. Eşiniz iş ortağınız kanalıyla gelişmeniz güce kavuşmanız desteklenmeniz mümkün. Eş ruhunuzla tanışabilirsiniz. İster mevcut ilişkinizde ister yeni bir ilişkide partnerinizle bir bütünün iki yarısı olacaksınız. Evlenebilir veya uzun süreli bir ilişkiye adım atabilirsiniz.





    Çaresiz değilsin sakın karanlıktayım sanma.
    Unutma ki Güneşin aydınlığı herkese eşit yansır bu dünyada……iremSU



    Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle









    OCAK AYINA BAKIŞ





    Sevgili Boğalar Ocak ayı boyunca işlerinizi bildiğiniz şekilde yapmaktan hoşlanırsınız. Birilerine uymak istemezseniz. Psikolojik açıdan bazen gereksiz meseleler yüzünden gerginleşirsiniz. Ancak bunlara rağmen yaratıcı gücünüz ciddiyetle işlerinizi yapabilmeniz gayet kolaydır. İş ve mali konular üzerinde egemen olma arzunuz yüksektir. Sağlığınız iş ilişkilerinize özen göstermenizde yarar var. Bu on günlük dönem size büyük bir kuvvet ve kendinizi yenileme gücü verecektir. Bazı kişiler üzerinizde baskı kurmaya kalkışabilirler. Ancak siz onları gayet kolay bir şeklide saf dışı edebilirsiniz. Ay sonunda aileniz ve evinizle ilgili konularda inatlaşmalardan uzak durunuz. Ocak ayı ilişkilerde ciddiyet iş konularında yenilikçi ailevi konularda dikkatli olunması gereken bir ay olarak gözükmektedir.





    2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi




    9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

    11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

    19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

    19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

    27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

    30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-10-11-15-19-20-24-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-29-30

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 22-23

    Yeniay : 19-20-21

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 6-7-8

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    ŞUBAT AYINA BAKIŞ





    Şubat ayının ilk haftası hedeflerinizi gerçekleştirmek için önce kendinizi sınırlayan engelleri ve meseleleri temizlemek ayıklamak gerekiyor. Çünkü bunlar devam ettiği sürece yapmak istedikleriniz hayal olarak kalır. Oysaki siz gerçekçi bir insansınız. Odaklanma gücünüz gayet yüksektir. O zaman gücünüzü azaltan hiçbir şeye izin vermeyiniz. Arkadaşlarınız size destek olacaklardır. Özellikle yaratıcılık gerektiren mesleklerde başarılı çıkışlarda bulunabilirsiniz. Duygusal meseleler sizi yolunuzdan alıkoymasın. Buna dikkat ediniz. İş konularında Şubat ayının ikinci haftasında mesleki konularda yeni bir karar verebilirsiniz. Bu karar sizin için yeni bir yolun işaretçisidir. Bazılarınız grup liderliğine yükselebilir veya konumunuz değiştirilir. İş hayatında yeniliklere açık olmakta yarar var. Sorumluluklarınız artabilir. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi nedeniyle ticari konularda dikkatli olacağız. Geçmişe dönük bir muhasebede bulunmakta yarar var. Dağılmamaya çalışalım. 26 Şubat sonrası güçlü ve olumlu enerjiler hayrınıza olan gelişmeleri müjdeliyor.





    2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi




    2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

    2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

    5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

    10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

    18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

    18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

    26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 7-11-12-16-17-21-22-26

    Zayıf Enerjili Günler : 3-9-10-23-24

    Aşkta En Şanslı Günler : 26

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 18-19

    Yeniay : 15-16-17

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 2-3-4

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MART AYINA BAKIŞ





    17 Mart tarihine kadar Balık burcunda gerileyecek Merkür gölgeli günleri de dahil olmak üzere 24 Mart tarihine kadar iletişimde durgunluk etrafınızla olan ilişkinizde yanlış anlaşılmalar bir amaca yönelirken dikkat dağınıklığı gibi durumlara yol açabilir. Bu dönem zihinsel anlamda konsantrasyon güçlü değildir. Onun için lütfen ileriye dönük kararlar vermeden önce çok iyi düşününüz. 20-22 Mart tarihlerinde sert etkiler söz konusudur. Özellikle çabuk sinirlenmek gerginlikler birçok konuda tepkisel davranışlar göstermeniz mümkündür. Bazen öyle olur ki farkında bile olmadan hem kendinize hem de başkalarına karşı acımasız davranırsınız. Bu biraz da yaşanan gelişmelerin üzerinizdeki etkisidir. Her şey sanki üzerinize geliyor gibidir ve size çıkış yolu bırakmadığı için kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Güven ararsınız endişelerinizi gidermek istersiniz. Aslında bu tarih sonrası böyle durumlar hissettiğinizde mutlaka bir psikologla konuşmak meditasyon veya rahatlatıcı egzersizlere yönelmektir. Engellemelerle baş edebilmek için bu yolları deneyebilirsiniz.





    2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi




    11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

    12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

    17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

    20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

    22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

    27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 6-7-10-11-15-16-20-21-25-26

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-8-9-22-23-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 25-26

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17-18

    Yeniay : 14-15-16-17

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-3-29-30-31

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    NİSAN AYINA BAKIŞ





    Nisan ayının ilk iki haftalık sürecinde fikirlerimiz bazen oldukça net bazen de değişkenlik içerir. Aslında ne istediğimizi biliriz ancak bunu ifade etmeye kalkıştığımızda ya birileri engel olur veya biz kendi kendimizi durdururuz. İçimizden bir sürü duygu gelir geçer. Ancak epeyce sinirli bazen bencilce konuştuğumuz olur. Hele apansız beklemediğimiz anda oluşan olaylar bizi fazlasıyla gerginleştirir. Sorunlarımızı tek başına çözmek isteriz. Kimsenin bize akıl vermesinden hoşlanmayız. Ancak şunu belirteyim ki zihniniz fazlasıyla işlek olacaktır. 10 ve 15 Nisan tarihlerinde burcunuz üzerinde etkili olacak enerjileri gayet olumlu buluyorum. Bu sizler için ilişki ve hedef belirleme değerlerinize sahip çıkma ilişki anlamında güçlü bağlar kurabilme ve beraberliğinizi kuvvetlendirme anlamında bir hayli olumludur. Bu dönemde elinize geçen parayı kenarınıza ayırın iyi bir yatırımda bulunun. 25 Nisan tarihinde karşıt burcunuz üzerinde oluşacak Ay Tutulması ilişkinizin niteliğine göre anlam kazanır. Sorunlu beraberlik iş ortaklıkları sona erebilir. Ciddi ve kararlı olarak sürdürdüğünüz bir ilişki evlilikle noktalanabilir.





    2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi




    10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

    12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

    14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

    15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

    25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

    25 Nisan saat: 23:09 Kısmi Ay Tutulması






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-11-12-16-17-21-22-30

    Zayıf Enerjili Günler : 5-19-20-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 21-22

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 14-15

    Yeniay : 11-12-13

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 25-26-27

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MAYIS AYINA BAKIŞ





    Mayıs ayının ilk haftasında maddi ve manevi konularda gayet dikkatlisiniz. Hesabınızı bilerek hareket edersiniz. Bilinçli şekilde enine boyuna düşünürsünüz. Bir problem varsa bunun üzerine eğilip sonuçlandırırsınız. Başarılı girişimlerde bulunabilir her işle bizzat kendiniz ilgilenirsiniz. Fırsatları iyi kollarsınız ve başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. 9 Mayıs tarihinde parayla alakalı ilişkilerde akıllı olmakta yarar var. Dağılmamak için hesabınızı iyi yapınız. Fırsatlar karşınıza geldiğinde hangisinin uzun vadeli ve güvenilir olduğuna özellikle bakınız. 10 Mayıs tarihinde Güney düğüm tarafında meydana gelecek Güneş tutulması sizi hem sağlık hem yaşamsal hem de finansal konularda zorlayabilir. Huzursuzluk ilişkilerde tutarsızlık güven duygunuzu zedeleyen olaylara karşı dikkatli olmakta yarar var. 15 Mayıs tarihinde mali konular üzerinde gayet akıllıca düşünürsünüz. İletişimde bulunduğunuz insanlar üzerinde etkili olabilirsiniz.







    2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi




    1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

    9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

    10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

    10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

    15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

    21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

    25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

    25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

    31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

    31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-10-14-15-19-27-28-31

    Zayıf Enerjili Günler : 2-16-17-23-24-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 19

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11-12

    Yeniay : 8-9-10-11

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 22-23-24-25

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    HAZİRAN AYINA BAKIŞ





    Haziran ayının ilk on gününde yakınlarınıza karşı koruyucu davranırsınız. Sizin için yaşadığınız yer anılarınız geçmişin üzerinde bıraktığı izler eski dostlar eskiye ait izlenimler bir hayli yoğun olur. Kabuğunun içindeki inci misali özünüzde var olan güzellikleri şimdi dışarıya sevgi-ilgi-şefkat duygusu içinde göstermeye çalışırsınız. Ailenizi bir arada tutma kardeşlerinizle yakından ilgilenme güven içinde yaşama arzunuz yükseliştedir. Sadece kendi canınız olan kişilere değil sizin her zaman yanınızda olan insanlara karşı da vefa duygunuzun yükseldiği bu dönem parasal konularda dikkatli olmaya çalışmanızı sağlar. 8 Haziran tarihinde İkizler burcunda oluşacak Yeniay hayatınızdaki tecrübeleri gözden geçirme sınırlarınızı artık en başından çizebilme kimsenin sizi üzmesine izin vermeme yönünde gayet faydalıdır. Ancak bazı kişilerde kısa vadede çabuk sonuç alma arzusu yanlış kararlar verilmesine neden olur. 26 Haziran itibariyle yakın çevreniz aile akraba tanıdıklarınızla ilgili konularda hassasiyet yüksek olur. Eskiye ait meseleler üzerinde düşünme gereği duyarsınız. Ancak bu konularda yenilik anlamında kararlar alınmamalı birbirinize karşı anlayışlı olmalısınız.





    2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

    7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

    16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

    23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

    26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

    26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-15-16-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 12-13-19-20-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 15-16

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7-8

    Yeniay : 4-5-6-7

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 19-20-21

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    TEMMUZ AYINA BAKIŞ





    8 Temmuz tarihindeki Yeniay ailenizi ve yerleşim yerinizi ilgilendiren anneniz erkek kardeşiniz yakın akrabalarınızı da içine alan meseleler üzerinde hassasiyeti yükseltiyor. Kişi geçmişe dönük düşünüyor ve bir çözüm bulmaya çalışıyor. Ancak duygular ve düşünceler birbiriyle çelişkili olduğu için bu yeni adımın atılması zor. O nedenle 20 Temmuz tarihine kadar beklemekte yarar var. 13 Temmuz tarihinde mücadeleniz genel anlamıyla aileniz ve güvenliğinizle birebir alakalıdır. Güçlü olmanız gerektiğini bilirsiniz. Gelişmek büyümek için sorumluluk almak gerekir. Fakat kendinizi yetersiz hissederseniz nasıl başarılı olabilirsiniz ki? Kendinize inanmak ve güvenmek zorundasınız. 22 Temmuz tarihinde temel ihtiyaçlarımıza öncelik tanımak isteriz. Ailemizle ilgilenmek sevdiklerimize zaman ayırmak evimize özen göstermek yenilenmek ve kendimizi bu konularda güçlü bir şekilde ifade etmek. Ancak Kova burcundaki Dolunay kişisel isteklerimize karşılık toplumsal sorumluluklarımızı bize hatırlatır. Bu arada aşk çocuklar iş hayatımızla alakalı konular üzerinde düzenlemelerde bulunabiliriz.





    2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi




    8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

    13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

    17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

    20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

    22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-13-21-25-26-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 10-11-17-18-23

    Aşkta En Şanslı Günler : 12-13

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5-6

    Yeniay : 2-3-4-29-30-31

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 16-17-18

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    AĞUSTOS AYINA BAKIŞ





    7 Ağustos Aslan burcunda oluşan Yeniay otoriter tavırların hakimiyet arzunuzun ve sınırlarınızı genişletme isteğinizin işaretçisi. Küçük dünyaları ben yarattım sözü tam size göre.

    16 Ağustos tarihi sanat güzellik ve estetik alanlarında başarılı çalışmalar iş ortamında saygınlık güzelleştirme tarafsız ve adil ilişkiler uyumluluk gibi olumlu duygular ön plandadır. Ayrıca kişisel bakım güzelleşme estetik operasyonlar yenilikler açısından uygun zamandır. Ancak lezzetli yiyeceklere düşkünlük bu zamanda bir hayli yükselir. Kilonuza dikkat etmekte yarar var. 24 Ağustos tarihinde Başak burcunda seyrine başlayan Merkür seçici düşünmemizi güven olgusunu özellikle aşkta ön planda tutmamızı sağlarken sevgimizi karşımızdaki insana destek vererek onun sıkıntılarını dinleyerek ve çözüme kavuşturmaya çalışarak gösteririz.





    2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi




    7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

    8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

    16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

    21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

    23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

    24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

    28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-17-18-21-22-26-27-31

    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-14-19-20

    Aşkta En Şanslı Günler : 8-9

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-2-28-29

    Yeniay : 25-26-27-28

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 12-13-14-15

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    EYLÜL AYINA BAKIŞ





    5 Eylül tarihinde Başak burcunda oluşacak Yeniay aşk hayatınız çevrenizle olan ilişkiniz ailevi konular ilişki anlamında destekleyicidir. Sevdiklerinizi kolunuz kanadınız altına almanızı sağlar. Sizi güçlendirir pratik ve mantıklı düzenlemelerde bulunmanız için yardımcı olur. Ayrıca ilişkinizle alakalı konulardaki baskıların sorumlulukların gözden geçirilmesinde destekleyicidir. Bu ay sizi en fazla zorlayacak mesele beraberliğinizdir. Eğer hala bir takım problemler devam ediyorsa mutlaka gerçekçi olunuz. 9 Eylül tarihi itibariyle parasal aşk hayatınız çocuk ve çalışma hayatınızla ilgili konularda tam olarak karar vermek kolay olmayabilir. Bütün detaylarıyla meseleleri ele almakta yarar var.





    2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

    9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

    11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

    19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

    20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

    22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

    29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-14-18-22-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-10-16-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 5-6

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26

    Yeniay : 22-23-24


    EKİM AYINA BAKIŞ





    5 Ekim tarihindeki Yeniay güzelleştirme düzenleme anlamındaki çalışmaların işaretçisi ve uyumlu-dengeli paylaşımların belirtecidir. Kişi bu Yeniay sayesinde işbirliğine yatkın olur. Etrafındaki insanlarla çatışmak yerine kibar bir şekilde anlaşmaya çalışır. Bu şekilde hem çıkarlarınızı korumanız kolay olur hem de isteklerinizi kabul ettirmeniz. 7 Ekim sonrası ilişkinizle ilgili konularda her iki taraf da kendince özgür düşünmek ve hareket etmek isteyebilir. Ancak hem beraberliğiniz hem mali konularda dikkatli olmakta yarar var. 15 Ekim sonrası en iyi ve en mükemmel olana sahip olmak istersiniz. Çabalarsınız ve bir şeyleri yerli yerine koymak için elinizden geleni yaparsınız. Özellikle aşkta ve çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda soğukkanlı davranmanızda yarar vardır. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında özel ilişkiniz ve iş ortaklığınızla ilgili konularda dikkatlice ve derinlikli olarak düşününüz. Eğer ilişkinizde yolunda gitmeyen durumlar varsa problemleri birbirinize güç uygulayarak zorlayarak değil odaklanarak dürüst bir şekilde çözebileceğinizi unutmayınız.





    2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

    7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

    15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

    19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

    19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

    21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-11-15-16-20-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 7-13-14-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-29-30

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 22-23

    Yeniay : 19-20-21

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 6-7-8

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM AYINA BAKIŞ





    Kasım ayının en önemli gökyüzü olayı 3 Kasım tarihinde Akrep burcunda oluşacak Güneş Tutulmasıdır. Bu tutulma ilişki ve iş ortaklıkları anlamında yapıcı gerçekçi ve yarar sağlayıcı bir gelişmedir. Güçlü bir ilişkinin temelinin kurulmasında saplantılı hareket etmek yerine tarafların verimli olanı tercih etmesi gerekir. Merkür bu tarihlerde geri harekette olduğu için aslında geçmişi gözden geçirerek yeniye yer açma anlamında faydalı olabilir. Şimdi oturup enine boyuna derinlikli olarak düşünmek ve uyumu bozabilecek meselelerden uzak durmak akıllıca düşünmek zamanıdır. Bu tutulma sadakat sabır sağlamlık ve verimlilik olgularının ilişki içinde mutlaka ön planda tutulması gerektiğini sizlere hatırlatıcıdır. Güçlü ortaklıklara vesile olabilir güçlü ilişkilere zemin hazırlayabilir. Bu tarih öncesi karar verilmiş olan ilişkinin bu tarihte geldiği noktayı gözlemleyerek ileriye dönük bir seçimde bulunabilir. Ayrıca kişi ilişki içindeki durumunu ilişkinin niteliğini varabileceği sonuçları gelebileceği noktayı bugüne dek yaşananlar çerçevesinde ele alarak en azından bu tutulmanın ne anlama geldiğini tahmin edebilir. Merkür geri hareketini fırsat bilerek oturup problemli ilişkinizi ve probleme yol açan nedenleri birlikte gözden geçiriniz. Merkür 18 Kasım tarihinde tutulmadaki derecesine ulaştığında ilişkinize yeni bir şans tanıyabilirsiniz.





    2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

    3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

    5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

    7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

    17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

    19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

    22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 7-8-11-12-16-17-21-22-26-27

    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-9-10-23-24-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 26-27

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 18-19

    Yeniay : 15-16-17-18

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 2-3-4-30

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    ARALIK AYINA BAKIŞ





    3 Aralık tarihindeki Yeniay parasal konularda rehavet verebilir. Bazı sorunları görmezden gelerek nasılsa çözümlerim diye düşünmenize yol açabilir. Ancak çözülmesi gerekiyorsa bunu görmezden gelmeniz yanlış olur. Kendinize göre durumları değerlendirmek yerine olan bitene bakmamız yararlı olur. Nereden ne gibi yararlar sağlarız kimlere güvenebiliriz bunları iyice düşünelim. Bu Yeniay hesap etmediğimiz sürpriz desteklerle karşılaşmamızı sağladığı gibi hesapta olmayan bazı meselelerle uğraşmamız gerektiğinin de göstergesidir.





    2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

    5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

    7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

    17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

    17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

    21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

    21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

    24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-13-14-18-19-23-24

    Zayıf Enerjili Günler : 1-6-7-20-21-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 23-24

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15-16

    Yeniay : 12-13-14-15

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-27-28-29

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  3. #3
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran) Gezegeni : Merkür
    Grup : Hava
    Uğurlu Rengi : Sarı açık mavi
    Uğurlu Sayısı : 5
    Uğurlu Taş : Akik İnci
    Uğurlu Gün : Çarşamba






    2013 YILINDA SİZ





    Sevgili İkizler hızlı ve aktif şekilde yıla adım atmaktasınız. Son aylardaki durgunluk yerini hareketliliğe bırakıyor. İlk altı ay çok önemli. Bu altı ay içinde önceliklerinizi lütfen belirleyiniz ve buna göre planlama yaparak azimle yolunuzu çiziniz. Değişken davranmayınız. İletişim sizin aktif gücünüz olacak. Her konuda detaylara önem veriniz. Bu süreçte karşınıza bir çok fırsat çıkacaktır. Sistemli çalışmak ne istediğini biliyor olmak çok kıymetli. Bunu bilenler ödüllerini alacaklar.



    Hayatınızı garanti altına almak istiyordunuz nicedir. Şöyle başımı sokabileceğim bir evim olsun güven içinde yaşayacak bir gelirim olsun. Bunlar yılın ikinci yarısında mümkün. Paranızın veya kazancınızın bir kısmını ev satın almak eski bir evi restore etmek bilgi yuvası haline getirmek ailenize kol kanat germek ama en çok huzur bulmak kazandığınızın keyfini sürmek. O zaman hoş geldiniz 2013 yılına. Para nasıl değerlendirilir nasıl elde tutulur nerelere yatırım yapılır diyorsanız iç sesinize kulak verin o size yol gösterecektir.



    Sağlığınızı ilgilendiren konularda tetkik ve incelemeler kısaca check-up yaptırabilirsiniz. Kontrollerinizi asla ihmal etmemelisiniz. İşinizi çalışma hayatınızdaki konumu büyümeyi çıkarlarınızı gözetmeyi işinizde ustalaşmayı yetki sahibi olmayı ihmal etmeyin. İş ortamınızda değişimler ve yenilenmeler oluşur. Yeni bir iş deneyebilir bu alanda kendinizi geliştirebilirsiniz. Bilimsel gizemli konulara merak duyarsınız astroloji psikoloji arkeoloji askerlik polislik spor dalları maliye ticaret alanlarında çalışmayı tercih edebilirsiniz.





    Başarı hayallerinin peşinden KOŞANLARIN



    Değişim ona yeteri kadar hazırlıklı olanların ÖDÜLÜDÜR.iremSU



    Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle











    OCAK AYINA BAKIŞ





    Sevgili İkizler Ocak ayı sürpriz gelişmeler yenilikleri uygulamanızda yeni bir iş için start vermenizde yardımcıdır. Ancak işinize dört elle sarılmayı ihmal etmeyiniz. Mali konularda ciddiyet düşünmekte yarar var. Gerek özel gerekse her türden ilişkinizde prensipleriniz doğrultusunda hareket etmelisiniz. Taviz vermek zorunda değilsiniz. Şansınız gayet yüksek ve siz aktif bir şekilde kendinize uygun olanı elde edebilecek güçtesiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda biraz zorlanmalar yaşanabilir. İlişkide dengeli davranmak gerekiyor. Al gülüm ver gülüm şeklinde olmalı. Sezgileriniz gayet güçlü ve paranızı hangi alanda değerlendirmeniz gerektiğine karar verebilirsiniz. Dış dünyadaki girişimler moral gücünüzü yükseltici. Ancak sağlığınıza özen göstermeyi ilişkinizle ilgili konularda ciddiyetle durmak gerekiyor. Ay sonuna doğru yolculuk görüşme eğitim ve aşk hayatınızla ilgili konularda gelişmeler gayet olumlu.





    2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi




    9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

    11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

    19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

    19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

    27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

    30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-13-17-18-22-23-27-28-31

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-8-9-15-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 4-5-31

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 24-25

    Yeniay : 21-22-23-24

    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 8-9-10

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    ŞUBAT AYINA BAKIŞ





    Şubat ayının özellikle ilk haftası işlerinize odaklanmakta ve hızlı hareket etmekte zorlanmalar görülür. Bir işi sonuçlandırmak için bir hayli efor sarf etmeniz gerekir. Ancak enerjiniz pek de yüksek değildir. Sanatsal alanlardaki faaliyetlerde başarınız yüksektir. Sezgileriniz yaratıcı kabiliyetiniz size yol gösterir. Ancak somut işlerde çok akıllı ve hedefinizin farkında olmanızda yarar var. Yoksa kolayca dağılırsınız. Şubat ayının ikinci haftasında toplumsal yaşamınız renklenmeye başlar yeni arkadaşlıklar yeni projeler içinde yer alabilirsiniz. Mesleki eğitim veya günlük hayatta hızlı ve olumlu değişimler gündeme gelir. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz. Özgür hareket edebilirsiniz. Sizi baskı altına alan bir iş veya durumdan kurtulabilirsiniz. Hiçbir nedenin sizi baskı altına almasına izin vermezsiniz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi iş konularında dağılmamak ani kararlar vermemek iyice düşünmekte yarar var. 26 Şubat sonrası umutlarınızı arttırıcı gayet hoş gelişmeler var. Fedakarlıklarınızın sonuçlarını alabilirsiniz. Kurulan bağlantılar size ışık olabilir. Sorumluluklarınız azalır kendinizi daha iyi hissedersiniz.





    2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi




    2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

    2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

    5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

    10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

    18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

    18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

    26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-9-10-13-14-18-19-23-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 5-11-12-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 1-28

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21-22

    Yeniay : 17-18-19-20

    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 4-5-6

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MART AYINA BAKIŞ





    Merkür geri hareketi 17 Mart tarihine kadar devam edecek. Ancak gölgeli günlerini de hesaba katarsak 24 Marta kadar etkili olduğunu bilmekte yarar var. Burcunuzun yöneticisi olduğu için sizler açısından önemi daha büyük. Özellikle mesleki alanda dikkat dağınıklığı görülebilir karar vermekte güçlükler yaşanabilir. Burada önemli olan sizin tedbirli olmanız aceleci kararlardan kaçınmanız sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeniz ayağınızı sağlam yere basmaya dikkat etmenizdir. Mart ayının son on günlük diliminde enerjiniz bir hayli yükselecek. Hangi hedef üzerinde yürüyorsanız hangi işi başarılı bir şekilde ortaya koymak istiyorsanız bu dönemde gayet başarılı olabilirsiniz. Gerek sosyal hayatınızda gerek ilişkilerde ve gerekse her alanda sizi ön sıralarda görmek mümkün. Yeni bir girişimde bulunabilir gözlerin üzerinize çevrildiğini fark edebilirsiniz. 27 Mart tarihinde aşkta dediğim dedik şekilde düşünürsünüz. Ne olursa olsun arzularınıza ulaşmak istersiniz. Ben derim ki bilinçli davranmayı da ihmal etmeyiniz.





    2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi




    11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

    12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

    17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

    20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

    22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

    27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 8-9-13-17-18-22-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-10-11-25-26-31

    Aşkta En Şanslı Günler : 27-28

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 20-21

    Yeniay : 17-18-19

    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 3-4-5-6-31

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    NİSAN AYINA BAKIŞ





    Nisan ayının ilk iki haftalık bölümünde her yerde sizi aktif biçimde görmek mümkün. Konuşurken tartışırken yazarken koşuştururken birilerine laf yetiştirmeye çalışırken diğer taraftan enerjik biçimde amacınıza kilitlenmeniz hakikaten görülmeye değerdir. Arkadaşlıklar kurmak sosyal alanda aktif olmak o kadar kolaylaşır ki bir işten öbürüne bir meseleden diğerine kolayca atılır kararlar verebilir uygulamaya dökebilirsiniz. 10 ve 15 Nisan tarihlerindeki enerjiler iç dünyanızı güçlendirici ve huzur duygunuzu yükselticidir. Maddi ve manevi anlamda sizin için önemli olan her şeyin kıymetini bilerek koruma altına alırsınız. Neler hayatınızda yolunda gitmiyor veya neler sizde güven uyandırmıyor bunları gözden geçirebilirsiniz. Sessizlik içinde ruhunuz dinlenir. Gücünüzü toparlarsınız. Sevgi duygusunu sahiplenilmeyi keşfedersiniz. 25 Nisan tarihindeki Ay tutulması hayatınızla ilgili önemli kararların gözden geçirildiği bir ilişkinin artık neticelendirildiği zamandır. Aşk uğruna neleri göze alabileceğinizin işaretidir. Bazılarınız için hayata tutunmak bazılarınız için değerlerinizi korumak anlamında önemlidir.





    2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi




    10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

    12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

    14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

    15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

    25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

    25 Nisan saat: 23:09 Kısmi Ay Tutulması






    Pozitif Enerjili Günler : 5-9-10-14-15-19-20-24

    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-21-22-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 24

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 16-17

    Yeniay : 13-14-15-16

    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-27-28-29

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MAYIS AYINA BAKIŞ





    Mayıs ayının özellikle ilk haftasında birçok meseleyi hem kazanç hem kayıp anlamında gözden geçirmeniz gerekir. Size zaman kaybettiren değil kazandırıcı olanı tercih etmekte yarar var. Bir meseleyi bilinçli bir şekilde ele alıp odaklanırsanız birçok gereksiz detayın kafanızı karıştırmasını önlemiş olursunuz. 9 Mayıs tarihi itibariyle burcunuz üzerinde geçiş yapacak Venüs ilişkileri güçlendiriyor. Sanki kararsızmış gibi duruyorsunuz ancak siz ne yönde ilerlemeniz gerektiğini gayet iyi bilirsiniz. Venüs İkizler istikrarsız ilişkileri gösterse de bilinçli aklınız sizi doğru yön üzerinde ilerlemenizde yardımcıdır. Havai davranmazsınız. 10 Mayıs tarihindeki tutulma elinizde olmadan en ufak bir olayı bile büyük bir kriz haline getirmenize neden olabilir. Güveninizi sarsan sizi düşünmeye zorlayan meselelerin mutlaka bilinçli gözden geçirilmesi gerekir. Dengenizi bozan her ne varsa onu geride bırakmanızda yarar var. 15 Mayıs tarihinde her alanda gayet akıllıca kararlar verebilirsiniz. Sizden etkilenmeyecek kimse yoktur. Sizi dikkatlice dinlerler ve sizden yana düşünürler.





    2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi




    1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

    9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

    10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

    10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

    15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

    21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

    25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

    25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

    31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

    31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-6-7-11-12-16-17-21-22-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-19-25-26-31

    Aşkta En Şanslı Günler : 21-22

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 14-15

    Yeniay : 11-12-13

    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 25-26-27

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    HAZİRAN AYINA BAKIŞ





    Haziran ayının ilk on gününde hem maddi hem de manevi anlamda güvencenize ilişkilerinize özen gösterirsiniz. Sizin için bugün ve yarınlar kadar önemli olan bir başka olgu geçmişinizdir. Hangi tecrübelerden geçtiniz ve nerelerden bugünlere geldiniz. Bunları düşündüğünüzde değerli olgulara sahip olmanın bir insanın hayatındaki önemini çok daha iyi kavrarsınız. Bazen paranın nasıl da insanları birbirinden ayırdığını bazen de nasıl bir arada tuttuğunu düşünürsünüz. Bu süreçte kazanımlarınızın bir miktarını mutlaka bir köşeye ayırarak dünyanın bin bir türlü haline karşı önlemci olursunuz. Evinizde ilişkinizde sağlamlık duyarlılık ve uzun ömürlülük ilkesi son derece önemlidir. 8 Haziran tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay yeni girişimlerin aktif anlamda harekete geçişinizin iletişim ve aktivitelerin hızla hayatınıza dahil olmasını sağlıyor. 26 Haziran itibariyle maddi durumunuzun aile ve güvenlikle alakalı konuların gözden geçirilmesi yararlı olur. Ancak kazancınızı risk etmeyiniz. Güvencenizi düşünerek acil kararlar vermeyiniz.





    2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

    7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

    16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

    23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

    26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

    26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 3-7-8-12-13-17-18-26-30

    Zayıf Enerjili Günler : 1-15-16-22-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 17-18

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 10-11

    Yeniay : 7-8-9

    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 21-22-23

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    TEMMUZ AYINA BAKIŞ





    8 Temmuz tarihinde oluşacak Yeniay maddi konular üzerinde gerçekçi bir karar verebilmek için öncelikle ne yaptığınızdan emin olmanız gerekiyor. Şartlar 20 Temmuz tarihine kadar herhangi bir yatırım harcama ve birikimlerin değerlendirilmesi anlamında yeni bir adım atmanın doğru olmadığını bu tarihe kadar düşünmeniz gerektiğini gösteriyor. 13 Temmuz tarihi parasal konularda bir hayli hassas düşünürüz. Çünkü borçlarımızı ödememiz maliyeyi ilgilendiren konuları halletmemiz kimseden destek görmeden baskılarla mücadele etmemiz için şöyle bir silkelenmemizde fayda var. 22 Temmuz tarihinde başkalarının üzerinde etkili olmak ve onaylanmak ve başarılı bulunmak isteriz. Ancak farklı bir şeyler ortaya koyamadığımızda sıradanlaştığımızı hissederiz. Bu da bizi bir hayli sıkar. Titizleniriz insanlarla aramıza mesafe koyarız. Bizi hiç kimse eleştirmese de biz kendimizde kusurlar ararız. Oysaki güven dışarıdan kazanılmaz insanın içinde oluşması gerekir.





    2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi




    8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

    13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

    17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

    20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

    22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-15-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 12-13-19-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 15

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7-8

    Yeniay : 4-5-6-7-31

    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 18-19-20

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    AĞUSTOS AYINA BAKIŞ





    7 Ağustos tarihindeki Yeniay içinizdeki çocuğu uyandırıyor. Hem neşeli hem canlı hem cömert yanlarınızla öndesiniz. Bildiklerinizi sahip olduklarınızı dile getirmekten göstermekten zevk alırsınız. 16 Ağustos tarihinde ilişkilerde nezaket sevgi saygı ve memnun etme çabası bir hayli yükselir. Dargınlıklar ortadan kalkar. Aşk bir gölge gibi sizi takip eder. Karşı cinsi etkilemeniz güzelliklerle buluşmanız yeteneklerinizi herhangi bir sanat alanında ifade etmeniz hayata bağlanmanız kolaylaşır. 24 Ağustos tarihi Merkür-Başak burcu seyrinin başlangıcıdır. Bu enerji ev sahibinizin kira artışı çocuklarınız varsa okul telaşı evinizle ilgili tadilat bakım ve onarım vaktinin geldiğini işaret eder. Dolaplar düzenlenmeye her şey yerli yerine konmaya eğer yeni taşındıysanız eve alışmaya başlanılır. Her konuda akıllıca düşünmek hesabı iyi yapmak sağduyulu davranmak lazımdır. Tercihler yapılırken ince elenip sık dokunur. Aile içindeki iletişim mantık olgusuna dayandırılır. Bir meselenin üzerine eğilerek akıllıca çözümler bulunur.





    2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi




    7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

    8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

    16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

    21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

    23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

    24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

    28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-19-20-24-28-29

    Zayıf Enerjili Günler : 8-9-15-16-21-22

    Aşkta En Şanslı Günler : 11-12

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 3-4

    Yeniay : 1-2-3-28-29-30

    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 15-16-17

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    EYLÜL AYINA BAKIŞ





    5 Eylül Başak burcundaki Yeniay ailevi çalışma hayatınız maddi meseleler sağlığınızla alakalı konularda yapılacak inceleme gözlem ve düzenleme şeklindeki her türlü gelişimin simgesidir. Siz ne kadar detaylı ve titiz bir şekilde durumunuzu ele alırsanız o denli faydalıdır. Güven içinde yaşamak istiyorsanız hem parasal hem de ilişki meselelerine akıllıca bakınız. 9 Eylül tarihi el maharetlerimiz güzel dilimiz güzel sözlerimiz nezaketimizle her gönlü kibarlıkla fethederiz. Öyle kaba saba konuşmalardan hoşlanmayız. Genelde aşk ve ilişkiler üzerine konuşmayı tercih ederiz. Ancak öyle pek fazla zora gelemeyiz. Kırmamaya çalışırız insanları tartışmalardan pek hoşlanmayız. Bu dönemde sanatsal konularda iş bağlantıları görüşmelerde bulunabilirsiniz. Durumları adil bir şekilde gözden geçirirsiniz. Ancak kolay karar vermezsiniz.





    2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

    9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

    11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

    19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

    20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

    22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

    29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-16-20-21-25-30

    Zayıf Enerjili Günler : 5-11-12-18

    Aşkta En Şanslı Günler : 7-8

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 27-28

    Yeniay : 24-25-26

    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 11-12-13

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    EKİM AYINA BAKIŞ





    5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay aşk hayatınız ilişkiler sosyal aktiviteler anlamında gayet olumludur. Bunun yanı sıra düzenlenmesi gereken meseleler varsa 7 Ekim tarihine kadar bunların ele alınmasında yarar vardır. Asıl önemli nokta pürüzlerin farkında olmak. Size göre her şey yolunda gidebilir ancak birileri böyle olmadığını söyleyebilir. Onun için güzelliklere kavuşmak istiyorsak yanlış olanların farkına varmamız lazım. 7 Ekim tarihi itibariyle ilişkilerde ciddiyetten ziyade özgürce hareket etme arzusu yoğundur. Yeni tanıştığınız biri ciddi düşünmek yerine eğlenceli bir ilişkiyi tercih edebilir. Bir yandan beraberliğe açık diğer taraftan her an kaçmaya hazır bir partnerle karşı karşıya gelebiliriz. Devam eden ilişkilerde çiftler birbirlerini aktif hale getirmeyi birlikte eğlenmeyi tercih edebilirler. Zaten bu tarz bir yaklaşım ilişkiyi canlandırıcı olacaktır. 15 Ekim sonrası eviniz ve ailenizi ilgilendiren konularda düzenlemelerde bulunabilirsiniz. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında iş hayatınızla ilgili konularda biraz takıntılı düşünmeye adaysınız. Bir karar vermeden önce durumları bilinçli şekilde gözden geçirmekte yarar var. Sorumluluklarımızın farkında olalım.





    2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

    7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

    15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

    19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

    19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

    21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-13-14-17-18-22-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-15-16-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 4-5

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 24-25

    Yeniay : 21-22-23-24

    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 8-9-10

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM AYINA BAKIŞ





    3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması yöneticiniz Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Ancak ben bu tutulmanın geriye dönük olarak durumunuzu gözden geçirme ve mevcut durumu net olarak anlama yönünde olumlu buluyorum. Çünkü geri hareket dönemi onarım sürecidir. Tutulma genel anlamıyla çalışma hayatınız sağlığınız gücünüzü istikrarlı bir şekilde yetenekli olduğunuz bir alanda ifade edebilmeniz her şeyden önce kendinize özen göstermeniz yönünde kıymetlidir. Çünkü sağlıksız bir insanın başarılı olması mümkün değildir. Bu tutulma iş yaşamınızı bambaşka bir şekle dönüştürebilir. Bağımlılıklarınızı gözden geçirmeniz yönünde uyarıcı olabilir. Kendinizi yenilemeniz gerektiğini sürekli olarak takıntılı saplantılı düşünmenin insana zarar vereceğini söylemektedir. Yeteneklerinizi geliştirmeniz başkalarıyla ortaklaşa çalışmayı denemeniz yanlış giden ilişki ve ortaklıkları da sona erdirmeniz yolunda ikaz edicidir. Eğer kendinize dikkat etmiyorsanız sağlığınızı ihmal ediyorsanız bu tutulma bütün kontrollerinizi yaptırmanız gerektiğinin göstergesidir. Hayata gerçekçi gözlerle bakmanızı söyler. Aşırı zevk düşkünlüğünün insanlar üzerinde güç kullanmaya çalışmanın hayatı sadece mücadele alanı görmenin dış etkilere karşılık sürekli tepkili olmanın sizi yorabileceğini anlamanızı sağlar.





    2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

    3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

    5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

    7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

    17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

    19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

    22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-9-10-14-18-19-23-24-28-29

    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-11-12-26-27

    Aşkta En Şanslı Günler : 1-28-29

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21-22

    Yeniay : 18-19-20

    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 4-5-6

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    ARALIK AYINA BAKIŞ






    3 Aralık tarihindeki Yeniay sürpriz bir ilişkinin işaretçisi olabilir. İlgi alanları farklı hayatı güzel yanlarıyla ele almayı seven bu kişiye hayır demek pek mümkün olmaz. İlişkisi devam edenler için Yeniay partnerinizle eğlenceli bir dönem geçirmenizi sağlayabilir. Problemleri olanlar Yeniay döneminde partnerlerinin özgürce yaklaşımlarına izin vermek durumunda kalabilirler. Hatalar yanlışlar eleştirilmeden iyi niyetli bir şekilde çözümlenebilir. Yeniay ilişki anlamındaki yeni kararlar simgesidir. Genel olarak bir başkasının hayatımızdaki yeri ve önemini gözden geçirme zamanıdır.







    2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

    5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

    7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

    17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

    17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

    21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

    21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

    24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 6-7-11-15-16-20-21-25-26

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-23-24-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 25-26

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 18-19

    Yeniay : 15-16-17

    (Ay-İkizler burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 2-3-4-29-30-31

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  4. #4
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz) Gezegeni : Ay
    Grup : Su
    Uğurlu Rengi : Beyaz gümüş
    Uğurlu Sayısı : 2
    Uğurlu Taş : Yakut aytaşı
    Uğurlu Gün : Pazartesi






    2013 YILINDA SİZ





    Sevgili Yengeçler geçen yıl Ekim ayından bu yana durgun bir dönem geçirdiniz. Ancak 2013 Ocak sonu itibariyle ve Şubat ayındaki olumlu ve aktif gelişmeler yeni bir yön belirlemenizde sürpriz gelişmeleri vaat ediyor. Artık kabuğunuzdan yavaş yavaş çıkıyorsunuz. Kendiniz için planlar yapınız. Kararlı bir şekilde ilerlemeye söz veriniz. Hiç merak etmeyiniz son aylarda yaşadıklarınızı unutacaksınız. Yeni farklı ve hoşunuza gidecek değişimlerle karşılaşacaksınız.



    İnsan köklenmek huzur bulmak şöyle geleceğini sağlam temeller üzerine oturtmak ister. O dışa karşı sert kabuğundan çıkması için kendini savunmak zorunda hissetmemesi gerekir. 2013 yılının ikinci yarısı işte size bunları vaat ediyor. Hem sevdiklerinize hem hayata hem de insanlara karşı vicdanlı yaklaşımlarınız anaç hisleriniz güvenilir yanlarınız ödüllendiriliyor. Çocuklarınız varsa onlarla yoksa yeni bebeğinizle ailenizle sevdiklerinizle örülü güvenli bir dünya kurabilirsiniz.



    Aşk hayatınız ve çocuklarınızla alakalı her konuyu önemseyeceksiniz. Mistik konulara meyilli olacaksınız. Size ait olan ne varsa onun üzerinde yetki sahibi olacaksınız. Sevildiğinizi hissetmek ve bilmek isteyeceksiniz. Sanatsal konularda başkalarıyla ortaklaşa faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Borsa ve şans oyunlarına düşkünlük göstereceksiniz. Kazanmak adına destekler alabilirsiniz.





    Ha kozada kelebek Ha istiridyede İnci



    Hayatın sırrıÖZÜMÜZDE GİZLİ……iremSU





    Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle







    OCAK AYINA BAKIŞ





    Sevgili Yengeçler Ocak ayının ilk on gününde ilişkiniz partneriniz ve genel olarak iş ortaklığı gibi konularda sorumluluklarınız artıyor. Birbirinize karşı anlayışlı olmayı ihmal etmeyiniz. İlişkisi olmayanlar ciddi anlamda durumlarını gözden geçirebilirler. Yeni birisiyle tanışabilirsiniz veya eski ilişkinizle alakalı gelişmeler yaşanabilir. Özgür hareket etmek konuşmak iletişimde bulunmak işleri organize etme kafanızın içindekileri yerli yerine koyabilmek için bir hayli uğraşabilirsiniz. Sizi destek vermeye çalışan kişilerin üzerinizde baskı kurmadan anlayışla ve akıl vermeye kalkışmadan bunu yapması gerekiyor. Yoksa kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Mali konularda ay sonuna doğru bütçenizi gözden geçirmekte ve fazla açılmamakta yarar var.





    2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi




    9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

    11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

    19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

    19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

    27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

    30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-15-19-20-24-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-17-18-31

    Aşkta En Şanslı Günler : 6-7

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 27-28

    Yeniay : 24-25-26

    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 10-11-12

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    ŞUBAT AYINA BAKIŞ





    Şubat ayının ilk haftası boyunca bir miktar huzursuzluk hissedebilirsiniz. Ancak bu huzursuzluğun en önemli sebebi değer verdiğiniz kişilere olan düşkünlüğünüzdür. Onlara bir zarar gelmesinden yanlış bir şeyler olmasından çekinirsiniz. Hayal gücünüz diğer burçlar gibi bir hayli yüksektir. Bir işe bir hedefe doğru yol alırken enerjiniz duygularınızdan etkilenir. Eğer bu tarihte sizi hassaslaştıran bir etken söz konusu ise çok fazla mücadeleci davranmazsınız. Yaratıcı hayal gücünüz sakin ve huzurlu ortam arayışınız yüksektir. Uzak akrabalarınızdan bir hayli destek görürsünüz. Şubat ayının ikinci haftasında başkalarından etkilenmeniz etrafta olan biteninin etkisi altında kalmanız mümkündür. Özellikle arkadaşlık ilişkileri cinsel hayatınız maddi konular ilişkilerde güven duygunuzu kendi içinizde sağlamalısınız. Hayatı biraz rahat bırakınız. Her şeyi denetleyemezsiniz. Akılcı davranmanızda yarar var. Yeniay kendinizi gözden geçirerek eksiklerini saptamanızda başkalarının hayatınızdaki önem veya önemsizliğini anlamanızda yardımcı olabilir. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi bazı meseleler üzerinde geriye dönük bir şekilde düşünebilirsiniz. Aceleci kararlar almayalım. 26 Şubat sonrası olumlu enerjiler sayesinde ummadık yerlerden iyilik ve güzellikler size doğru yönelir. İnancınız artar huzurunuz yerine gelir.





    2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi




    2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

    2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

    5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

    10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

    18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

    18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

    26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 3-11-12-16-17-21-22-25-26

    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-13-14-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 3

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23-24

    Yeniay : 20-21-22-23

    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 6-7-8

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    MART AYINA BAKIŞ





    Gölgeli günleri dahil olmak üzere 24 Mart tarihine kadar Merkür geri hareketini sürdürecek. Ancak ben geri hareketin sizi çok fazla zor durumda bırakacağını düşünmüyorum. Ne de olsa burcunuza uyumlu bir açısı var. Ancak bu dikkat edilecek noktaları göz ardı etmemiz anlamına gelmiyor. Özellikle onun bunun sözüne kanmamak akıllıca hareket etmek lazım. Uzak akrabalar veya bazı kişilerin sizi eğitimden iş hayatınıza kadar etkilemesine izin vermeden ne yaptığınızın bilincin olmanız lazım. Merkür geri hareketi sezgilerinizi bir hayli yükselticidir. Fırsatçı insanlardan sizi korur. Fakat sizin de zor duruma düşmemek için bilinçli hareket etmenizde yarar var. 20 Mart sonrası bir hayli hırslı davranışlar sergilersiniz. Ne olursa olsun kimsenin size karşı gelmesinden hoşlanmazsınız. İş hayatında yeni bir adım atmak istersiniz. Bazılarınız bu tarihte yeni bir işe başlayabilir veya problemli işinden ayrılabilir. Bilinçli olmakta yarar var. 27 Mart sert etkili bir gün. Özelikle ev içinde yapılması gereken düzenlemeler sizi bir hayli gerginleştirebilir. İş ile ev arasındaki dengeyi çok iyi kurmanız lazım.





    2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi




    11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

    12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

    17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

    20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

    22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

    27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-10-11-15-16-20-21-25-26-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-29-30

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 22-23

    Yeniay : 19-20-21-22

    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 6-7-8

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    NİSAN AYINA BAKIŞ





    Nisan ayının ilk iki haftasında iletişim konusu önem taşıyor. Belki de çoğu zaman sustuğunuz boş verdiğiniz üzerinde durmadığınız konuları öne getirerek hislerinizi sert biçimde dile getirebilirsiniz. Ancak bu halinize alışık olmayan kişiler tarafından bu durum bir hayli garip karşılanabilir. Özellikle iş yerinde dikkatli olmakta yarar var. Ancak yeni bir iş arıyorsanız. Bu aktif sözel gücünüz çok işinize yarayabilir. Birçok meseleyi çözümleyebilecek akla sahipsiniz. Fakat çam devirmeyin. Nerede nasıl konuşmanız gerektiğini ortama göre ayarlayalım. Aceleci kararlar almayalım. 10 ve 15 Nisan tarihlerindeki enerjiler özellikle Venüsün güçlü olduğu Boğa burcunda ilerlemesi hem hayatın güzelliklerini her anlamda hissedebilmenizi hem etrafınızdaki insanlara sevginizi hissettirmenizi fiziksel açıdan dikkat çekmenizi maddi ve manevi değerlerinizi korumanızı sağlıyor. Arkadaşlıklar huzurlu kurulan bağlantılar kazandırıcı. 25 Nisan tarihindeki Ay tutulması aşk ve çocuklar evinizde gerçekleşiyor. Hassasiyet bu konularda fazlasıyla artabilir. Sevdiklerinizin üzerine titrersiniz.





    2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi




    10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

    12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

    14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

    15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

    25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

    25 Nisan saat: 23:09 Kısmi Ay Tutulması






    Pozitif Enerjili Günler : 7-11-12-16-17-21-22-26

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-10-24-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 26

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19-20

    Yeniay : 16-17-18

    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 2-3-4-29-30

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MAYIS AYINA BAKIŞ





    Mayıs ayının ilk haftası boyunca hem dostluk ilişkileriniz güçlenir hem hayatı güzel yanlarıyla hissetmeniz mümkündür hem de parasal açıdan faydalı olacak görüşmelerde bulunulur. Belki çok çabuk karar vermezsiniz. Ancak her alanda kazanmaya dönük düşünürsünüz. Bunun sonucunda başarılı olmanız mümkündür. İnsanları bir hedef için bir araya getirebilirsiniz. 9 Mayıs tarihinde ilişkinizle ilgili meseleler üzerinde çok ciddi manada durulması gerekiyor. Amacınız hayata bakış açınız ve yapmak istediklerinize göre seçimlerinizi gözden geçirmelisiniz. 10 Mayıs tarihindeki Güneş tutulması bazı kişilerin canınızı sıkabileceğini bir takım arkadaşlıkların tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor ve sizi uyarıyor. Finansal anlamda sözler altına girmemek hedefinize uygun şekilde hareket etmek lazım. 15 Mayıs tarihinde geri planda çok fazla yoğunlukla mücadele edersiniz. Hızlı çalışmanız hızlı düşünmeniz ve dağılmamanız gerekiyor.





    2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi




    1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

    9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

    10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

    10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

    15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

    21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

    25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

    25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

    31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

    31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-10-14-15-19-23-24-31

    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-21-22-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 23-24

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 16-17

    Yeniay : 13-14-15-16

    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 27-28-29

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    HAZİRAN AYINA BAKIŞ





    Haziran ayının ilk on günlük kısmında öncelikle ev-aile-dostlar-yuvanız-çocuklarınız ve siz bir bütünsünüz. Venüs burcunuzda ilerlerken ilişkilerinizde şefkat ve hassasiyet bir hayli yoğun. Barış ve huzur duyguları sevdiklerinizle örülü bir dünyada yaşama arzunuz sizi mutlu kılıyor. Bu dönemde üzerinde en fazla durduğunuz nokta güven içinde yaşamak hayallerinizi İdeallerinizi gerçekleştirmek ve maddi-manevi anlamda refaha kavuşmak. Çocuklarınız varsa eğer bu dönemde başınızın tacı durumundalar. Onları sakınıp korumak dış dünyanın zorluklarından uzak tutmak arzunuz bir hayli yoğun. İlişkisi olmayanlar bu dönemde evcimen sevgi duygusu yüksek ancak duygusal bağımlılığı yoğun bir kişiye rastlayabilirler. Aynı sizin gibi. 8 Haziran tarihinde İkizler burcunda oluşacak Yeniay uzun vadeli düşünmeniz gerektiğini gösteriyor. İlişkilerde alıştığınız ortamları ararsınız. Ancak bir yandan da kafanızı karıştıran sorunları çözmeniz gerekiyordur. İşte bu çözüm aşamasında çok bilinçli olmanız dağılmamanız lazım. 26 Haziran itibariyle duyarlılığınız yüksek olur. En ufak bir meseleyi derinlikli olarak düşünür hatta bazen bir hayli hüzünlenirsiniz. Aileniz sevdikleriniz geçmişe dair meseleler üzerinde hassasiyetiniz artar. Eskiyi özlersiniz. Tekrar birçok mevzuyu gözden geçirirsiniz. Bu hassasiyetin dozunu elden geldiğince bilmekte yarar var.





    2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

    7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

    16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

    23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

    26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

    26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-15-16-19-20-28

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-17-18-24-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 19-20

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 12-13

    Yeniay : 9-10-11-12

    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 23-24-25

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    TEMMUZ AYINA BAKIŞ





    8 Temmuz tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay aile bağınızın önemini vurgularken sizi güvence sağlamak amaçlı düşünmeye sevk ediyor. Ancak 20 Temmuz tarihine kadar birçok mesele üzerinde net bir karar vererek uygulamak zor gözüküyor. Geleceğe dönük mü yoksa geçmişe dönük mü düşünmeli derseniz ben mevcut durumu gözden geçirmenizi ve çelişki içeren meseleleri artık çözüme kavuşturarak yeniye yer açmanızı tavsiye ediyorum. Bu ay çevresel koşullar kişisel meseleler bir hayli önemli. 13 Temmuz sonrası ilişkimiz-iş hayatımız-evimiz ailemiz ve bizzat kendimizle alakalı konularda sorumluluklarımızın farkında olmamızda yarar var. Zaten dönem gereği ister istemez hassas düşüneceğiz. Ancak mücadele etmemiz gerekiyorsa bundan kaçınmayacağız. 22 Temmuz tarihinde maddi ve manevi anlamda güçleniyoruz. Ancak bu güç bizi baştan çıkarmamalı. Çünkü o zaman her şeyin merkezine kendimizi oturtur ve gururlu tepkilerde bulunabiliriz. Kazandıklarımızı bölüşmeyi bilmemiz lazım. Özellikle etrafımızdaki insanlara yardımcı olmamız gerekebilir.





    2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi




    8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

    13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

    17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

    20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

    22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-13-17-25-26-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 1-15-21-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 17

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 10-11

    Yeniay : 7-8-9

    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 20-21-22

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    AĞUSTOS AYINA BAKIŞ





    7 Ağustos tarihindeki Yeniay sizi maddi ve manevi kazanç elde etmeye teşvik ediyor. Cüzdanınızda kaç liranız olduğu nelere sahip olduğunuz çok önemli. 16 Ağustos itibariyle Venüs-Terazi burcunda seyrine başladığında ailenizi memnun etme evinizi güzelleştirme isteğiniz yükselir. Huzur içinde yaşamak istersiniz. Nezaket beklersiniz. Sevgi dolu davranışlardan hoşlanırsınız. Yüzeysel ilişkiler sizi rahatsız eder. Bu süreçte güzel bir yerde oturma kiralama satın alma ev içinde hoş bir ortam yaratma amacıyla harcamalarda bulunmanız gerekebilir. 24 Ağustos itibariyle eğitim bilgilenme düzenleme ve düzeltme titiz bir şekilde gözden geçirme zamanıdır. Okul seçimi iş arama iş koşturmaları bu zamana denk gelir. İnsanları ikna edebilmede üstünüze yoktur. Size söylenenden ziyade sizin ne anladığınız ne öğrendiğiniz önemlidir. Merakınızı çeken konularda bilgi sahibi olma arzunuz yoğundur. Piyasaya çıkan yeni kitaplara bakılır çevrenizdeki insanlar dinlenir detaylar önemsenir.





    2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi




    7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

    8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

    16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

    21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

    23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

    24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

    28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-21-22-26-27-31

    Zayıf Enerjili Günler : 11-12-17-18-24

    Aşkta En Şanslı Günler : 13-14

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 6-7

    Yeniay : 3-4-5-30-31

    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 17-18-19

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    EYLÜL AYINA BAKIŞ





    5 Eylül tarihindeki Yeniay aşk hayatınız yakın aile bireyleriyle ilişkiniz ilişkiniz çocuklarınızla alakalı geniş bir alanda yapılacak düzenleme ve yenilikler anlamında gayet olumludur. Bazılarınız için evlilik aşk başka bir yere yerleşim şeklinde gelişmeleri teşvik edicidir. 9 Eylül itibariyle ailemiz iş hayatı kişisel meseleler ve ilişkimizle alakalı konularda başkalarını dinlemeye özen göstermemiz gerekir. Ortayı bulmak kırmadan etmeden meseleleri ele almak zorunluluğu vardır. Karar vermek kolay değildir uygulamak için zamana ihtiyaç vardır. Bir mesele üzerine eğilmek zordur. Dışarıda kibarlıkla insanları idare ederiz. Ancak kimi zaman nezaketimiz başkaları tarafından kullanılabilir. Ayarı iyi bilmek lazım. Özellikle evli ve problemli çiftlerin karşılıklı saygı ve sevgiyi ön planda tutmaları ortaklaşa düşünmeye çalışmaları yararlı olur. Bu dönemde evin güzelleştirilmesi bazı yenilikler hakkında karar vermeye çalışılır.





    2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

    9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

    11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

    19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

    20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

    22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

    29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-9-10-18-22-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 7-8-14-20-21

    Aşkta En Şanslı Günler : 9-10

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-30

    Yeniay : 1-2-26-27-28-29

    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 13-14-15

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    EKİM AYINA BAKIŞ





    5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay Ailevi ilişkilerde özellikle nazik uyumlu ve dengeli bir şekilde hareket etmenin önemi büyük. Çocuklara ait meseleler aşk hayatınızla ilgili konular yaşamın tüm güzelliklerine sahip olmak arzusu bir hayli yoğun. Bazıları yeni bir eve taşınabilir kimileri bir yuva kurabilir dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Hatta bazı Yengeçler hamile kalabilirler. 7 Ekim tarihinde sosyal yardımlaşmalar destek çalışmaları insanları bir araya getiren cömert paylaşımlarda bulunabilirsiniz. 15 Ekim tarihinde hedef olarak belirlediğiniz işleri mutlaka yerine getirmek istersiniz. Hatta bazen bir hayli aceleci davranmanız mümkündür. Etrafınızda bulunan insanlara yardımcı olmaya çalışırsınız. Ancak içiniz pek rahat etmez. Daha fazla çalışmak ve başarılı olmak için koşuşturmak zorunda kalırsınız. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında çocuk hamilelik aşk hayatınız duygusal konularda derinlikli düşünme zamanıdır. Her şeyi sürekli kurcalayabilir bir türlü tatmin olmazsınız. Hislerinizi açıklamaktan çekinirsiniz. Ancak bir hayli tutkulu olduğunuz için hiçbir konuda kaybetmek istemezsiniz.





    2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

    7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

    15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

    19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

    19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

    21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-15-16-20-24-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-17-18

    Aşkta En Şanslı Günler : 7

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 27-28

    Yeniay : 24-25-26

    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 10-11-12

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM AYINA BAKIŞ





    3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması Merkür geri hareket dönemine denk gelse de aşk hayatımızdan genel yaşantımıza kadar her bir olgunun derin dönüşümünün işaretçisi olarak önemlidir. Geriye dönüp her duruma bir daha bakalım. Neler kazandık ve neleri geride bıraktık. Aşk bir yeniden doğuş değil midir? Aşırı uçlarda yaşanmadan aşkın derinliklerinde kaybolmadan aşkı hissetmek mümkün müdür? Yıkıcı arzular yerine ortaklaşa bir hayatın güzelliği için el ele vermek daha iyi değil midir? Sizler bu tutulmanın gizemli ve güçlü duygusal tutkuları altında yeni bir aşka merhaba diyebilirsiniz. İlişkisi olanlar sizler birbirinize daha kuvvetle sarılarak iç dünyalarınızı keşfetmeye devam edebilirsiniz. Problemleri olan çiftler sizler de geri hareketi fırsat bilerek ilişkinize bir daha gözden geçirmeye ne dersiniz. Tutulmalar kulağımıza daima bir şeyler fısıldar ve biz duysak da duymak istemesek de o kendi diliyle konuşur. Bu Tutulma birbirimize olan sorumluluklarımızı hatırlatıyor. Bir daha dön ve yaşadıklarına bak. Kendini geliştir ve asla gücünü birilerini baştan çıkarmak adına kullanma diyor. Çünkü dönüp ardına baktığında yaralı ve gözü yaşlı birini bıraktıysan mutlu olman mümkün değildir. Niyetimizi arzularımızı olumlu yönde kullanabilmeliyiz. Eğer biz kendi içimizde yapıcı anlamda kendimizi düzeltirsek hayat bize arzu ettiklerimizi sunabilir.





    2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

    3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

    5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

    7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

    17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

    19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

    22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-11-12-16-17-21-22-26-27-30

    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-13-14-28-29

    Aşkta En Şanslı Günler : 3-4-30

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23-24

    Yeniay : 20-21-22-23

    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 6-7-8-9

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    ARALIK AYINA BAKIŞ





    3 Aralık tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay ilgi duyduğumuz alanlarda kendimizi geliştirme bilgilenme öğrenme deneyim sahibi olma hobilerimize ağırlık vermemizi sağlayıcıdır. Yeni iş alanları araştırabilir veya işimizde gelişmek için aktivitelere katılabiliriz. Ne kadar çok bilgi sahibi olursak o denli kolay ilerlememiz mümkündür. Derinlikli düşünürüz ancak gerektiğinde cesur kararlar verebilmeliyiz.





    2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

    5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

    7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

    17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

    17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

    21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

    21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

    24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-9-13-14-18-19-23-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-12-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 1-28

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 20-21

    Yeniay : 17-18-19-20

    (Ay-Yengeç burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 4-5-6-31

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  5. #5
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos) Gezegeni : Güneş
    Grup : Ateş
    Uğurlu Rengi : Sarı turuncu
    Uğurlu Sayısı : 14
    Uğurlu Taş : Sarı zafir pırlanta
    Uğurlu Gün : Pazar




    2013 YILINDA SİZ





    Sevgili Aslanlar Ocak-Haziran arasındaki gelişmeler hem sosyal yaşamınızı canlandırıcı hem de yeni hedefler belirlemenizde yardımcıdır. Yeni arkadaşlıklar yeni hedefler belirleyeceksiniz. Bunlar sürpriz ve oldukça etkileyici olacaktır. İstikrarsız arkadaşlardan ilişkilerden verimsiz plan ve projelerden artık uzak durunuz. Kararlı olunuz ve kendinize inanınız. Siz bilinçli olduğunuz bir o yana bir bu yana sallamadığınız sürece kazanacaksınız.



    Bazen insan şöyle bir geriye çekilip hayatta en çok ne istiyorum diye sorar kendine. Ama öyle olumsuz korkulu güvensiz bir yanıt vermemesi lazım. Çünkü neden çekinirsek onunla imtihan eder hayat bizi. Siz de yılın ikinci yarısında yükselen sezgilerinizin rehberliğinde ve kendinize olan güven duygunuzla hayattan ne beklediğinizi bir düşününüz. Bir yuva mı bir aile mi güvenlik mi huzur mu aşk mı? Hangisiyse ona odaklanın ve öyle fazla eşelemeden deşelemeden hayatı kendi haline bırakın. Çünkü siz ne kadar kendinize inanırsanız hayat da size o kadar güzellikler sunacaktır.



    Büyüklerinizden eşinizden veya bizzat kendiniz ev sahibi olabilirsiniz. Eski evinizi satabilir başka bir yerde ev alabilirsiniz. Maddi konularda ailenize destek olabilirsiniz veya onlar size destek çıkabilirler. Bir aile kurmak ve çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Geçmişte ailenizden bir şekilde kopmuş iseniz onları tekrar buluşabilirsiniz. Ailenizle ortak bir iş kurabilir elde ettiğiniz geliri bölüşebilirsiniz veya daha önceden kurulmuş bir ortaklığınız varsa gelir-gider anlamında meselelerle ilgilenebilirsiniz.





    USTASININ elinde ÇAMUR dönüşür ÇÖMLEĞE



    İnsan istemeye görsün Hayallerini dönüştürür GERÇEĞE…..iremSU





    Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle









    OCAK AYINA BAKIŞ





    Sevgili Aslanlar Ocak ayı sağlık başta olmak üzere iş hayatınızla ilgili konularda kendinizi güvende hissetmeniz ileriye dönük umutlu düşünmeniz zor olabilir. Siz bu konuları kafanıza bir hayli takabilirsiniz. Daha iyi şartlarda yaşamak istersiniz. İşiniz gayet önemlidir. İyi bir konuma yükselmek geleceğinizi belirlemek arzunuz öyle yoğundur ki hayatın güzelliklerini eğlenceli yanlarını hissetmekte yaşamakta zorlanırsınız. Oysaki kendinize mutlaka zaman ayırmalı dinlenmeyi bilmelisiniz. Ay ortasında iş ve sağlık konuları bir hayli önde olacaktır. Hem duygusal hem de bilinçli bir şekilde bu konulara önem verirseniz ilk on gün boyunca rahat edersiniz. Ay ortasına doğru ilişki arkadaşlıklar evlilik ve beraberlik konularında yoğunluğunuz artacaktır. İlişkisi olanlar partnerlerinin özgür hareket etmesi kendine dönük kararlar almasını yadırgayabilirler. Genelde karşı taraf pek sizin gibi düşünmeyebilir ilişkiyi sürdürse de çoğu zaman inatçı davranabilir. İlişkisi olmayanlar yeni biriyle tanışabilir. Bu kişi oldukça ilginç bağımsız ancak sizi bir hayli heyecanlandıran kişidir. Ay sonuna doğru gayet güçlü olumlu kararlar verebilirsiniz. Yeni gelişmeler imajınızı güçlendirici ve umutlandırıcıdır.







    2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi




    9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

    11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

    19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

    19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

    27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

    30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-17-18-22-23-28-28-31

    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-19-20

    Aşkta En Şanslı Günler : 9

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-29-30

    Yeniay : 26-27-28-29

    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 12-13-14

    (Ay-Kova burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    ŞUBAT AYINA BAKIŞ





    Şubat ayının ilk haftasındaki enerjiler hayata dair olan yaşam ve ölüm gibi konuları ayrıca gerek maddi gerek ilişki anlamındaki meseleleri soyut bir bakış açısıyla ele almanıza neden olabilir. Attığınız bir adımdan tam anlamıyla emin olamamak bazen her şeyi kendi haline bırakarak mücadeleden vazgeçmek mümkündür. Kimi zaman da bir hayli inançlı tutkulu davranırsınız. Ancak enerjiniz genelde duygusal konularda yüksek fiziksel anlamda düşüktür. Kendinizi garantiye almanız gerektiğini bilirsiniz. Cinsel hayatta alışkanlıklarınıza bir hayli bağlısınızdır. Size karşı ılımlı yaklaşılmasını beklersiniz. Şubat ayının ikinci haftasında odak noktanız eşiniz sevgiliniz başka insanlar. Yani sizin dışınızdaki insanların düşünceleri hayatınızdaki önemleri onlarla sizin aranızdaki farklılıkları önemseyeceksiniz. Sizden ayrı bir bakış açısına sahip olmalarını kabullenerek onlarla daha sıkı ilişki kurabilirsiniz. Bu sayede arkadaşça paylaşımda bulunabilirsiniz. Bu şekilde hareket etmeniz devam eden ilişkinizi güçlendirir ilişkiniz yoksa hayatınıza yeni birinin dahil olmasını sağlar. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi uygulanacak yenilikler konusunda dikkatli olmamızı gerektiriyor. Özellikle borç alacak gibi meselelerde sağlam düşünelim. 26 Şubat sonrası maddi ve ilişki konularında sizi endişelerinizden kurtaracak olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Ektiklerinizi biçme vaktiniz.





    2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi




    2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

    2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

    5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

    10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

    18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

    18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

    26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-13-14-18-19-23-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 3-9-10-16-17

    Aşkta En Şanslı Günler : 5

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26

    Yeniay : 23-24-25

    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 8-9-10

    (Ay-Kova burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    MART AYINA BAKIŞ





    17 Mart tarihinde sona erecek Merkür geri hareketinin etkisi gölgeli günleri dahil olmak üzere 24 Mart tarihine kadar devam edecek. Öncelikle bu süreçte kafanız karışabilir. Birçok meseleyi bilinçli bir şekilde ele almak için derinlikli düşünmekte yarar var. Karşılaştığınız sorunları ancak ve ancak akıllıca gözden geçirerek kafanızın içinde toparlayabilirsiniz. Merkür Balık burcunda bir de geri harekette olduğu zaman hakikaten insanı zorlar. Siz bütün olasılıkları incelemeden detaylı bir şekilde düşünmeden kararlar vermeyiniz. Belirsizlik içeren konularda bilhassa keskin kararlardan kaçınınız. Kimlerle iş veya maddi ilişkiniz varsa dikkatli olun. Hesabınızı iyi bilin. 20 Mart sonrası enerjiniz gayet yüksek. Yerinizde durmak istemezsiniz. Seyahate çıkabilirsiniz özgür olmak istersiniz. Yeni bir değişim için start verebilirsiniz. Ne olursa olsun hayatınızın tüm iplerini elinizde tutmak istersiniz. 27 Mart tarihi yakın çevrenizden birisiyle alakalı değişim yaşanabilir. Çok önemli bir değişim için karar verebilirsiniz. Asla geri adım atmaya niyetiniz yoktur.





    2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi




    11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

    12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

    17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

    20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

    22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

    27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-13-17-18-22-23-27-28-31

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-8-9-15-16-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 4-5-31

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26

    Yeniay : 22-23-24

    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 8-9-10

    (Ay-Kova burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    NİSAN AYINA BAKIŞ





    Yolculuğa çıkmak kararlı ve hızlı düşünmek eğitim ve ticari konularda girişimci olmak Nisan ayının ilk iki haftalık bölümünde hayli etkili. Bir işiniz çıkmaza mı girmişti. Alın size güçlü bir enerji. Gidin ve onu çözün. Hedefiniz mi var. İşte size cesaret. Çekinmeden kitlenin ve o hedef sizin olsun. Ne zamandır bir girişimde mi bulunmak istiyordunuz. Buyurun yapın. Bu süreçte bilginizle tecrübelerinizle doğal yeteneklerinizle siz bir bütünsünüz. Çözüm bulmada üstünüze yok. 10 Nisan tarihi itibariyle elde etmek istediğiniz hedefinize azimle kilitlenmelisiniz. Eğer siz kendinizden emin olursanız hem iş hem toplumsal hayatınızda hem de sorumluluk aldığınız işlerde başarı kesindir. Ancak profesyonel ilişkilerinize mutlaka dikkat ediniz. 15 Nisan tarihinde şansınız yükselecektir. Kendinizi garanti altına alabilecek işler karşınıza çıkar. İş sorunlarınız çözüme kavuşur. 25 Nisan tarihindeki Ay Tutulmasında ev sınırlarınız içinde dikkatli olunuz. Ailenizle alakalı konulardaki gelişmeler bir hayli hassas düşünmenize yol açar. Herkesin şapkasını önüne koyup düşünme zamanıdır. Ev alış-satış yatırım gibi konularda dikkatli olmakta yarar var.





    2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi




    10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

    12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

    14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

    15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

    25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

    25 Nisan saat: 23:09 Kısmi Ay Tutulması






    Pozitif Enerjili Günler : 1-9-10-14-15-19-20-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 5-11-12-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 1-28

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21-22

    Yeniay : 18-19-20-21

    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 4-5-6

    (Ay-Kova burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MAYIS AYINA BAKIŞ





    Mayıs ayının ilk haftası boyunca hem dostluk ilişkileriniz güçlenir hem hayatı güzel yanlarıyla hissetmeniz mümkündür hem de parasal açıdan faydalı olacak görüşmelerde bulunulur. Belki çok çabuk karar vermezsiniz. Ancak her alanda kazanmaya dönük düşünürsünüz. Bunun sonucunda başarılı olmanız mümkündür. İnsanları bir hedef için bir araya getirebilirsiniz. 9 Mayıs tarihinde ilişkinizle ilgili meseleler üzerinde çok ciddi manada durulması gerekiyor. Amacınız hayata bakış açınız ve yapmak istediklerinize göre seçimlerinizi gözden geçirmelisiniz. 10 Mayıs tarihindeki Güneş tutulması bazı kişilerin canınızı sıkabileceğini bir takım arkadaşlıkların tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor ve sizi uyarıyor. Finansal anlamda sözler altına girmemek hedefinize uygun şekilde hareket etmek lazım. 15 Mayıs tarihinde geri planda çok fazla yoğunlukla mücadele edersiniz. Hızlı çalışmanız hızlı düşünmeniz ve dağılmamanız gerekiyor.





    2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi




    1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

    9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

    10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

    10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

    15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

    21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

    25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

    25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

    31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

    31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 6-7-11-12-16-17-21-22-25-26

    Zayıf Enerjili Günler : 2-9-10-23-24-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 25-26

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19

    Yeniay : 16-17-18

    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-3-29-30-31

    (Ay-Kova burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    HAZİRAN AYINA BAKIŞ





    Haziran ayının ilk on günlük diliminde özellikle ev hayatınız aileniz güvencenizle alakalı konuları bir hayli önemsersiniz. Duygusal dünyanızda olan bitenler sizin için bazen endişe konusu olabilir. Geleceğim ne olacak geçmişte şunu yaşamıştım acaba sevgilim beni seviyor mu? Yalnızsanız durum daha da zordur. Neden hayatımda kimse yok ben hep yalnız mı olacağım diye kendi kendinize dertlenirsiniz. Eğer kimsenin bilmediği gizli bir ilişki yaşıyorsanız duyarlılığınız çok daha yüksek olur. Onu çok fazla görememek gözlerden uzak bir ilişki yaşamak pek kolay değildir. Benim size tavsiyem bu süreçte ilişkinizi gözden geçirmenizdir. Kırılganlık aşırı ilgi beklentinizi makul bir seviyede tutmaktır. 8 Haziran tarihindeki Yeniay gayet olumludur. Kendi adınıza yeni kararlar alabilir girişimlerde bulunabilirsiniz. Konuşmak yazışmak haberleşmek kanalıyla bağlantılar kurarak dış dünyada kendinizi ifade edebilirsiniz. Ancak birileriyle ortaklaşa bir iş düşünüyorsanız ilerisi adına düşünmenizde yarar var. Bu tarihte vereceğiniz karar veya atılımda bulunacağınız iş 23 Haziran tarihinde netleşmiş olur. Duruma bakmakta yarar var. 26 Haziran itibariyle birçok mesele yüzünden kendinizi kısıtlanmış hissedersiniz. Hassasiyet yüksektir ve derdinizi kimseye anlatmak istemezsiniz. Dışarıda olan bitenleri iç dünyanızda sürekli gözden geçirirsiniz. Bu süreçte sağlığınıza dikkat ediniz.





    2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

    7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

    16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

    23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

    26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

    26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-13-17-18-22-30

    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-19-20-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 22

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15-16

    Yeniay : 12-13-14

    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 25-26-27

    (Ay-Kova burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    TEMMUZ AYINA BAKIŞ





    8 Temmuz tarihindeki Yeniay düşüncelerinizin bir hayli çelişkili olduğu döneme denk geliyor. Geri hareketini sürdüren Merkür aileniz ve özel hayatınızı ilgilendiren konularda kontrol etmekte zorlandığınız meseleleri işaret ediyor. Yeniay size hem duygularınız hem de düşüncelerinizi tekrar gözden geçirmeniz için yardımcı oluyor. Bu gözden geçirme 20 Temmuz tarihine kadar epeyce etkili olacak. 13 Temmuz tarihinde zorunluluklar özellikle sağlık ve iş hayatımızla ilgili konularda baskın olduğunda biz de geriye çekilmeye mücadeleden vazgeçmeye bildiğimiz kaçış yöntemlerine başvurabiliriz. Pes edip ne varsa olanı kabullenmeye razı oluruz. Aşırı duygusallık zaman zaman bizi zorlayabilir. 22 Temmuz tarihinde Güneş burcunuz üzerinde ilerleyecek ve aynı gün karşıt burcunuzda Dolunay oluşacak. Bireysel anlamda kendimizi öne almak isterken başkalarıyla uyum içinde olmamız gerekebilir. İş-ailevi-ilişkimizle alakalı konularda ılımlı davranmak zorunda kalabiliriz. Aynı gün Venüs-Başak burcunda seyrine başlıyor. Hem ilişkilerde hem maddi ve iş konularında düzenlemelere ihtiyaç var.





    2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi




    8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

    13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

    17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

    20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

    22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-10-11-15-19-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-17-23-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 19

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 12-13

    Yeniay : 9-10-11-12

    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 22-23-24

    (Ay-Kova burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    AĞUSTOS AYINA BAKIŞ





    7 Ağustos tarihinde burcunuzda oluşan Yeniay kişiliğinizin parlak yönlerini ortaya çıkartıyor. Özgüven duygunuzu yükseltiyor. 16 Ağustos tarihinde Terazi burcunda ilerleyecek Venüs Aslanların tüm olumlu özelliklerini kolayca ortaya koydukları bir dönemdir. Yaz dönemine denk gelmesi tatile çıkarak sevdiklerinizle bir araya gelerek güzelliklerin keyfine vararak huzur bulmanızı sağlayıcıdır. Aslanlar bu dönemde karşı cins üzerinde gayet etkili çevre ilişkilerinde başarılı güzelliklere kavuşmada şanslı bir döneme adım atmış olurlar. 24 Ağustos tarihinde Başak burcunda ilerleyecek Merkür bütçemizi düzenleme işlerimizi düzene koyma kazançlı çıkmak için akıllı yatırımlarda bulunmamızı sağlayıcıdır. Aklımız mantığımız gayet yerindedir. Düşünürüz ve düşündüklerimizin bize olan artı ve eksilerini hesap ederiz. Para konusunda maceracı davranmayız.





    2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi




    7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

    8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

    16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

    21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

    23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

    24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

    28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-15-16-24-28-29

    Zayıf Enerjili Günler : 13-14-19-20-26-27

    Aşkta En Şanslı Günler : 15-16

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 8-9

    Yeniay : 5-6-7-8

    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 19-20-21

    (Ay-Kova burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    EYLÜL AYINA BAKIŞ





    5 Eylül tarihinde Başak burcunda oluşacak Yeniay sadece maddi konularda etkili olmakla kalmaz. Ailevi meseleler gizli ve mahrem konular mutlaka analiz edilmesi gereken çalışma hayatınızla ilgili mevzuları da içerir. Bu Yeniay akıllıca düşünülmesi ve dengeli olmayan meselelerin mutlaka ele alınması gerektiğini gösteriyor. 9 Eylül tarihi itibariyle çevrenizdeki insanlarla nazik bir şekilde konuşarak bağlantıda bulunursunuz. Geniş düşünmeye çalışırsınız. Arkadaşlıklar kurmak dostlarınızla bir arada olmak hoşunuza gider. Sanatla birebir alakadar olursunuz. Ellerinizle güzelleştirme düzenleme anlamında hobiler edinirsiniz. Genelde politik tarzda ortama ve kişiye göre konuşmaya çalışırsınız. Bir konuda hemen karar vermeniz zordur. Ancak prensiplerinizden ödün vermezsiniz. Çevrenizdeki sanatla alakalı aktivitelere katılmaktan zevk alırsınız. Anlaşmazlıklarda arabulmaya çalışırsınız. Size danışılması akıl sorulması hoşunuza gider.





    2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

    9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

    11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

    19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

    20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

    22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

    29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-11-12-20-21-25-26-30

    Zayıf Enerjili Günler : 9-10-16-22-23

    Aşkta En Şanslı Günler : 11-12

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5-6

    Yeniay : 2-3-4-29-30

    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 15-16-17

    (Ay-Kova burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    EKİM AYINA BAKIŞ





    5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay yeni bir eve taşınma ve düzenlemelerde bulunmanız anlamına geldiği gibi ilişki kurmak arkadaşlık etmek irtibatta bulunmak güzelleştirmek yakınlarınızla ilgilenmek yönünde de faydalıdır. Özellikle taşınmayı düşünenlerin bu tarihe kadar bir hayli sıkıldıklarını söyleyebiliriz. Yeniay sayesinde rahatlatmaları mümkündür. 7 Ekim sonrası aktif hale gelirsiniz. Hem arzu ettiğiniz gibi özgürce hareket etmeniz hem de kararlarınızı uygulamanız mümkün. Bu tarihte ilişki kurmak hayatın güzelliklerinin keyfini çıkarmak istersiniz. 15 Ekim tarihi itibariyle maddi konular üzerinde titiz bir planlamaya ihtiyaç var. Elinizdeki para yeterli gelmeyebilir. Bu yüzden yavaş yavaş halletmeye çalışırsanız sıkılmamış olursunuz. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında ev yaşamınız ailenizle alakalı konularda yavaşlamak ve iyice düşünmek durumundasınız. Eğer bir değişim düşünüyorsanız her türlü olasılığı göz önüne alarak hareket etmelisiniz. Karar değişikliğinde bulunmayınız ve lütfen karamsar düşünmeyiniz. İşlerinizi sakince gözden geçiriniz. Aile içinde yaşanması muhtemel anlaşmazlıkları veya sıkıntıları tepki göstererek çözemezsiniz.





    2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

    7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

    15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

    19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

    19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

    21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-17-18-22-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 7-13-14-20

    Aşkta En Şanslı Günler : 9

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-29-30

    Yeniay : 1-26-27-28-29

    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 12-13-14-15

    (Ay-Kova burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM AYINA BAKIŞ





    3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması eviniz ve ailenizi ilgilendiren konular üzerinde etkilidir. Merkür geri hareketiyle örtüşmesi derinlikli gözden geçirmelere ihtiyaç duyabileceğinizi mutlaka olan bitene bakmanız kararlarımızı gözden geçirmemiz gerektiğini söylüyor. Belki başka bir eve taşınmayı düşünüyordunuz. 18 Kasım tarihinde artık buna net bir şekilde karar vermeniz mümkün. Çünkü o tarihte tutulma derecesiyle aynı konuma gelen Merkür düşündüklerinizin doğru olup olmadığını anlamanızı sağlar. Şunu söylemeliyim ki bazen bir bitiş bir diğer başlangıcın işaretçisidir. Bazılarınız evinizde bir onarımı başlatabilirsiniz. Eskimiş işlemeyen tamir gerektiren işlerle ilgilenebilirsiniz. Kas gücüne bir hayli ihtiyacınız olabilir. Duygusal yoğunluk bu Tutulmanın bir başka önemli yansımasıdır. Ailenize düşkünlüğünüz yükselebilir veya aranızdaki bir problem bu tutulma ile yeniden ortaya çıkabilir. Ortaklaşa çözümlenmesi gerekir. Çünkü sonuçta o evde yaşayanların birbirlerine karşı sorumlulukları olduğunu unutmayalım. Tutulmanın gerçekleşeceği gün Güneş-Mars arasında olumlu bir görünüm var. Bu durum ihtiyaçlarınız için ayrılacak bir miktar paranın göstergesi. Tutulma Kuzey düğümle kavuşum yapacak. Bu bir yuvanın kurulmasının işaretçisi. Ayrıca ailenin güçlenmesi geçmişin geride bırakılarak geleceğin düşünülmesi. Bunun için artık olumsuz duygulardan uzak durmanız gerekiyor. Çünkü siz olumsuz düşündükçe hayatın size güzellikler sunması pek mümkün değil.





    2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

    3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

    5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

    7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

    17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

    19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

    22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-13-14-18-19-23-24-28-29

    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-9-10-16-17-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 5-6

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 26-27

    Yeniay : 23-24-25

    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 9-10-11

    (Ay-Kova burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    ARALIK AYINA BAKIŞ





    3 Aralık tarihinde Yay burcunda oluşacak Yeniay güven verici cesaretlendirici aşkta şansımızı yükseltici sosyal anlamda destekleyicidir. Dışa dönük ve oldukça pozitif bir şekilde hayatı ele alabiliriz. Samimiyetimiz hoşgörülü ve iyimser yaklaşımlarımızla kolayca insanlarla bağlantı kurabiliriz. Bu Yeniay yeni bir aşkı sürpriz şekilde hayatımıza dahil edebilir. Ayrıca eğlenceli zevkli aktif bir şekilde yeni bir yıla adım atmamızı sağlayabilir.





    2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

    5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

    7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

    17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

    17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

    21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

    21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

    24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-11-12-15-16-20-21-25-26-30

    Zayıf Enerjili Günler : 1-6-7-13-14-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-30

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23-24

    Yeniay : 20-21-22

    (Ay-Aslan burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 6-7-8

    (Ay-Kova burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  6. #6
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Başak (23 Ağustos - 22 Eylül) Gezegeni : Merkür
    Grup : Toprak
    Uğurlu Rengi : Sarı yeşil
    Uğurlu Sayısı : 6
    Uğurlu Taş : Koyu zafir
    Uğurlu Gün : Çarşamba




    2013 YILINDA SİZ





    Sevgili Başaklar Ocak sonu itibariyle başlayan ve özellikle Şubat sonunda yükselişe geçen şansınız güçlü ortaklıklar ve ilişkilerden fayda sağlamanızı özel hayatınızda huzur şefkat ve sevginin gücünü hissetmenizi sağlayıcıdır. Size tavsiyem lütfen ve lütfen istikrarsız işleri ilişkileri gereksiz yere dağılmaları kararsızlığı ve gerginlikleri geride bırakınız. Ne yaptığınız biliniz. Kariyer hayatınızı canlandıracak gelişmeler Ocak-Haziran ayında yönünüzü belirlemenize yardımcıdır.



    Gelişmeler bununla kalmıyor tabii ki. Bu yıl dostlarınız özellikle yıllardır can ciğer olduğunuz insanlardan öyle güçlü destekler yardımlar göreceksiniz ki. Senelerdir onlara siz kardeşlik etmiştiniz. Şimdi onlar size huzur güvenlik ve kardeşlik gösterecekler. Eskiden yaşadıklarınız eskiye ait sizi üzenler onları yüreğinizin içinde affedin. Çünkü gelip sizden af dileyebilirler. Ancak unutmayın. Siz önemlisiniz. Yılın ikinci yarısındaki gelişmeler kökleşmiş yerleşik düzenin kurulmasında size yardımcıdır. Gelecek artık hayallerde değil sizin önünüzde şekillenecektir. Muhtaç olanlara yardım eli uzatacaksınız. İşiniz projeleriniz hayatınız farklı ve ulvi bir amacı gerçekleştirmek için olacak. Ekmeğinizi bir çok insanla bölüşebilirsiniz. Onlara yuva güvenlik ve huzur sunabilirsiniz. Çünkü bunların tümü sizde çok daha fazla olacak.





    Yakın çevrenizi ilgilendiren konular sizin çok kıymetli hale gelecek. Yeni bir çevreye taşınabilirsiniz. Miras hisseli bir para vergi ve borçlarınızla alakalı konularla ilgilenebilirsiniz. Mistik konularla ilgilenebilir bu anlamda eğitim alabilirsiniz. Merak duyduğunuz alanlarda araştırmalar yapabilir bilinmedik konuları aydınlatmak yönünde çalışabilirsiniz. Ticari konulara merak duyabilir bu alanda çalışabilirsiniz.





    Her günbir tomurcuk dalında açar...



    Çiçek tazelenir yenilenir



    Hayat da böyledir.



    Her yeni gün bir tomurcuk misali



    İnsanı umutlandırabilir.....*iremSU*





    Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle










    OCAK AYINA BAKIŞ





    Sevgili Başaklar Ocak ayınız özellikle ilk on günlük dönemi hem aşk hem iş hayatı hem de moral gücü bakımından gayet olumludur. Doğan her yeni günü umutla ayaklarınız sağlam yere basacak şekilde değerlendirmeniz kolaydır. Ne istediğinizi bilen biri olarak neyin sizin için faydalı neyin size gerekli olduğunu gayet iyi saptayabilir ve bunları elde edebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar için ilk on günlük dönem ümitlendiricidir. Ocak ortasına doğru kendinizden ziyade başkalarına faydalı olacak şekilde işlerinizi düzenlemeniz iş konularında yenilikçi düşünmeniz gerekir. Kafanızın içinde bazı tereddütleriniz olabilir. Sözgelimi iş problemi yaşayan bir Başaksanız iş arayabilirsiniz. İşinizden memnunsanız yeni projelere girişebilirsiniz. Kalabalık bir ortamda görev alabilirsiniz. Evde yaşayan bir kişiyseniz rahat bir ortam yaratmak için değişimlerde bulunabilirsiniz. Ay sonuna doğru hem sağlığınıza dikkat etmeli hem de aşk hayatınızla ilgili konularda onun bunun sözüne değil gelişmelere göre iç gözlemde bulunmalısınız. Bazı laf sözler canınızı sıkabilir.





    2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi




    9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

    11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

    19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

    19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

    27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

    30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-19-20-24-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 9-15-22-23

    Aşkta En Şanslı Günler : 11

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 4-5-31

    Yeniay : 1-2-3-4-29-30-31

    (Ay-Başak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 14-15-16

    (Ay-Balık burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    ŞUBAT AYINA BAKIŞ





    Şubat ayının ilk haftası boyunca ilişkinizin niteliğine göre değişen davranışlar sergilenebilir. Sevgi alışverişi ılımlı ve şefkatli ise bu dönemde sevdiğiniz kişinin duygusal iniş ve çıkışlarına karşı sabırlı olursunuz. Hayallerini destekleyerek amacını gerçekleştirmesi yolunda yardımcı olmayı tercih edersiniz. Ancak birlikte olduğunuz kişi gerçeklerden kopuk ilişkisine ve size karşı bilinçli davranmayan bir kişi ise onun bu hallerine anlam vermekte zorlanırsınız. İlişkisi olmayanlar bu süreçte romantik duygulara sahip hayatı apayrı bir pencereden ele alan şairane bir kişiyle tanışabilirler. Bu devrede enerjiniz düşebilir. İçinizden mücadele etmek gelmez. Olanı olduğu haliyle kabul etmeye hazırsınızdır. Şubat ayının ikinci haftası çalıştığınız ortamda yer aldığınız arkadaş çevresinde paylaşımcı olmanın size büyük katkısı var. Eğer yeni bir iş arıyorsanız bu devredeki enerjiler yardımcınızdır. Her şeyin mükemmel olması gerekmiyor diye düşününüz. Çünkü akışta kalmak rahatlatıcıdır. Siz rahat olursanız bu devrede karşınıza sayısız fırsatlar çıkabilir. Size destek veren insanlarla karşılaşabilirsiniz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi ilişkinizle alakalı konularda zorlayıcı gibi dursa da siz inancınızı güçlü tutarak güzellikler dileyiniz. Problemler bir şekilde yoluna girecektir. 26 Şubat sonrası evlenebilir evlilik teklifi alabilirsiniz. Gayet olumlu bu tarihte ilişki meselelerinde ilahi yardımlar görebilirsiniz.





    2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi




    2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

    2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

    5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

    10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

    18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

    18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

    26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 3-7-16-17-21-22-25-26

    Zayıf Enerjili Günler : 5-11-12-18-19

    Aşkta En Şanslı Günler : 7

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-28

    Yeniay : 25-26-27

    (Ay-Başak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 10-11-12-13

    (Ay-Balık burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MART AYINA BAKIŞ





    17 Mart tarihine kadar Merkür gerilemesi devam edecek. Ancak gölgeli günlerini de hesaba katarsak etkisi 24 Mart olana kadar sürer. Merkür zihinsel aktivitelerin astrolojik temsilcisidir. Balık burcunda zorlayıcıdır. Bir de geri hareketi hesaba katarsak tabii ki dikkatli olmak lazım. Özellikle ilişki konularında. Birbirinizin özlük haklarına farklılıklarının bilincinde olmak lazım. Aranızda bir sorun varsa bu tarihe kadar gözden geçirmelerde bulunmakta yarar var. Eğer yeni bir ilişkiniz varsa birbirinizin hayata bakış açınızdan geçmişinize kadar her bir detayı açık bir yüreklilikle ortaya koymanız faydalıdır. Bu dönemde üzerinde düşünülmeden ayrılma evlenme iş ortaklığı kurma gibi kararlar alınmamalıdır. 20 Mart sonrası her konuda lütfen bilinçsizce hareket etmeyiniz. Parasal konularda dikkatli olunuz. Cinsel yaşamınız ilişkinizle alakalı meselelerde tartışmalardan kaçınınız. Partnerinizle aranızda tatsız hadiseler geçebilir. 27 Mart tarihinde mali konularda dikkatli olmakta yarar var.





    2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi




    11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

    12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

    17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

    20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

    22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

    27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-15-16-20-21-25-26-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-10-11-17-18-31

    Aşkta En Şanslı Günler : 6-7

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 27-28

    Yeniay : 24-25-26

    (Ay-Başak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 10-11-12

    (Ay-Balık burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    NİSAN AYINA BAKIŞ





    Nisan ayının ilk iki haftalık bölümünde hem derinlemesine düşünürsünüz hem de aklınıza gelenleri söylemek istersiniz. Bu derinlikle düşünme biraz da yaşadıklarınızın üzerinizdeki etkisidir. Bir haksızlığa uğradıysanız olur ya birileri canınızı yaktıysa sevgiliniz sizi kırdıysa para kaybettinizse ummadığınız sıkıntılarla karşılaştıysanız bütün bunları ters ve oldukça sert bir şekilde karşılarsınız. Endişeleriniz bir yük gibi omuzlarınıza biner. Olgun düşünmeniz mümkün değildir. 10 Nisan tarihi ve özellikle 15 Nisan sizler açısından gayet olumlu buluyorum. Hem çaba gösterdiğiniz alanlarda doğru tercihlerde bulunarak hedefinize varabilirsiniz hem de ne istediğinizin bilincinde olarak düzenlemelerde bulunursunuz. Aşk açısından gayet olumludur. İlişkileri güçlendirir. Sorunları ortadan kaldırır ve sadakat olgusunun ilişkide güçlenmesini sağlar. Ayrıca bereketlendiricidir. Maddi ve manevi anlamda size yararlar sağlar. Ticari yatırımlarda ilişkilerde hayrınıza gelişmeler yaşanır. 25 Nisan tarihinde çevrenizle alakalı veyahut bir işle ilgili yaşanması muhtemel değişim sizi farklı bir ortama çevreye yerleşmeniz anlamındadır. Bu değişim önce rahatsızı edici gibi dursa da sonrasında bir hayli yararlı olur.





    2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi




    10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

    12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

    14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

    15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

    25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

    25 Nisan saat: 23:09 Kısmi Ay Tutulması






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-11-12-16-17-21-22-26-30

    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-14-15-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-30

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 24

    Yeniay : 21-22-23

    (Ay-Başak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 6-7-8

    (Ay-Balık burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MAYIS AYINA BAKIŞ





    Mayıs ayının ilk haftasında doğru kararlar verebilmek gayet kolay. Siz yenilikten yanasınız. O zaman öyle bir yenilik yapınız ki hem istikrarlı hem de akıllıca ilerlemek mümkün olsun. Planlama için enerjiniz gayet yüksek. Eğer artık dışa açılmanız kapıları çalmanız ve güvenle kendinizi ifade etmeniz gerekiyorsa bunu yapınız. Başarıyı asla birilerinin veya şansın eline bırakmayınız. 9 Mayıs civarında mesleki konularda iki yönlü düşünebilirsiniz. Bir yandan işinizi sürdürürken diğer taraftan bir başka iş arayabilirsiniz. İlişki anlamında bu tarih kafanızın karışmasına neden olsa da siz beraberliğiniz hakkında doğru bir yol izleyebilirsiniz. İlişkisi olmayanlar düzgün bir partner seçiminde bulunabilirler veya nasıl bir tercihte bulunmaları gerektiğinin farkındadırlar. 10 Mayıs tarihindeki tutulma maddi ve manevi anlamda güven arayışınızın işaretçisidir. Bir başka şehir seyahat ticari yolla kendinizi garanti altına almak istersiniz. Bulunduğunuz yerde pek rahat etmezsiniz. Ancak ne yapacağınıza karar vermekte zorlanırsınız. Bu sırada gelişen olaylar yaşananlar karşılaştığınız durumlar sizi bir hayli zorlayabilir. 15 Mayıs tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda hem oldukça yoğunsunuz hem de yeni iş girişimleri anlamında enerjiniz gayet yüksek.





    2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi




    1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

    9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

    10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

    10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

    15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

    21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

    25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

    25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

    31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

    31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 9-10-14-15-19-23-24-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-12-25-26-31

    Aşkta En Şanslı Günler : 27-28

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21-22

    Yeniay : 18-19-20

    (Ay-Başak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 3-4-5-6-31

    (Ay-Balık burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    HAZİRAN AYINA BAKIŞ





    Haziran ayının ilk on günlük süresi boyunca sizi ihtiyaç duyan kişilere karşı hem özverili hem de sevgi dolu bir şekilde yardımcı olabilirsiniz. Aşina yüzler eski dostlar çoğunlukla gittiğiniz yerler huzur bulduğunuz insanlarla ilişkinizi sürdürmeyi tercih edersiniz. Vefa duygusu sizin için son derece önemlidir. Uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Yardım kuruluşlarında görev alabilirsiniz. Toplumsal konularda sizden bir yardım bekleniyorsa elden geldiğince destek olursunuz. Genelde ilişkileriniz verimlidir. Arkadaşlarınızın partnerinizin özel günlerini mutlaka hatırlayıp bir araya gelmeye çalışırsınız. Eski fotoğraflar teknolojik ortamlarda koruma altına alınır. Eski kıyafetlerinizi yenileştirmek gibi moda akımlarına ilgi duyarsınız. Anneniz kardeşleriniz yuvanız hepsi sizin için önemlidir. Ayrıldığınız sevgilinizle yaşadıklarınızı veya şu anda birlikte olduğunuz kişiyle anılarınızı gayet duygusal bir şekilde anarsınız. Aşkta arkadaşlıkta ailevi konularda eğer sorunlarınız varsa kendinizi yalnız ve mutsuz hissedersiniz. İleri yaşta birisiyseniz evlatlarınızı torunlarınızı özlersiniz. Onlardan uzaktaysanız bağlantı kurmaya çalışırsınız. 8 Haziran tarihindeki Yeniay eğitim tecrübeniz ve alanınıza göre bir işe girmek başvuruda bulunmak bağlantılar kurmak yönünde gayet etkilidir. Artık hedefinizi belirleyerek kendinizi mutlaka göstermelisiniz. 26 Haziran itibariyle aileniz arkadaşlarınızla ilgili konularda hassas düşünürsünüz. Sizi bir şeyler geçmişe götürür. Eskiyi anarsınız. Hislerinizi kimseye ifade etmezsiniz. Çünkü onlar size aittir. Geleceğinizi önemsersiniz. Daha iyi şartlarda yaşamak istersiniz. Ancak Merkür geri hareket dönemi olduğu için önümüzdeki 20 Temmuz tarihine kadar yeni bir karar almak yerine gözlemde bulunmayı sürdürünüz.





    2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

    7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

    16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

    23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

    26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

    26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 5-6-10-11-15-16-19-20-24

    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-22-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 24

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17-18

    Yeniay : 14-15-16-17

    (Ay-Başak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-27-28-29

    (Ay-Balık burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    TEMMUZ AYINA BAKIŞ





    8 Temmuz tarihindeki Yeniay sizin aileniz özel yaşamınız mesleki hayatınız ve kişisel anlamındaki tüm kararlarınızı ilgilendiriyor. Yöneticiniz Merkür geri hareket döneminde olduğu için yaşam yolundaki amacınızı ideallerinizi arkadaşlık ilişkilerinizi bir daha gözden geçirmek olmalıdır. Şu aralar c Sürekli bir iç gözlem durumları gözden geçirme anlamında 20 Temmuz tarihine kadar olayları akışa bırakmayı denemelisiniz. O tarihten sonra yavaş yavaş kendinizi toparlarsınız. Ancak burada önemli olan geçmişe takılmadan geleceğe bakmak. 13 Temmuz tarihi sonrası amacımıza uygun hedef belirlemekte ve bunların üstüne gitmekte yarar var. Bir şeyleri belki kontrol altına alamayabiliriz. Ancak hem sosyal ilişkilerimizde hem de amacımızı gerçekleştirme anlamında güven unsurunu dikkate almalıyız. Kimlere güvenebiliriz neler adına mücadele etmeliyiz. Bunları belirlememiz iyi olacaktır. 22 Temmuz Güneş-Aslan burcu seyri ve aynı gün oluşacak Dolunayın etkisiyle kendinizi dışarıya kapatarak iç dünyanızda özel bir yere sığınırsınız. Bu pusuda beklemek halidir. Güç toplanır hedef gözlenir ancak hareket edilmez zamana bırakılır ve teslim olunur. Ancak aynı gün oluşan Dolunay yalnız kalmanıza fırsat vermez. İçinizdeki ses başkalarının sana ihtiyacı olduğunu ve onlara karşı görevlerin olduğunu hatırlatır. Sanki bu sese uymazsanız sizi saymayacak sevmeyecekler zannedersiniz. Ancak böyle düşünmek sizi başkalarının kölesi haline getirebilir. Venüs burcunuzda seyrine başladığında ilişkilerinizi tekrar bir gözden geçirme gereği duyabilirsiniz.





    2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi




    8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

    13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

    17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

    20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

    22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-12-13-17-21-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-19-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 21

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15

    Yeniay : 12-13-14

    (Ay-Başak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 24-25-26-27

    (Ay-Balık burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    AĞUSTOS AYINA BAKIŞ





    7 Ağustos tarihindeki Yeniay maneviyatınızı güçlendirici. Özgüven duygunuzu yükseltiyor yaratıcı düşünmenizi sağlıyor. Gücünüzü toplamanız için size şifa veriyor. 16 Ağustos tarihinde Venüs-Terazi burcunda seyrine başlarken insan güzel şeylere daha fazla para harcayabilir. Çünkü sahip olmak huzur bulmak hayattan memnun kalmak ister. Genelde hediyeler alınır hediyeler verilir dostlarla temasa geçilir insan nefes almanın yaşamının keyfine varır. 24 Ağustos tarihinde burcunuz üzerinde ilerleyecek Merkür çözümcü mantıklı gayet akıllıca düşünmenizi sağlar. İş veya özel hayatınızla ilgili meseleler detaylıca gözden geçirilir. İş başvuruları için uygun zamandır. İkna kabiliyetiniz bilginiz sizi ayrıcalıklı kılar. Kararsız kaldığınız meseleler üzerinde en doğru seçeneği tercih etmeniz kolaylaşır.





    2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi




    7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

    8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

    16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

    21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

    23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

    24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

    28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-17-18-26-27-31

    Zayıf Enerjili Günler : 1-2-15-16-21-22-28-29

    Aşkta En Şanslı Günler : 17-18

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11-12

    Yeniay : 8-9-10

    (Ay-Başak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 21-22-23

    (Ay-Balık burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    EYLÜL AYINA BAKIŞ





    5 Eylül tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay sizi birebir ilgilendiren konuların gözden geçirilmesi ve yeni bir adım atılması anlamında olumludur. Hem iç gözlemde bulunarak meselelerin ana kaynağına inmenizi sağlar hem çevrenizle alakalı her türlü bağlantıyı kuvvetlendirir. Bununla da kalmaz. Sizi kendinizi ifade edebileceğiniz iş ve sosyal alanlarda fırsatlarla karşılaştırır. Aşk yaşamınızı ciddileştirir olumlu hale getirir. 9 Eylül itibariyle parasal konularda görüşmeleriniz olabilir. Mesleğiniz sanatla alakalı ise bu dönemde kısa süreli kazanımlar elde edebilirsiniz. Danışmanlık yapabilirsiniz. Sözgelimi insanlar sizden fikir alırlar siz de bundan para veya çevre edinmiş olursunuz. Uyumlu davranmak bu dönemde bir hayli önemlidir. Tartışmalara girmemek hassasiyet içinde insanlarla ilişki kurmakta yarar var.





    2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

    9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

    11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

    19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

    20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

    22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

    29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-9-10-14-22-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 11-12-18-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 14

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7-8

    Yeniay : 4-5-6

    (Ay-Başak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 17-18-19

    (Ay-Balık burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    EKİM AYINA BAKIŞ





    5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay maddi ve manevi kazanç elde edebileceğimiz ilişkilerin kurulmasında dengeli huzurlu ve uyumlu şekilde sürdürülmesinde yardımcıdır. Yeniayın oluştuğu bu tarih hem çevresel ilişkilerde hem de ailevi konularda güzelliklere sahip olma arzumuzu yükseltir. İsteriz ki kazançlı çıkalım ve isteklerimize kolayca kavuşalım. 7 Ekim tarihi itibariyle hoşgörülü ve iyimser yaklaşımların sizin için önemi büyüktür. Bazıları için bu tarih yeni bir yere taşınma arzusu yeni bir şeyler yapma isteğinin işaretçisidir. Biz baskı altına alan sorumluluklardan biraz olsun uzaklaşmak isteriz. Fırsat bulduğumuzda en azından hafta sonları bir yerlere kaçabiliriz. Evimizle ilgili güzel bir şeyler satın almak bir parça olsun değişim yapmak hoşumuza gider. Ancak bütçeyi aşmamakta yarar var. 15 Ekim sonrası başarılı girişimlerde bulunabilir iş hayatımızla ilgili meselelere eğilebilir durumumuzu gözden geçirebiliriz. Yeni kararlar verebiliriz. Amacımız verimli bir şekilde çalışmak ve hayatımızı düzenlemektir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında iş-eğitim-çevremizle alakalı konularda derinlemesine bir analiz şarttır. Yolunda yürümeyen işler istediğimiz gibi yürümeyen ilişkiler üzerinde bir hayli endişelenebiliriz.





    2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

    7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

    15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

    19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

    19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

    21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-11-20-24-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 9-15-16-22-23

    Aşkta En Şanslı Günler : 11

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 4-5

    Yeniay : 1-2-3-4-29-30-31

    (Ay-Başak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 15-16-17

    (Ay-Balık burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM AYINA BAKIŞ





    3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması etrafınızla olan ve genel olarak insani ilişkilerde sırdaşlığın anlayışlı olmanın derinlikli düşünmenin ruhsal bağlantılar kurmanın işaretçisidir. Tutulmanın gerçekleştiği gün Merkür geri harekette olacak. Sizin de birçok meseleyi tekrar gözden geçirmeniz gerekecek. Nasıl bir durum içindeyim ve nasıl bir yön çizmeliyim. Belki bir çevre değişimi düşüneceksiniz belki de yakınlarınıza olan temasınızı yeniden ele alacaksınız. İş durumunuza göre bir yol izleyeceksiniz. Bu tutulma aşk hayatınızın güçlenmesini sağlayıcıdır. Dürüst olduğunuz müddetçe kazanan siz olursunuz. Bilinçsiz davranmamak gerekiyor. Genel olarak aşkta seçici ve oldukça dikkatli bir gözlem gücüyle hareket edeceğinizi söyleyebilirim. Yaş tahtaya ayak basmamak nedir bilirsiniz. İşte sizin için de bu deyime uygun kararlar söz konusu olacaktır. Bu tutulma yaşınız gereği ister eğitim ister iş konularında olsun size en uygun seçeneğin belirlenmesinde yardımcıdır. Siz bu tutulma sayesinde insanlarla bütünlük içinde hareket edeceksiniz. Sezgileriniz muazzam derecede artacaktır. Hatta bazılarınız başkalarına yol gösterici bir meslek sahibi olabilirsiniz. Şunu unutmayınız siz kendinizden sorumlu olduğunuz kadar yapacağınız seçimlerden de sorumlusunuz. Ancak bu Tutulma doğru olanı seçmeniz için size yardımcıdır. Şüpheniz olmasın.





    2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

    3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

    5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

    7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

    17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

    19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

    22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-7-8-16-17-21-22-26-27-30

    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-11-12-18-19

    Aşkta En Şanslı Günler : 7-8

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-28-29

    Yeniay : 25-26-27

    (Ay-Başak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 11-12-13

    (Ay-Balık burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    ARALIK AYINA BAKIŞ





    3 Aralık tarihindeki Yeniay güven duygumuzu tazeleyici aile ilişkilerimizi gözden geçirmemize yardımcı sorunları pozitif yaklaşım içinde çözebileceğimize dair umudumuzu yükselticidir. Yeni bir yere taşınma yeni bir çevre edinme arzumuzu yükselticidir. Bilgilenmeye bir hayli önem verebiliriz. Sınırlarımızı genişletmek isteriz. Baskı altına alınmaktan hoşlanmayız. Arkadaşlarımızla ailemizle bir araya gelmek birlikte aktivitelerde bulunmak isteriz. Problemli bir süreçten geçiyorsak kimseye eğilmeyiz alttan almayız hatta şaka yolla uyarılarda bulunuruz. Pek dert tasa çekecek halimiz yoktur.





    2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

    5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

    7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

    17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

    17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

    21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

    21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

    24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-4-5-13-14-18-19-23-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-15-16-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 4-5

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 26-27

    Yeniay : 22-23-24-25

    (Ay-Başak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 8-9-10

    (Ay-Balık burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  7. #7
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Terazi (23 Eylül - 22 Ekim) Gezegeni : Venüs
    Grup : Hava
    Uğurlu Rengi : Pembe turkuaz
    Uğurlu Sayısı : 6
    Uğurlu Taş : Opal
    Uğurlu Gün : Cuma




    2013 YILINDA SİZ





    Sevgili Teraziler 2012 Haziran-Ekim aylarında düşündüğünüz ancak Ekim sonrası tam olarak emin olmadığınız için yürürlüğe koyamadığınız değişiklik ve yenilikleri Ocak sonu itibariyle gerçekleştirebilirsiniz. 2013 yılının ilk altı ayı gayet hızlandırıcı aktif hale getirici ve olumlu sürprizlerle sizi mutlu edicidir. Yaşamınızı şekillendirmek sizin kararlılığınıza bağlı. Siz kendinizden emin olursanız hiçbir şey sizi durduramaz.



    İş hayatınızla ilgili konularda içtenliğiniz insanlarla olan güzel yaklaşımlarınız işinizi sahiplenmeniz hatta çalıştığınız yeri bir yuva gibi görmeniz halinde patronlarınız tarafından sevilir yüceltilirsiniz. Yılın ikinci yarısında farklı bir iş kolunda ailelere danışmanlık yapabilir bir yuva açabilir sanat ve tarihle alakalı bir işte görev alabilirsiniz. Fırsatlar size kendiliğinden gelecektir. Özellikle çalışmaya gönüllü olunuz. Yurtdışı farklı bir şehir ülke ile bağlantılı işleriniz olabilir. Çalışma hayatında olmayan Teraziler aileleri veya diğer kişilere insancıl anlamda destek sunabilirler. Annelik ve babalık olguları güçleniyor. Onlar size siz çocuklarınıza daha sıcak yaklaşımlar içinde olacaksınız.



    Yenilenme ve değişim kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Başkalarıyla ortaklık ilişkisi kurabilirsiniz. Dağılan bir iş ortaklığının alacak ve vereceklerini kanuni anlamda halletmeye çalışabilirsiniz. Emekliye ayrılabilirsiniz ve emekli maaşınızla geçinebilirsiniz. Miras hisseli paralar yoluyla gelir elde edebilirsiniz. Evlenebilir eşinizle ortaklaşa bir gelir ve bütçe düzenleyebilirsiniz. Sağlık sorununuzla alakalı bir parasal harcamanız olabilir.





    Hangi yolu tercih edersen et

    Yüreğin huzurluysa eğer hiç düşünme devam et….iremSU

    Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle









    OCAK AYINA BAKIŞ





    Sevgili Teraziler Ocak ayının ilk on gününde özellikle ailevi konular bir hayli etkili. Bazılarınız taşınmayı düşünürken kimileri ev içinde kendini baskı altına alınmış hissedebilirler. Güven duygusu çok önemli. Çünkü ev içinde eğer sevgi alışverişinde sorunlar varsa bu sizi bir hayli rahatsız eder. Bu sürede sizin için en önemli konu güven içinde yaşamaktır. Sorumluluklar artabilir genelde yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Duygularınızı kimseye açmaktan hoşlanmazsınız. Etrafınızda bulunan kişilerin size karşı anlayışlı olmalarını istersiniz. Sizden yaşça büyük veya tam tersine yaşça küçük olan bir ilişki kafanızın içini bir hayli kurcalayabilir. Ay ortasına doğru canlanmaya başlarsınız. Sosyal faaliyetleriniz artır kendinizi gayet iyi hissedersiniz. Hayatın güzelliklerini yaşama arzunuz bir hayli yüksektir. Yeni bir aşk devam eden ilişkinin güçlenmesi mümkündür. Üzerinizde hiç kimsenin ve hiçbir şeyin denetimi yoktur. Dilediğiniz gibi hayatınızı düzenlersiniz. Ay sonuna duygularınız bir hayli aktif hale gelir. Benim kararım bu bu yolda ilerleyeceğim geri adım atmayacağım şeklinde düşünürsünüz.





    2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi




    9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

    11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

    19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

    19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

    27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

    30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-13-22-23-27-28-31

    Zayıf Enerjili Günler : 11-17-18-24-25

    Aşkta En Şanslı Günler : 13

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 6-7

    Yeniay : 4-5-6-31

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 16-117-18-19

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    ŞUBAT AYINA BAKIŞ





    Şubat ayının ilk haftası sağlık durumunuzla yakından alakalı muayene ve tetkiklerin yapılmasında yarar var. Sigara alkol v.b bağımlılık verici alışkanlıklar eğer yaşamınızı işinizi ve hayatınızı etkiliyorsa buna dur demek gerekir. Psikolojik açıdan bir hayli hassasiyet görülebilir. Çok fazla hırslı çalışmayabilirsiniz. Ancak hayal gücünüz ve yaratıcı kabiliyetleriniz mesleki alanda işinize yarayabilir. Tabii ki sanatsal veya mistik konularla alakalı bir işiniz varsa. Soyut işlerde ise mutlaka dikkatli olmalısınız. İş hataları bu zamanda bir hayli yaşanabilir. Disiplinli çalışmakta zorlanırsınız. Dinlenme ihtiyacı çok yüksektir. Uzun zamandır şikayetçi olduğunuz rahatsızlığınız için alternatif yöntemlere baş vurabilirsiniz. Bu zamanda görülen hastalıkların çoğunda hassasiyet içinize atma kimseye belli etmeme üzüntü baş sırayı alır. Kendinize lütfen özen gösteriniz. Şubat ayının ikinci haftası özgürce düşünmek arkadaşlıklar kurmak paylaşımlarda bulunmak rahat olmak akışta kalmak geleni ve olanı mantıklı bir şekilde gözden geçirmek size yepyeni kapılar açar. Aşk hızlıca yaşamınıza dahil olur şansınız yükselebilir. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi nedeniyle acil kararlar vermeyin. Durumunuz hangi açıdan zorlayıcı olursa olsun bekleyin. 26 Şubat sonrası her şey kendiliğinden yoluna girebilir şifa gücünüz artar sıkıntılarınız azalır ve ummadığınız bir mesele olumlu yönde sonuçlanır.





    2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi




    2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

    2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

    5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

    10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

    18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

    18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

    26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-9-10-18-19-23-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 7-13-14-21-22

    Aşkta En Şanslı Günler : 9-10

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 3

    Yeniay : 1-2-27-28

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 13-14-15

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    MART AYINA BAKIŞ





    Merkür 17 Mart tarihine kadar geri hareketini sürdürecek. Ancak gölgeli günleri dahil olmak üzere 24 Mart tarihine kadar dikkatli olmamızda yarar var. Çalışma hayatınız sağlığınız işinizde ilerlemeniz insanlara faydalı olmanız anlamında zorlanabilirsiniz. Zihinsel açıdan yorgunluk ve dikkat dağınıklığı görülebilir. İşinize odaklanmakta zorlanabilir verimli olamayabilirsiniz. Aslında bütün bunların hepsi ihmal ettiğiniz işlerin bir sonucu ve düzeltilmesi için bir uyarıdır. Ben bu tarihe kadar durumunuzu gerçekçi bir şekilde gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum. İlaç ve alkol kullanımı beslenme uyku bozuklukları ruhsal problemler el ve ayak sağlığınıza özel önem veriniz. 20 Mart sonrası ilişki anlamındaki gelişmeler bir hayli etkili. Partnerinizin üzerinizdeki baskısı ilişkiyi kendince yönlendirme ve yönetme çabası aranızda sorunlara yol açabilir. 27 Mart tarihinde oturup iyice düşünmeli ve ne yönde ilerleyeceğinize mantıklı bir şekilde karar vermelisiniz.





    2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi




    11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

    12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

    17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

    20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

    22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

    27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-8-9-17-18-22-23-27-28-31

    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-20-21

    Aşkta En Şanslı Günler : 8-9

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-29-30

    Yeniay : 26-27-28-29

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 12-13-14

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    NİSAN AYINA BAKIŞ





    Nisan ayının ilk on beş günlük sürecinde ilişkinizle alakalı konularda partnerinizin çok fazla hızlı düşünmesi hızlıca kararlar vermesi dediğini uygulaması mümkündür. Bazen kendi kendiyle kavga ediyor gibidir. Aslında bir şeyler ortaya koymak özgürce bunları uygulama istiyordur. Ancak sizin bakış açınızla onunkiler arasında bir hayli fark vardır. Onu dinlemeye anlamaya çalışmanız kolay olmaz. Hatta böyle davrandığı için aranızda sorunlar oluşabilir. Bu sürede ilişkisi olmayan kişilerin kendinden emin sert ve taviz vermez insanları kendilerine çekmeleri mümkündür. Önce bu kişinin varlığı hoşunuza gider ancak ayarını bilmezse bu ilişkinin uzun sürmesi zordur. Bu ay ilişki iş ortaklığı konuları bir hayli etkili olacaktır. 10 Nisan tarihi itibariyle özellikle başkalarıyla olan her türlü alışverişte ilişkide kendimizi güvende hissetmek isteyeceğiz. Aman kaybetmeyeyim aman her şey umduğum gibi gitsin diyerek bazen huzursuzluk duyacağız. 15 Nisan tarihinde parasal konularda ve ilişkimizde sevme duygusu bir hayli yoğun. Kaliteli olanı huzur verici duygulara yöneleceğiz. Ancak bir o kadar da sevdiklerimize düşkün olacağız. 25 Nisan tarihinde lütfen harcamalarımıza dikkat edelim. Geleni savurmayalım tutalım. Bütçemizi aşacak işlere kalkışmayalım.





    2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi




    10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

    12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

    14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

    15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

    25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

    25 Nisan saat: 23:09 Kısmi Ay Tutulması






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-14-15-19-20-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-9-10-16-17-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 5

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 26

    Yeniay : 23-24-25

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 8-9-10-11

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MAYIS AYINA BAKIŞ





    Mayıs ayının ilk haftası menfaatlerinizi düşünmenin zamanı. Başkalarıyla olan her türlü ilişkinizde kendi payınıza düşenin hesabını iyi yapınız. Ancak tutkulu ve saplantılı tepkilere yol açmadan hakkınızı istemeyi bilin. Parasal konularda uzun vadeli düşünmeye çalışın. Eğer mali bir kriz durumunuz varsa borç almayı düşünüyorsanız geri ödemelere dikkat edin. 9 Mayıs tarihi itibariyle ilişkilerde iki yönlü gelişmeler söz konusu olabilir. Bir yandan ilişki sürdürülür diğer yandan ilişkide yerli yerine oturmaya meseleler gözden geçirilir. Bu meseleler mali olabileceği gibi tamamen maddi yönde de gelişebilir. 10 Mayıs tarihindeki güney düğüm ucunda meydana gelen Güneş Tutulması ilişkinizle alakalı meseleler finansal konular ve arzularınızın tatmini yönünde sizi zorlar. Yaşanan bir takım krizler ister istemez güvenliğinizi düşünmeniz gerektiğini hatırlatır. Kayıp veya ayrılık yaşanabilir. Borç ve alacak meseleleri sürekli kendini hatırlatır. 15 Mayıs itibariyle kurulacak tüm iş özel eğitim medya faaliyetlerinde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.





    2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi




    1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

    9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

    10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

    10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

    15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

    21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

    25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

    25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

    31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

    31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-11-12-16-17-21-22-25-26-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-14-15-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 2-29-30

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23-24

    Yeniay : 20-21-22

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 6-7-8

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    HAZİRAN AYINA BAKIŞ





    Haziran ayının ilk on günlük sürecinde kariyer hayatınızda güven olgusunun önemi çok büyük. Eğer huzurlu olmayan bir ortamda uyumsuz insanlarla bir arada çalışıyorsanız kendinizi rahatsız hissedebilirsiniz. Diyelim ki siz geçimsiz bir insansınız. Hani pek kabul etmeyiz ya. O zaman ılımlı yaklaşımlar size faydalı olabilir. İş alanında özellikle yiyecek sektörü ev tasarım ve güzelleştirme vintage giyim edebiyat gayrimenkul yardıma dayalı meslekler ve ailenizle ortak çalışmak gibi. Hatta bu dönemde eskiye ait bir ilişkinin tekrar canlanması mümkün. Eski ilişkilerin özellikle iş hayatında size yardımı olabilir. Ancak şunu söylemeliyim ki yöneticiniz Venüs Yengeç burcunda çok güçlü değildir. Çünkü kişi genelde yeni insanlarla tanışmak yeni ortamlara girerek iş bağlantıları ve ilişkileri kurmak yerine içe dönük kendi kabuğunda bildiği güvendiği insanlarla örülü bir dünyayı tercih edebilir. 8 Haziran tarihinde İkizler burcunda oluşacak Yeniay Venüs Yengeç burcunun yarattığı içe dönüklüğü azaltıyor ve sizi aktif ve gayet akıllıca girişimlerde bulunmanız için destekliyor.

    26 Haziran itibariyle işlerinize odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Merkür geri hareket dönemi eski işlerin halledilmesinde derlenip toparlanmasında faydalı olsa da geri hareket Yengeç burcunda gerçekleşeceği için kişi bir hayli hassasiyet içinde kolayca dağılabilir. İş konularında hassasiyet yükselir. Bu nedenle soğukkanlı ve mantıklı düşünmekte yarar var.





    2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

    7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

    16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

    23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

    26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

    26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 7-8-12-13-17-18-22-26

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-10-11-24-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 26

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19-20

    Yeniay : 17-18-19

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 2-3-4-29-30

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    TEMMUZ AYINA BAKIŞ





    8 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniay hem ailevi-mesleki hem atılımlar hem de ilişkinizle alakalı konularda hassas bir dönemi işaret ediyor. Aslında yeniay yeni kararların saptanması anlamında etkili olsa da bu tarihte Merkür Yengeç burcunda geri harekette olduğu için kişi ister istemez önce geçmişle alakalı konular üzerinde düşünüyor. Eğer bir karar alınacaksa öncelikle düşüncelerinizle duygularınızı birbirine karıştırmamalısınız. Kendinize güven duymuyorsanız o zaman bir daha yapmak istediklerinize bakınız. 20 Temmuz tarihine kadar ilişkinizi ev-iş hayatınızı ve kararlarınızı bir daha gözden geçiriniz. 13 Temmuz tarihi itibariyle sorumluluklar üzerimizde baskındır. Kişisel ailevi ilişki ve mesleki konularda güvence unsuru bir hayli öne çıkar. Güçlü olmamız için önce kendimizden emin olmamız gerekir. Eğer çalıştığınız alanda veya toplumda mücadeleden kaçınırsak nasıl başarılı olabiliriz. 22 Temmuz tarihi üç önemli enerjiye ev sahipliği yapıyor. Güneş Aslan burcunda seyrine başlıyor ve aynı gün Kova burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Bir yandan güven duygumuz yükselişte ve kendimizi güçlü bir şekilde dışarı lanse etmek istiyoruz. Ki bu bireysel arzumuz. Ancak kısıtlanmak istemiyoruz. Fakat Venüs Başak burcunda seyrine başladığı için hayatı sevmemize harekete geçmek istememize rağmen ilişki kurmakta zorlanıyor şüpheleniyoruz titizleniyoruz.





    2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi




    8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

    13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

    17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

    20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

    22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 5-6-10-11-15-19-23

    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-21-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 23

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17

    Yeniay : 14-15-16

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-27-28-29

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    AĞUSTOS AYINA BAKIŞ





    7 Ağustos yaratıcı Aslan burcunda oluşan Yeniay sizi sosyal hayatın içine çekiyor ve güçlü özelliklerinizi vurgulamanızda yardımcı oluyor. 16 Ağustos Venüs-Terazi burcu seyri bu yıl Ağustos ayına denk geliyor. 2012 yılında Kasım ayında bu enerjiden yararlanmıştık. Yaz dönemine denk gelmesi özellikle birçok insanda daha hoş duygular yaşatabilir. Dostluklar kurmak başkalarını ve kendimizi mutlu etmek çevremizi güzelleştirmek ve hayattan zevk almak için bu enerji tüm Teraziler ve diğer burçlar için olumludur. Karşı cins üzerindeki etkiniz bir hayli yüksektir. İlişkilerde küskünlükler sona erer. Güzel giyinmek hoş görünmek insanları etkilemek sizin için çok daha kolaylaşır. 24 Ağustos tarihi iç gözlemde bulunmak organize etmek planlamalarda bulunmak anlamında yararlıdır. Ancak bütün bunlar kendi kendinizle muhasebe şeklindedir. Dışa yansıtılmaz ancak birçok mesele mantıklı bir şekilde ele alınırsa endişelenmeden gözden geçirilirse hakikaten faydalı olacaktır. Psikolojik anlamda şöyle bir kendinize sorular sorunuz. Neler sizi kaygılandırır dağılmanıza sebep olur neleri çok fazla kafanıza takıyorsunuz. Bunları ister kendinizle isterseniz bir terapistle yüz yüze paylaşmakta yarar var. Ancak şunu söylemeliyim ki çok fazla irdelemek her durumu didiklemek sizi bir hayli yorabilir.





    2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi




    7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

    8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

    16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

    21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

    23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

    24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

    28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-2-6-7-11-12-15-16-19-20-28-29

    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-17-18-24-31

    Aşkta En Şanslı Günler : 19-20

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 13-14

    Yeniay : 10-11-12

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 23-24-25

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    EYLÜL AYINA BAKIŞ





    5 Eylül tarihindeki Yeniay öncelikle insanın kendisiyle birebir teması ve iç gözlemde bulunmasıdır. Çünkü bu gözlem hem hedefinize odaklanmanızı hem aşk hayatınızı gözden geçirmenizi hem de iş-ailevi konularda duruma akıllı bir şekilde bakabilmenizi sağlar. Kendinizi veya dünyayı eleştirmeden endişelere kapılmadan kendinizi gözden geçiriniz. Hayatta hiçbir şey ve hiç kimse kusursuz değildir. İnsanın kendine ve dünyaya yönelttiği eleştiri oklarının hedefinde yine kendisi vardır. Gölgelerimizle yüzleşme zamanıdır. Bu Yeniay sizi belki sarıp sarmalamaz. Ancak şu var ki siz yaşama ne kadar samimi ve dürüst yaklaşırsanız o kadar kazançlı çıkarsınız. 9 Eylül tarihi itibariyle iş ve ilişki ortaklıklarında görüşmeler gündeme gelebilir. Genelde hep birileriyle sohbetiniz görüşmeniz olur. Ya bir araya gelirsiniz ya bir yerlere davet edilirsiniz. Sözgelimi nikah şahitliği yapmak iki kişiyi barıştırmak bir yerin açılışını yapmak gibi. Sanatsal konularda yayın ve aktiviteleri takip etmek hoşunuza gider.





    2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

    9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

    11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

    19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

    20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

    22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

    29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-11-12-16-25-26-30

    Zayıf Enerjili Günler : 1-14-20-21-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler :16

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9-10

    Yeniay : 6-7-8-9

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 19-20-21-22

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    EKİM AYINA BAKIŞ





    5 Ekim tarihinde burcunuz üzerinde oluşacak Yeniay hem kişisel hem maddi hem de çevresel ilişkilerimizi uyumlu ve dengeli hale getirmemiz için bir fırsat niteliğindedir. Huzur ve güzelliklere olan düşkünlüğümüz artar. Etrafımızdaki insanlarla işbirliğine yatkın oluruz. Fiziksel görüntümüz sağlığımız bizim için son derece önemlidir. Kendimize önem veririz ve beğenilmekten hoşlanırız. Yeniay parasal konularda yapılacak görüşmeler çevremizle alakalı değişimler anlamında olumludur. 7 Ekim tarihi itibariyle yeniliklere bir hayli açık oluruz. Arkadaşlıklar kurmak yeni tanışmalar yeni bir çevre edinmek gezmek değişik yerler görmek anlamında şansımız yükselir. 15 Ekim sonrası iş hayatımız ve bazı önemli meselelerin gözden geçirilmesinde yarar var. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında maddi konular üzerinde derinlikli düşünelim. Bütçemizi gözden geçirelim. Mümkünse borç vermeyelim borç almayalım.





    2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

    7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

    15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

    19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

    19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

    21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-13-14-22-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 11-17-18-24-25

    Aşkta En Şanslı Günler : 13-14

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7

    Yeniay : 4-5-6-31

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 17-18-19

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM AYINA BAKIŞ





    3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu durumda mali konularda ailevi meselelerde kazanç anlamında her türlü mevzuda derinlemesine düşünmemiz gerekiyor. Tutulma derecesiyle görünüm yapan gezegenleri sağlığınızla ilgili konulara eğilmenin işaretçisidir. Çünkü verimli bir şekilde çalışmanız psikolojik anlamda huzura kavuşmanız için kendinize mutlaka iyi bakmanız lazım. Tutulma ailevi konulardaki değişimin işaretçisi. Ve bunlar parayla alakalı meseleler. Belki bir mülkün satışı restorasyonu elden çıkarılması yenilenmesi değiştirilmesi gibi işlerle ilgilenmeniz gerekebilir. Şunu söylemeliyim ki bu alandaki tutulmaların tümünde para olgusu ön plandadır. Güneş Tutulması size kazanç anlamında sorumluluk yükleyecektir. Paranızı nasıl değerlendiriyorsunuz ve bütçenize gereken önemi veriyor musunuz? İşte bunları öğrenmektesiniz. Onun için lütfen idareli ve tutumlu olmayı biliniz. Yatırım yapınız. Gereksiz şeylere para harcamayınız. Çünkü Tutulmalar yanlışlarınızla sizi karşılaştırır ve uyarıcı durum ve olaylar yaşatarak sizi yola getirir. Kaldı ki bu tutulma ev ile alakalı konuları bir hayli gündeme getiriyor. Belki kiranız artacak veya evinizin onarılması gerekecek. Belki bir yatırım için borcun altına gireceksiniz. Bunları çok iyi düşünmek lazım. Ben gelişmelerin olumlu yönde gelişeceğini söyleyebilirim. Sonunda kendi evinize taşınmanız bir düzen kurmanız mümkündür. Yeter ki hesabınızı iyi bilin. Geleceğe yatırım yapın.





    2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

    3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

    5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

    7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

    17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

    19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

    22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-9-10-18-19-23-24-28-29

    Zayıf Enerjili Günler : 7-8-13-14-21-22

    Aşkta En Şanslı Günler : 9-10

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 3-4-30

    Yeniay : 1-2-27-28-29-30

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 13-14-15

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    ARALIK AYINA BAKIŞ





    3 Aralık tarihindeki Yeniay ilgi alanımıza giren her konuya özel önem vermemizi sağlar. Çevremizdeki insanlarla eğlenceli ilişkiler kurmaktan gezip görmekten bilgilenmekten keşifte bulunmaktan hoşlanırız. Dışa dönük davranırız. Sosyal yaşamımız bir hayli aktif hale gelir. İnsanları kolayca etkileriz. Arkadaşlarımızla yakınlarımızla bir araya gelerek aktiviteler düzenleyebilir özgürce kendimizi ifade edebiliriz. Bu Yeniay çevre değişimi dostluklar eğitimden iş yaşamına kadar alanlarda sürprizlerin işaretçisidir.





    2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

    5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

    7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

    17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

    17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

    21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

    21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

    24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-15-16-20-21-25-26-30

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-12-18-19

    Aşkta En Şanslı Günler : 6-7

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-28

    Yeniay : 25-26-27

    (Ay-Terazi burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 10-11-12

    (Ay-Koç burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  8. #8
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Akrep (23 Ekim - 21 Kasım) Gezegeni : Pluto-Mars
    Grup : Su
    Uğurlu Rengi : Kırmızı siyah
    Uğurlu Sayısı : 2 4
    Uğurlu Taş : Topaz
    Uğurlu Gün : Salı




    2013 YILINDA SİZ





    Sevgili Akrepler geçtiğimiz son üç aydır maddi konularda size verilen sözler tutulmamış özel ilişki ve cinsel hayatınız istikrarsız hale gelmiş olabilir. 2013 Ocak sonu itibariyle hem iş hem finansal konularda başkalarından destek göreceksiniz. Bir kredi işiniz yürürlüğe girebilir. Miras sigorta geliri boşanma nafakası iş tazminatı alabilirsiniz. İletişimle ilgili bir işten çevirmenlik medya faaliyetleri internet üzerinden yeni bir işe adım atabilirsiniz. Mali açıdan sevgiliniz eşiniz aileniz kanalıyla rahatlayabilirsiniz.



    Artık uzaklarda bir eviniz eviniz gibi gördüğünüz bir ortamınız hani şu hafta sonlarında huzur bulmak için sığınacağınız bir yeriniz olmasını istiyor muydunuz. O zaman hazırlanın Akrepler. Yılın ikinci yarısı sizi eşinizin veya sevgilinizin ailesiyle karşı karşıya getirebilir. Yatırım eğitim iş veya farklı bir yolla böyle bir yuvaya aileye sahip olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin veya eşinizin ailesinin ne kadar özel ve sevgi dolu insanlar olduklarını yüreğinizin içinde hissedebilirsiniz. Muhteşem sezgilerinize kulak verme ve onlardan yararlanma zamanı. Ne kadar uzağa giderseniz gidin. Her yer eviniz artık. Çünkü gerçek gönül zenginliğinin ne olduğunu yılın ortalarından itibaren yaşayacaksınız.



    Fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi yenilemek görünüşünüzü değiştirmek için yeniliklerde bulunabilirsiniz. Bunların bir kısmı sağlığınız için gerekli olan işlemlerdir. Bazen de gençleşmek veya güzel görünmek içindir. Sağlığınızı nasıl göründüğünüzü sizi nasıl bulduklarını bir hayli önemseyeceksiniz. Vücut geliştirme sporlarına kas yapıcı çalışmalara dövüş tekniklerine meraklı olursunuz. Gizemli konulara ilgi duyacaksınız. Ortaklıklara önem verin. Eşinizden destek göreceksiniz.





    Hatırla dünüİyi yaşa bugünüarındır gönlünüboşa geçirme şu güzel ömrünü *iremSU*

    Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle







    OCAK AYINA BAKIŞ





    Sevgili Akrepler Ocak ayının ilk on gününde güven ve istikrar tümüyle iş ve özel ilişkilerde ön sırada yer alacaktır. Çalışmak ve hayatınızı garanti altına alabilecek yolları aramak toplum içinde bir yer edinmek arzusu bir hayli yoğun. Yakın çevremizdeki kişilerle saygın ve mesafeli bir şekilde ilişki kurmayı istiyoruz. İnsanların da bize karşı böyle davranmasını bekliyoruz. İş anlamında sorunları olanlar genelde işinde başarılı kişilerle iletişimde bulunmayı tercih edeceklerdir. Kaldı ki 11 Ocak civarında bahsettiğim bu konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir kararlar alınabilir. Ocak ayının ortalarında aile içinde iş hayatında arkadaşlıklarda zorlanmalara pek gelemezsiniz. Evinizde kendi istediğiniz şekilde hareket etmeniz kısıtlanabilir. Siz de buna bir çözüm bulmak için var gücünüzle çabalarsınız. Hayat koşullarıyla dışarıda mücadele ederken ev alanı içinde denetlenmek pek hoşunuza gitmez. Bir değişim arzusu yüreğinizin tam ortasında belirgin hale gelir. Enerjinizi mutlaka boşaltabilecek aktivitelere yönelmekte yarar vardır. Ay sonuna doğru iş hayatında çok dikkatli olunuz. Birdenbire işten ayrılmak özgür olmak en ufak bir baskıda isyan etmek gibi durumlar yaşanabilir.





    2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi




    9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

    11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

    19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

    19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

    27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

    30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-15-24-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 13-19-20-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 15

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9

    Yeniay : 6-7-8

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 19-20-21

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    ŞUBAT AYINA BAKIŞ





    Şubat ayının ilk haftası aşk hayatınızla ilgili meseleler üzerinde duygusal düşünebilir hayatın can sıkıcı yanlarını bilmek görmek bunlarla mücadele etmek bile istemeyebilirsiniz. Şöyle ılımlı şefkatli ve huzur içinde paylaşımlarda bulunmak sizi mutlu eder. Sevgilinizin güzel bir sözü hoş yaklaşımı yaratıcı hayal gücü kendinizi mutlu hissetmenizi sağlar. Bu devre ilişkisi olmayan Bay ve Bayan Akreplerin genelde duygusal kişilere yöneldiğini söyleyebiliriz. Sanatsal aktiviteler için uygun bir zamandır. Oyun yazmak şiir ve sanatla uğraşmak gibi. Yaratıcı yeteneğiniz size başarılı ürünler ortaya koymanızda sergilemenizde destektir. Sorunlu aşk ilişkinizde yelkenlerin suya indiği zamandır. Bilirsiniz birçok problem olduğunu ancak bunlarla uğraşmak sizi bir hayli sinirlendireceği için üstünü kapatırsınız. Şubat ayının ikinci haftasında ailevi- arkadaşlık-duygusal anlamdaki her türlü paylaşım sizin hayata bakış açınıza göre şekillenir. Duygusal kişiler zorlanabilir hayatı akışa bırakan kişiler rahat eder. Bu devrede geçmişi sorgulamak yargılamak yerine bundan sonra neler yapılmalı diye düşünmelisiniz. Ev değiştirebilir yeni bir yere taşınabilirsiniz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi ay sonuna doğru olumlu enerjilerin yükselmesiyle aşk hayatınız başta olmak üzere her alanda olumlu gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Şansınız fazlasıyla yüksek. Hayatınıza sizi gerçekten sevgiyle sarıp sarmalayacak biri girebilir. Devam eden ilişkinizdeki sorunlar düzelmeye başlar. Bebek sahibi olabilirsiniz.





    2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi




    2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

    2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

    5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

    10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

    18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

    18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

    26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 3-7-11-12-21-22-25-26

    Zayıf Enerjili Günler : 9-10-16-17-23-24

    Aşkta En Şanslı Günler : 11-12

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5

    Yeniay : 2-3-4

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 15-16-17

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    MART AYINA BAKIŞ





    Merkür geri hareketi devam etmekte. Gölgeli günleri dahil olmak üzere 24 Mart tarihine kadar da etkisi devam edecek. Ben aşk hayatınızı ilgilendiren konularda tabii ki dikkatli olmanız ve duygularınızı yeniden gözden geçirmeniz taraftarıyım. Merkür Balık burcunda astrolojik olarak güçlü bir pozisyon değildir. Bir de geri hareket söz konusu olunca dikkat dağınıklığı aşırı duyarlı düşünme karar vermekte zorlanma doğru ve yanlış arasındaki çizgiyi net olarak belirleyememe gibi durumlara yol açabilir. Aslında burcunuzla uyumlu bir görünüm olduğu için sezgileriniz size doğru yönü gösterecektir. Devam eden ilişkinizdeki sorunlar veya yeni ilişkiye başlayanların bu tarihe kadar hayati kararlar vermemelerinde yarar var. 20 Mart sonrası iş sağlık anlamında lütfen dikkatli olunuz. Çevrenizdeki insanlarla iyi geçinmeniz gerekebilir. İş hayatında bireysel çıkışlarınız sorun yaratabilir. Özellikle 27 Mart sonrası durumunuzu lütfen bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. Sert etkili Dolunay sizi istemediğiniz halde bazı kararlara mecbur kılabilir. Akıllıca hareket edilmesi gereken bir gün.





    2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi




    11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

    12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

    17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

    20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

    22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

    27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-10-11-20-21-25-26-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 8-9-15-16-22-23

    Aşkta En Şanslı Günler : 10-11

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 4-5-31

    Yeniay : 1-2-3-29-30-31

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 14-15-16-17

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    NİSAN AYINA BAKIŞ





    Nisan ayının ilk iki haftası boyunca yeteneklerinizi geliştirme ve uygun alanlarda kullanma yönünde bir hayli atak davranırsınız. Ancak bu ataklığın yanlış kararlar almanıza sebep olmaması için dikkatli olmayı da bilmek lazım. Özellikle sağlığınıza düşünerek gerginlikten sabırsızlıktan stresten çatışmadan uzak durmakta yarar var. Bu süreçte işlerinizi çok hızlı ve kısa sürelerde bitirebilirsiniz. Bir projeye mi başladınız bir yarışmaya mı girdiniz herkesten daha çabuk öne çıkarsınız. Ancak yaptıklarınızın işe yarar olmasına dikkat ediniz. Gereksiz işler için zaman harcamayın. 10 Nisan tarihi ilişkimizi ilgilendiren konular üzerinde yoğunluğun simgesidir. Partnerimiz ve biz huzuru arzularız. Eğer ilişkimizde problemler varsa bunları konuşmak için en iyi zaman 15 Nisan tarihidir. Bu tarih yeni bir beraberliğin işareti olduğu gibi maddi iş ortaklıklarının güçlü bir şekilde kurulmasını sağlar. Ancak ben derim ki 25 Nisan tarihinde her şeyi bir daha gözden geçiriniz. Karar vermeden önce iyice düşününüz. Burcunuz üzerindeki Ay Tutulması hem duygusal hem ailevi hem sizin açınızdan önemli gelişmeleri işaret eder. Tatminkar olmayan her şey hayatınızda sıkıntı yaratır. Hayrınıza olan hayatınızda kalır.





    2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi




    10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

    12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

    14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

    15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

    25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

    25 Nisan saat: 23:09 Kısmi Ay Tutulması






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-16-17-21-22-26-30

    Zayıf Enerjili Günler : 5-11-12-19-20

    Aşkta En Şanslı Günler : 7

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 1-28

    Yeniay : 25-26-27

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 11-12-13

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MAYIS AYINA BAKIŞ





    Mayıs ayının ilk haftasında ilişkinizle ilgili konularda verilecek kararların gayet bilinçli ve uzun vadeli olacak şekilde düşünülmesinde yarar var. İkiniz arasındaki problemleri sürekli gündeme getirmek yerine şimdi siz birbiriniz için neyi ifade ediyorsunuz öncelikle bunu düşünün. Evlenme veya ayrılık kararları ne olursa olsun gözden geçirin. Bu devrede her şey tutkulu bir şekilde ifade bulur. Karışıklıklar iyi bir planlama ile rahatlıkla çözülür. 9 Mayıs tarihi itibariyle iş ortaklığı ve beraberliğinizle ilgili konularda kafa karıştırıcıdır. Partnerinizle iletişiminiz son derece önemli. İki yönlü düşünen veya hareket eden sevgiliniz veya eşinizle sorunlarınızı mutlaka oturup konuşmalısınız. 10 Mayıs tarihindeki Güneş Tutulması birebir ilişkinizle alakalı konularda etkili olup ayrıca iş ortaklığı finansal meselelerde de önem arz ediyor. Belli bir mücadele söz konusu ancak bu mücadele tümüyle duygusal baskıların artmasına yol açabilir. Kişi kendini güvende hissetmeyebilir. Burada yapılması gereken esnek düşünmek ve akışa bırakmak her şeyi. Yoksa çok zorlanabilirsiniz. 15 Mayıs tarihinde birileri zekice davranıp sizin hakkınızı elinizden almaya kalkabilir. Birilerine kanmamak için çok bilinçli olunuz.





    2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi




    1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

    9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

    10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

    10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

    15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

    21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

    25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

    25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

    31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

    31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-14-15-19-23-24-27-28-31

    Zayıf Enerjili Günler : 2-9-10-16-17-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 4-5-31

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 25-26

    Yeniay : 22-23-24-25

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 8-9-10-11

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    HAZİRAN AYINA BAKIŞ





    Haziran ayının ilk on gününde iş-eğitim-evlilik veya bir takım nedenlerle yurdundan uzakta olan kişiler geçici bir süre de olsa sevdikleriyle kavuşarak hasret giderebilirler. Kişi nerede yaşıyor olursa olsun güvendiği huzur bulduğu yerleri kişileri özlüyor. Bu devrede yuva kurma özlemi ev almak evlenmek iş kurmak hevesi içindeyiz. Ay sonunda başlayacak Jüpiter Yengeç burcu seyri bu isteklerinizi gerçekleştirme anlamında birçok Akrep için şanslı bir devre olacaktır. Venüs-Yengeç burcu geçişini Jüpiterin ön provası gibi görebiliriz. 8 Haziran tarihindeki Yeniay mali konularda uzun vadeli bir planlamanın daha doğru olacağını gösterir ve derinlikli bir şekilde düşünülmelidir. İkizler burcundaki Yeniay zamanlarında sabırsız ve anlık düşünmeye meyilliyizdir. Oysaki akıllıca hareket edilmesi yararlıdır. 26 Haziran itibariyle Yengeç burcunda geri hareketini sürdürecek Merkür etkisi altında hayatın anlamını geçmişte yaşanılanları gözden geçirebilirsiniz. Yurdundan uzakta olanlar için bu dönem gurbete dönüş anlamı taşır ki gelmek kolay ancak geriye dönmek zor olur. Kişi güven duyduğu yerde kalmak ister. Önümüzdeki 20 Temmuz tarihine kadar acele ve hassasiyet içinde kararlar verilmemelidir.





    2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

    7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

    16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

    23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

    26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

    26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-10-11-15-16-19-20-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-12-13-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 1-28

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 22

    Yeniay : 19-20-21

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 4-5-6-7

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    TEMMUZ AYINA BAKIŞ





    8 Temmuz tarihindeki Yeniay ailevi yerleşim yeriniz eğitim ülkeniz güvencenizle alakalı yeniliklerin uygulanmasının önüne geçiyor. Çünkü henüz tam olarak kafanızın içinde bir karar vermemiş olabilirsiniz. Merkür geri hareketiyle örtüşen bu Yeniay bekleyelim görelim anlayalım şeklinde düşünmeye yol açabilir. Çelişkili düşünceler hassas duygular birbirine karışmış durumda. Yapılması gereken 20 Temmuz tarihine kadar olan bitene bir bakmak. Belki de siz çok önce bir adım attığınız ama şimdi pişman gibisiniz. Böyle düşünmek yerine ay sonuna kadar bekleyin. Aceleci davranmayın. 13 Temmuz itibariyle elimizde ve bize güven veren mücadele etmeden huzur bulacağımız alanlara çekiliriz. Sözgelimi yaz tatiline çıkmak sevdiklerimizle bir araya gelmek gibi. Her zaman yaptığımız rutin işler ve hep içinde olduğumuz çevreden uzak dururuz. 22 Temmuz tarihi itibariyle iş hayatı-özel yaşam arasında hem kontrolünü elinde tutmak hem de liderlik etmek isteyen Akrepler her şeyin yolunda gittiğini duymak ve bilmek isterler. Ancak derinlikli düşünmeye zaman yoktur. Ortaya bir şeyler koymalı ve öne geçilmelidir. Bu Akrepler için yorucudur. Aslında yorucu hale getiren kendinizsiniz. Yapılması gereken sorumlulukların farkında olmaktır. Ne alkışlanmayı bekleyin ne de sürekli her şeyi didikleyin. Yoksa hem huzur bulmanız hem başarılı olmanız mümkün olmaz.





    2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi




    8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

    13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

    17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

    20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

    22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 7-8-12-13-17-21-25-26

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-10-11-23-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 25-26

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19

    Yeniay : 16-17-18

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 2-3-4-29-30-31

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    AĞUSTOS AYINA BAKIŞ





    7 Ağustos tarihindeki Yeniay sizi iş hayatındaki yerinizi oluşturmanız adına göreve çağırıyor. Artık şöyle bir silkelenip ben buradayım demelisiniz. 16 Ağustos tarihinde Venüs-Terazi burcunda seyrine başladığında özellikle ilişkisinde sorun olanlar tatminsizlik ve doyumsuzluk yaşayabilirler. Yalnız kalarak beraberliklerini gözden geçirmek isteyenler olabilir. Bazıları kendi kendine mutlu olmaya çalışırken bir kısım Akrepler müzik resim şiir dekorasyonla uğraşarak kendilerini mutlu etmeye çalışabilirler. Fantezileriniz güçlüdür. Bir durumu kendinizi çok fazla üzmeden gözden geçirmeye çalışırsınız. Kilo alımına çok dikkat etmek gerekir. Çünkü insan güzellikleri dışarıda bulamadığında yiyecek içecek tüketerek kendini rahatlamaya çalışır. Her ne kadar hoş bir etkisi olmadığı düşünülse de ben bu enerjiden olumlu yararlanmanız için kendinizi biraz akışa bırakmanızı istiyorum. Kaybetmeyi değil kazanmayı düşünün. 24 Ağustos tarihi itibariyle işlerinizi organize etmek iç gözlemde bulunmak hesap kitap etmek hedef belirlemek anlamında enerjiniz gayet yüksek. Birileriyle bir araya gelip konuşmak mı istiyorsunuz işte size fırsat. Çünkü onları gayet kolaylıkla ikna edebilirsiniz. Bir meseleyi çözmek mi istiyorsunuz düzenlemek ve işler hale getirmek buyrun size olumlu bir enerji.





    2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi




    7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

    8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

    16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

    21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

    23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

    24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

    28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-8-9-13-14-17-18-21-22-31

    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-19-20-26-27

    Aşkta En Şanslı Günler : 21-22

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 15-16

    Yeniay : 12-13-14-15

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 25-26-27-28

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    EYLÜL AYINA BAKIŞ





    5 Eylül tarihinde Başak burcunda oluşacak Yeniay sizler açısından gayet olumludur. Hedef belirlemenizde kendinizi geliştirmenizde çevrenizle ilişkilerinizi sağlamlaştırmanızda insanlardan destek görmenizde yardımcı olur. Sizi dikkatli ve sabırlı kılar iç gözlemde bulunarak eksiklerinizi tamamlamanızı sağlar. Gerçekçi düşünerek kararlar alırsınız. Sorumluluk duygunuz yükselir. Kendinize olan güveniniz yerine gelir. Üretken bir şekilde çalışırsınız. Fırsatlar karşınıza çıkar. Yuva anlamında kök salarsınız. Sevdiklerinizle bir araya gelirsiniz. 9 Eylül tarihi hangi meselede olursa olsun geniş açıdan ele alarak detaylardan ziyade bütüne odaklanmak yararlı olur. Eğer huzur kaçırıcı bir durum varsa olayların üstüne gitmek yerine geriye çekilip şöyle bir değerlendirmede bulunmak faydalıdır. Ayrıca bir tavsiyem olacak. Karar veremiyorsanız bir konuda kendinizi zorlamayın. Demek ki oturmayan taşlar var. Bekleyin dinleyin gözlemleyin ve biraz önce söylediğim noktalara dikkat ederek durumu anlamaya çalışın. Bu tarihte sanatsal çalışmalar bir iş üzerinde hazırlıklar düzenlemeler estetik konular bir hayli etkilidir.





    2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

    9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

    11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

    19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

    20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

    22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

    29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-9-10-14-18-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-16-22-23-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 18

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11-12

    Yeniay : 9-10-11

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 22-23-24

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    EKİM AYINA BAKIŞ





    5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay dış dünya yerine iç aleminizde güzelliklere kavuşma arzunuzu yükseltir. Eğer problemli bir ilişkiniz varsa oturup şöyle bir kendinizle baş başa kalarak düşünmelisiniz. Düzenli bir ilişkiniz varsa Yeniay sayesinde birbirinizle romantik paylaşımlarda bulunursunuz. Eğer yalnızsanız duygusal açıdan hassasiyet içinde hayatı ele alırsınız. 7 Ekim sonrası mali konularda cömertliğiniz bir hayli artar. Çabuk para harcarsınız. Bütçenizin sınırlarını aşabilirsiniz. Eğer mali açıdan zor bir dönemden geçiyorsanız tabii ki dikkatli olmakta yarar var. 15 Ekim sonrası genel olarak çalışmak hizmet etmek insanlarla iş anlamında bir araya gelmek işlerinizi yoluna koymak mecburiyeti bazen can sıkıcı olabilir. Titiz çalışmanız kusursuz iş çıkarmanız beklenir. Planlarınızı başarılı şekilde yoluna koyabilmeniz için detaylarla bir hayli ilgilenmeniz gerekebilir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında kendinize hedefler belirlemeli derinlemesine gözden geçirmelerde bulunmalısınız.





    2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

    7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

    15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

    19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

    19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

    21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-11-15-16-24-25-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 13-14-20-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 15-16

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9

    Yeniay : 6-7-8

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 19-20-21

    (Ay-Boğa burcu geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    KASIM AYINA BAKIŞ





    3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması sizin öncelikle yeni hedef alanlarında mücadeleci ve aklı başında ilerlemeniz yönünde etkilidir. Hayattan beklentilerinizi ciddi anlamda belirlemeniz ve hangi yönde ilerlemeniz gerektiğini bilmenizi sağlar. Tutulmanın gerçekleştiği günkü gökyüzü görünümlerini iyi anlamak lazım. Merkür burcunuzda geri harekette olacak. Bu sayede kendinizi gözlem altına alacaksınız. Bunu ciddi anlamda yapmanız gerekiyor. Aşırı uçlarda yaşamak yerine doğru yönde ilerlemek durumundasınız. Bu Tutulma çevrenizle olan bağınızı güçlendiricidir. Bildiğiniz aşina olduğunuz alanda size fırsatlar getiricidir. Sizi yakın çevrenizde bulunan insanlarla güçlü bağlantılar kurmanız için teşvik edicidir. Eğitim veya iş hayatınızla ilgili konulara önem vermenizi sağlar. Ancak asıl önemli nokta hedefim bu diyerek yol almanızda yardımcı olur. Artık büyüyorsunuz. Yaşınız genç ise bu hayatınız için düzgün bir adım ve amaç belirlemenizin işaretçisi. Orta yaşta iseniz emekliliğiniz ve yeni bir hayata başlamanız demektir. Titiz ve dikkatli bir şekilde bir görev üstlenebilirsiniz. Yeni bir işe adım atabilirsiniz. Kendiniz için yeni bir sayfa açabilirsiniz. Artık istikrarlı bir yaşam kurmanız için bu tutulma destekleyicidir. Bazı Akrepler için ruhsal çalışmalar danışmanlık ve belli bir kitleye hizmet vermenizi sağlar.





    2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

    3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

    5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

    7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

    17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

    19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

    22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-7-8-11-12-21-22-26-27-30

    Zayıf Enerjili Günler : 9-10-16-17-23-24

    Aşkta En Şanslı Günler : 11-12

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5-6

    Yeniay : 2-3-4-30

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 15-16-17-18

    (Ay-Boğa geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    ARALIK AYINA BAKIŞ





    3 Aralık tarihindeki Yeniay kazancımızı arttırma yeni kazanç alanları yaratma satış pazarlama ticari alanlarda olumlu değişimlerin işaretçisidir. Birçok insanla sosyal anlamda irtibatta bulunuruz. Amacımıza kendimizi adarız. Tek bir alanda değil birden fazla alanda aktif hareket ederek para kazanabiliriz. Ancak harcamalarımız da artabilir. Özellikle yeni çıkan ürünler yenilikler yaklaşan yılbaşı nedeniyle değişik bir şeyler yapma arzumuz kesemizin ağzını bir hayli açabilir. Güven duygumuz bir hayli yüksektir. Bu yüzden de risk almaktan çekinmeyiz.





    2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

    5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

    7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

    17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

    17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

    21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

    21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

    24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-4-5-9-18-19-23-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-13-14-20-21

    Aşkta En Şanslı Günler : 9

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-30

    Yeniay : 1-2-27-28-29

    (Ay-Akrep burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 12-13-14-15

    (Ay-Boğa geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  9. #9
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Yay (22 Kasım - 21 Aralık ) Gezegeni : Jüpiter
    Grup : Ateş
    Uğurlu Rengi : Mor
    Uğurlu Sayısı : 5
    Uğurlu Taş : Turkuaz
    Uğurlu Gün : Perşembe




    2013 YILINDA SİZ





    Sevgili Yaylar son aylarda kafanızı karıştıran iş ortaklığı ve ilişki meselelerinizi Ocak sonu itibariyle hızlıca düzenleyebileceğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Artık kimi neyi istediğinizi net olarak bileceksiniz. Şubat 2013 tarihinde ani ve oldukça yenileyici sizi bir hayli heveslendirici bir ilişkiye adım atacaksınız. Bu kişi başınızı döndürecek kadar etkili biri olacaktır. Devam eden ancak problemli ilişkiniz yine bu tarihte düzelecek. İş ortağınızla yepyeni bir işe adım atabilirsiniz. Bu iş internet veya medya faaliyetleri alanında olacaktır.



    İnsanın desteksiz kimseden yardım görmeden ayaklarının üstünde durması zordur. -Evet dediğinizi duyar gibiyim. O zaman finansal sorunlarınızda size yardımcı olacak ailenize eşinize sevgilinize şimdiden teşekkür etmeye başlayın. Yılın ikinci yarısı bu anlamda olumlu gelişmelere müjdeliyor. Duygusal anlamda kendinizi duygularınızı kitlemeyin. Sevginizi söylemekten çekinmeyin.



    Yasak gizli ve sır olan her şeyi öğrenmek isteyeceksiniz. Okült alanlarına merak salabilirsiniz. Yorucu ve oldukça zaman alıcı ancak kazandırıcı bir proje üzerinde çalışabilirsiniz. Sezgileriniz inanılmaz derecede artar. Fiziksel ve ruhsal anlamda bir şifacı olabilirsiniz. Hasta ve çaresiz insanların bakımları tedavileriyle alakalı meslek edinebilirsiniz. Olması mümkün değil dediğiniz bazı işleriniz mucizevi bir şekilde gerçekleşecek. Bazı kişilerden mali ve manevi anlamda destekler göreceksiniz.





    Mucizelerkorkularımıza yenik düştüğümüzde değilzorlukları güce dönüştürmeyi istediğimizde yanımızda belirecektir…..iremSU



    Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle










    OCAK AYINA BAKIŞ





    Sevgili Yaylar Ocak ayının ilk on gününde kendinizi güven altına alabilmek için kişisel ve iş anlamında bir hayli ciddi hareket edersiniz. Özellikle 11 Ocak tarihi bu anlamda önemlidir. Girişimde bulunmak ve durumunuzu iyileştirmek için harekete geçebilirsiniz. Ancak bir yandan da bulunduğunuz durumu risk altına almaktan çekinirsiniz. İstersiniz ki işler kendiliğinden şöyle yoluna girsin ve en azından rahat edeyim. İlişkilerde genel olarak güven ve istikrar konusu bir hayli öndedir. Siz aslında özgür yaradılışta olmanıza rağmen bu on günlük dönemde beraberliğinizi veya ilişki meselelerini dikkatle ve ciddi şekilde ele alarak gözden geçirebilirsiniz. Ocak ortası itibariyle çevrenizin gözbebeğisiniz. Yenilikleri uygulama özgürce düşünme hareket etme anlamında enerjiniz bir hayli yüksek. Kültürel sohbetler yeni insanlarla tanışma kafanızın içindekileri gerçekleştirme yönünde bir hayli aktif hareket edebilirsiniz. Başkaları sizin gayet zeki atılımcı ve insanlarla kaynaşmayı bilen bir kişi olduğunuzu düşüneceklerdir. Girişimde bulunmak istediğiniz konularda alanlarda başarılı çıkışlarınız olacaktır. Ay sonuna doğru özgürlük ve yenilik arzunuz bir hayli artar. Uzaklara gitmek hayatınızı kurmak yeni yerler insan tanımak istersiniz. Ocak ayının ikinci yarısının sizler için gayet olumlu geçeceğini söyleyebilirim.





    2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi




    9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

    11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

    19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

    19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

    27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

    30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-13-17-18-27-28-31

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-15-22-23-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 17-18

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11

    Yeniay : 8-9-10

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 21-22-23-24

    (Ay-İkizler geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    ŞUBAT AYINA BAKIŞ





    Şubat ayının ilk haftası boyunca ev alanı içinde ve genel olarak hassasiyet bir hayli fazla. Enerjiniz düşük olabileceğinden başta sağlığınıza özel önem vermenizde yarar var. Sevdiklerinize aşırı düşkünlük kimi zaman artan duygusallığın yarattığı gelgitlere karşı bilinçli olmakta yarar var. Mücadele gücünüz dış dünyada pek etkili olmayabilir. Genelde kendi içinizde meseleleri ele almayı tercih edebilirsiniz. Eviniz sizin için dış dünyadan bir kaçış kendinizle baş başa kalınan bir alan gibidir. Sevdiklerinizle bir araya gelmeye alıştığınız insanlarla temas etmeye çalışırsınız. Şubat ayının ikinci haftası gayet olumlu. Hem paylaşımcı hem daha özgür hem de başkalarıyla iletişimde başarınız yüksek. Yeni girişimler için gayet uygun bir devredesiniz. Hayatı kucaklayıcı sosyal anlamda geliştirici mantıklı ve oldukça pratik şekilde hayatınızı düzenleyebilirsiniz. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi nedeniyle acil kararlar almayın. Ancak yolun sonuna gelmiş gibi düşünmeyin. Dağılmayın beklemede kalın. 26 Şubat sonrası ummadığınız bir destek sayesinde ev aile ilişki yerleşim konularında ilahi yardımlar alabilirsiniz.





    2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi




    2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

    2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

    5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

    10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

    18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

    18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

    26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-9-10-13-14-23-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 11-12-18-19-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 13-14

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7

    Yeniay : 4-5-6

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 17-18-19-20

    (Ay-İkizler geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)



    MART AYINA BAKIŞ





    Mart ayı gölgeli günleri dahil olmak üzere 24 Marta kadar etkili olacak Merkür geri hareketinin geçtiğimiz aydan bu yana devam etmekte olan etkisi altında başlıyor. Zihinsel anlamda kafamız bir hayli dağınık olabilir. Ailenizi sizi ilgilendiren meseleler üzerinde düzgün karar vermek pek kolay olmaz. Birkaç hafta önceki kararların tekrar bir gözden geçirilmesinde yarar vardır. Şartlar olgunlaşmamışsa veya sizi zorlayan bir takım güçlükler varsa ani ve dürtüsel şekilde yenilik anlamında kararlar almak doğru olmaz. Bu tarihe kadar eviniz güvenliğinizle ilgili konularda lütfen dikkatli olunuz. 20 Mart sonrası enerjileriniz hayli yüksek. Aşk hayatınız epeyce hareketleniyor. Cinsel anlamda gücünüz dorukta. Yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz. Bu beraberlikte her iki taraf da gayet arzulu. Bu durum 27 Mart tarihinde iyice belirginleşir ve siz yepyeni bir karar verebilir hızlıca uygulamak istersiniz. Önemli biri size iş teklifinde bulunabilir. İyice düşünün. Dengesiz tutarsız bir olgunun içinde yer almayın. Kararınızı verirken iki hafta öncesi yaşanan gelişmeleri gözden geçirin.





    2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi




    11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

    12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

    17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

    20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

    22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

    27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-8-9-13-22-23-27-28-31

    Zayıf Enerjili Günler : 10-11-17-18-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 13

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 6-7

    Yeniay : 3-4-5-6-31

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 17-18-19

    (Ay-İkizler geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    NİSAN AYINA BAKIŞ





    Nisan ayının ilk iki haftası boyunca enerjiniz bir hayli yüksek. Güven duygunuz aşkta işte sosyal hayatta hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında sizi ışıklandırıyor. Bu durumda kimsenin sizi geçebilmesi mümkün değil. Olumlu ve gayet iyimser bir şekilde kararlarınızı uygulayabilecek dönemdesiniz. Eğer bir atılımda bulunmak istiyorsanız elinizi çabuk tutun. Cesaretiniz size hem yetenekli olduğunuz alanlarda liderlik kazandırıcı hem de insanları etkilemede kuvvet vericidir. Öyle çok fazla düşünüp taşınmadan istediğiniz bir şeyi elde edebilirsiniz. 10 Nisan tarihi sağlam işlere yönelmenin işimizde maddi ve manevi güvencemizi daha fazla öne almanın boş işlerle uğraşmak yerine kazandırıcı olanı tercih etmenin doğru olacağını gösteriyor. Sinirli bir insansak bu dönemde sakin olmakta yarar var. 15 Nisan tarihi olumlu kazanımları işaret ediyor. İnsan bu tarihte hem sağlık hem iş ilişkileri hem de özel hayatında lezzetin güzelliklerin elit ortamların kazancın peşinde. 25 Nisan tarihinde duygusal açıdan bir hayli sıkıntı yaşanabilir. Bu sıkıntıların özünde genel olarak tatminsizlik para sağlık iş hayatı yer alır. Birçok meseleyi fazla irdeleriz. Kuruntu yaparız. Oysaki bütün bunlar bizi rahatsız etmekten gelişimimize duvar örmekten başka işe yaramaz.





    2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi




    10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

    12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

    14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

    15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

    25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

    25 Nisan saat: 23:09 Kısmi Ay Tutulması






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-9-10-19-20-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 7-14-15-21-22

    Aşkta En Şanslı Günler : 9-10

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-3-30

    Yeniay : 1-2-27-28-29

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 13-14-15-16

    (Ay-İkizler geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    MAYIS AYINA BAKIŞ





    Mayıs ayının ilk haftasında iletişim güvence ileriye yönelik hedefler çalışma hayatınızla ilgili meseleler ve sağlık konuları üzerinde bir hayli durulur. Parasal açıdan durum gözden geçirilir. İşinizden elde ettiğiniz gelir veya bütçenizi oluşturan kazanç olguları gayet kıymetlidir. Geçiminizi sağlamak için bir takım işler araştırılır. İstikrarlı düşünülmeye çalışılır. Mali konularda akıllıca hareket edilir. Verilen kararlar tamamen içinde bulunduğunuz duruma göre belirlenir. 9 Mayıs itibariyle ilişki ve çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde mantıklı düşünmek dağılmamak gerekiyor. Genel olarak sağlam olana yönelmeliyiz. 10 Mayıs tarihindeki tutulma iş hayatınızla ilgili meselelerde yaşanması muhtemel krizleri işaret ediyor. Bu krizlerin nedeni finansal açıdan ileriye dönük düşünüldüğünde kendinizi güvende hissetmemenin getirdiği sıkıntılardır. Kişi bu durumda baskı altında kalabilir. Bilinçli davranmak ve olmak zorundayız. 15 Mayıs tarihi itibariyle ilişkinizle ilgili meselelerde partneriniz öyle zekice davranır ki onun her sözünden kolayca etkilenebilirsiniz. İster yeni tanışma ister devam eden ilişkinizde söylenen sözlere çok dikkat ediniz.





    2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi




    1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

    9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

    10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

    10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

    15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

    21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

    25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

    25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

    31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

    31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-6-7-16-17-21-22-25-26-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-11-12-19-31

    Aşkta En Şanslı Günler : 6-7

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 27-28

    Yeniay : 25-26-27

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 11-12-13

    (Ay-İkizler geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)




    HAZİRAN AYINA BAKIŞ





    Haziran ayının ilk on günlük sürecinde ilişkinizle alakalı konularda öncelikle kafanız karışabilir. Diyelim ki aranızda problemler var. Bunları çözümlemek gerekiyor. Çözümlemeyip birbirinize geri dönüş yaparsanız ileride yine sorunlarla uğraşmak zorunda kalırsınız. Venüs-Yengeç burcunda kişinin alışkanlıkları veya başka bir çıkış yolu bulamadığı için aşina olan her şeye sarılmasına neden olur. Ancak iyi düşünmek gerekir. Mali konularda da aynı şekilde bir gözden geçirmenin yararlı olacağını söylemek isterim. 8 Haziran tarihindeki Yeniay iş ortaklığı ve ilişki meselelerinde önemli olup dağılmamak duruma ciddi manada bakmak beraberliği ileri noktalara götürmeden önce uzun vadeli düşünmek gerektiğini gösteriyor. Bu tarihte verilecek kararlar 23 Haziran tarihinde testten geçecektir. Onun için akıllıca düşünmekte yarar var. 26 Haziran itibariyle Yengeç burcunda geri hareketini sürdürecek Merkür etkisi altında hesaplama hataları yapmamak için gözünüzü dört açınız. Aileniz veya kendi bütçenizle ilgili konularda önümüzdeki 20 Temmuz tarihine kadar akıllıca düşününüz. Evli olanlar eşlerinin mali durumuna dikkat etsinler. Hesabınızı iyi yapınız. Taşınmak ev satın almak kiralamak için borç altına girmeyiniz.





    2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

    7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

    16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

    23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

    26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

    26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-12-13-17-18-22-26-30

    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-15-16-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-30

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 24

    Yeniay : 21-22-23

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 7-8-9

    (Ay-İkizler geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    TEMMUZ AYINA BAKIŞ





    8 Haziran tarihindeki Yeniay başta mali güvenceniz olmak üzere eş-sevgili-iş ortağınızla aranızdaki paylaşımları bilinçli bir şekilde gözden geçirmeniz gerektiğini işaret ediyor. Bu gözden geçirme Merkür geri hareketi nedeniyle bir hayli öne çıkıyor. Bir yandan eskiye ait meseleler diğer yandan mevcut durum ve geleceğinizle alakalı konuların ele alınması kolay değil. Sizi kendinizden çok başkasına bağımlı kılan ne varsa önce onu yüreğinizin kafanızın içinde halletmeniz lazım. Yoksa tam anlamıyla özgür olmak mümkün değil. 20 Temmuz tarihine kadar düşünmeye devam. 13 Temmuz sonrası hem maddi hem de ilişkimizi ilgilendiren konularda mücadelemiz bir hayli yoğundur. Özellikle bize ait olanı kaybetmemek için elimizden geleni yaparız. Sorumluluklarımızla başa çıkmanın başka bir yolu yoktur. 22 Temmuz tarihi sizin hem gözler önünde olmanızı hem özgürce hareket etmenizi hem yenilikler için kollarınızı sıvamanız anlamındadır. Yaz dönemi oluşu bir tatilin işaretçisidir. Yorulan beden dinlenmek ve gücünü toplamak ister. Ben derim ki işlerinizi toparlayın ve bu tarih sonrası şöyle bir kendinize zaman ayırın. Bazılarınız partnerinizin işi ve sorumlulukları nedeniyle tatili erteleyebilir. Ancak genel olarak birçok Yay için özgürlük zamanıdır.





    2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi




    8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

    13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

    17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

    20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

    22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 1-10-11-15-19-23-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-12-1325-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 1-27-28

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 21

    Yeniay : 18-19-20

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 4-5-6-7-31

    (Ay-İkizler geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    AĞUSTOS AYINA BAKIŞ





    7 Ağustos tarihindeki Yeniay gelişmenin büyümenin ve kendine güvenmenin işaretçisi. Hayat bir sahne ve başrolünde siz varsınız. Hayatı keşfetmeye ne dersiniz? 16 Ağustos Venüs-Terazi burcu seyri birçok kişiyle bir araya gelmenizi sağlayıcı güzelliklerle buluşmanızı destekleyici bir dönemdir. Yetenekli sanatçıların ürünlerini piyasaya sundukları yeni başarılı çalışmalara imza attıkları bir tarihtir. İlişkilerde başarı şansınız bir hayli yüksektir. Dostlarınızla bir araya gelerek tatile çıkarak harcamalarda bulunarak güzelliklerin keyfine varabilirsiniz. 24 Ağustos itibariyle Başak burcunda ilerleyecek Merkür sizi iş hayatınız ailevi ve kişisel ilişkinizle alakalı konularda dikkatli bir gözlemde bulunmaya çağırıyor. Bu tarihe geldiğimizde ister istemez hesap kitap yaparız. İşimize gücümüze odaklanırız. Dağılırız toparlanmaya çalışırız. Ancak şu var ki benim için en doğru tercih nedir sorusunun cevabı en çok bu dönemde kafamızın içinde belirir. Ailevi konularda gözlemlerde bulunuruz. İlişkimiz ne durumda neler aksıyor bunları ele alırız. Ancak şu var ki bilgilenmek ve meseleler üzerinde düşünmek bu enerjinin bize hediyesidir.





    2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi




    7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

    8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

    16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

    21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

    23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

    24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

    28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 6-7-11-12-15-16-19-20-24

    Zayıf Enerjili Günler : 1-2-8-9-21-22-28-29

    Aşkta En Şanslı Günler : 24

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 17-18

    Yeniay : 15-16-17

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-3-28-29-30

    (Ay-İkizler geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    EYLÜL AYINA BAKIŞ





    5 Eylül tarihindeki Başak burcu Yeniayı öncelikle kariyer hayatınızla ilgili konularda etkilidir. Bu tarihte öncelikle durumunuza bir bakınız. Parasal konular üzerinde yapılması gereken incelemeleri ihmal etmeyin. Miras hisseli paralar ve gelirlerinizle ilgili konularda lütfen mantıklı düşünün. Sorumluluklarınızın farkında olun. İş güvenliğinizi önemseyin. Yeniay Jüpiter-Pluto-Satürn ile görünüm oluşturacağından hem büyüme hem dönüşüm hem de derinlikli gözlemde bulunmanın önemini işaret ediyor. Bugünlerde karşınıza çıkan fırsatlar veya gelişen durumları mercek altına alın. Başarılı olmak için sıkı çalışmakta yarar var. 9 Eylül tarihi itibariyle öncelikle ilişki kurmaya açığız. Bir şekilde insanlarla bağlantımız yoğun olacaktır. Zaten Yay bu konuda her zaman başarılıdır geniş düşünür. Ancak her şeyi kendisinin bildiğini düşünen bir burçtur. Merkür-Terazi burcunda başkalarını dinlemeyi yeri geldiğinde önyargısız bir şekilde meseleleri ele almayı öğrenecektir. Bu anlamda gayet iyi. İlişkinizle alakalı konularda bu süreçte birbirinizin zevklerine hassasiyetlerine aranızdaki paylaşıma önem veriniz. Özellikle 11 Eylül sonrası çalışma hayatı iş yaşamı evlilik ve genel olarak her türlü ilişkide tutkularınız bir hayli artar. Bu kimi zaman sorunlara kıskançlıklara yol açabilir. Dikkatli olmakta yarar var.





    2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

    9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

    11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

    19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

    20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

    22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

    29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-8-11-12-16-20-21-30

    Zayıf Enerjili Günler : 5-6-18-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 20-21

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 14

    Yeniay : 11-12-13

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 24-25-26

    (Ay-İkizler geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)




    EKİM AYINA BAKIŞ





    5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşan Yeniay kendiniz için yeni hedefler belirlemeniz sosyal hayatınıza önem vermeniz arkadaşlıklar kurmanız hayatı olumlu yanlarıyla ele alabilmeniz ve ilişki meselelerinde denge ve uyumu sağlamanız adına yapılacak düzenlemelerin işaretçisidir. 7 Ekim sonrası Venüs burcunuzda ilerlemeye başladığında dış dünya ile hızlı bağlantılar kurabilirsiniz. Yenilikleri uygulamak gönlünüzden geldiği gibi hareket etmek değişik bir şeyler yapmak arzunuz yükselir. Tabii ki bu tarihteki durumunuz çok önemli. Herkes kendini pek hoş mutlu ve keyifli hissetmeyebilir. Sözgelimi 15 Ekim sonrası kariyer hayatınızla ilgili konular sizi bir hayli düşündürebilir. Eğer huzursuz bir işte çalışıyorsanız bir an evvel sorununuza çare bulmak istersiniz. Özellikle 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında her meseleyi kafanıza takabilirsiniz. Memnuniyetsizlik kolay etkilenme her şeyin altında bir şeyler arama nedeniyle zorlanırsınız. İyi bir gözlemde bulunmaya neler yapabileceğini bilinçli bir şekilde gözden geçirmeye ihtiyacınız var.





    2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

    7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

    15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

    19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

    19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

    21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-13-14-17-18-27-28

    Zayıf Enerjili Günler : 2-3-15-16-22-23-29-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 17-18

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 11

    Yeniay : 8-9-10

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 21-22-23-24

    (Ay-İkizler geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)




    KASIM AYINA BAKIŞ





    3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Ve sizleri ruhsal anlamda kendi derinliklerinizle temas ettiriyor. Özellikle ilişkiniz bu anlamda çok önemli. Çünkü Merkür ilişki ve iş ortaklığı evinizin yöneticisi. Doğal olarak bu meseleler üzerinde bir hayli durmanıza neden olabilir. Bunu bir sınav gibi düşünelim. Siz doğru yanıtlar verdiğiniz sürece kazançlı çıkarsınız. O doğru yanıt ilişki meselelerindeki yüzleşmelere bağlı. Nasıl bir beraberlik yaşıyorsunuz ve sizin için anlamı nedir? Dürüst bir şekilde gözden geçirmeniz gerekecek. Bu tutulma iş hayatınız kariyerinizle ilgili konuları gündeme getirecek. Belki de çok farklı bir alanda kendinizi geliştirmeniz lazım. Maddi konularda da etkili olan bu tutulma parasal giriş ve çıkışların akıllıca planlanmasını gözden geçirilmesini gerektiriyor. İş hayatınız çok önemli. Titiz bir şekilde ve sistemli çalışmanız lazım. Duygusal açıdan bu tutulma bugüne dek yaşanan ilişki meseleleriyle yüzleşmenize neden olabilir. Partneriniz veya iş ortağınızla aranızdaki ilişki alışverişine göre şekillenecektir. Sizin mutlaka kendinizi her yönden gözlem altına alarak durumunuza bakmanız gerekiyor. Bu bir arınma dönüşüm dayanıklılığınızı ölçme hayata karşı duruşunuzu algılama yönünde bir tutulmadır. Sağlığınıza lütfen özen gösteriniz.





    2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

    3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

    5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

    7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

    17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

    19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

    22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-9-10-13-14-23-24-28-29

    Zayıf Enerjili Günler : 11-12-18-19-26-27

    Aşkta En Şanslı Günler : 13-14

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 7-8

    Yeniay : 4-5-6

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 18-19-20

    (Ay-İkizler geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    ARALIK AYINA BAKIŞ





    3 Aralık tarihinde burcunuzda oluşacak Yeniay aktif yaşamınızı iki misli yükseltici canlandırıcı yeni girişimlere cesaretle atlamanızı sağlayıcıdır. Yeni kararlar alabilir kendiniz adına farklı bir şeyler yapmak isteyebilirsiniz. Bilgilenme keşifte bulunma insanlara bildiklerinizi sunma eğlenceli aktivitelere katılma anlamlında şansınız yüksek olur. Özgür ilişkiler yaşamayı kimseye hesap vermemeyi istersiniz. Bir yere bağlı kalmak bir mesele üzerinde uzun uzun düşünmek size göre değildir. Her zaman yeni olan iyidir sözcüğünü benimsersiniz.





    2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

    5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

    7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

    17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

    17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

    21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

    21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

    24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-12-20-21-25-26-30

    Zayıf Enerjili Günler : 9-15-16-23-24

    Aşkta En Şanslı Günler : 11-12

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 4-5

    Yeniay : 2-3-4-29-30-31

    (Ay-Yay burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 15-16-17

    (Ay-İkizler geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

  10. #10
    Nothing heard/said DilinJokeri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    17.09.2010
    Bulunduğu yer
    ATATÜRKİYE
    Mesajlar
    48.318
    Post Thanks / Like
    Blog Girişleri
    17
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tecrübe Puanı
    1000

    Standart

    Oğlak (22 Aralık - 19 Ocak) Gezegeni : Satürn
    Grup : Toprak
    Uğurlu Rengi : Yeşil kahverengi
    Uğurlu Sayısı : 2 8
    Uğurlu Taş : Lâl
    Uğurlu Gün : Cumartesi




    2013 YILINDA SİZ





    Sevgili Oğlaklar Ocak sonu itibariyle yeni yoğun hareketli ve sizi heveslendirici bir işe projeye adım atabilirsiniz. Devam eden işinize ek olarak bir başka iş kolunda kendinizi ifade edebilirsiniz. Bilgi ve tecrübenizi iki ayrı alanda gayet olumlu bir şekilde göstereceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yazarlık eğitmenlik çeviri iletişim ulaşım ve haberleşme konularında yılın ilk altı ayı oldukça hevesli ve coşkulu çalışmanızı sağlayacak. Evinizde yenilenmelerde bulunabilirsiniz. Yeni gelişmeler sayesinde çok daha fazla çalışacaksınız ama bu çalışmalar geleceğinize daha olumlu yönde bakmanızı sağlayacaktır.



    Neler aştınız ne engeller ne karmaşalar iki adım atıp üç adım beklemeler. Biri de çıkıp şöyle bir destek vermedi sizlere. Ancak durun Sevgili Oğlaklar çünkü gökyüzü gayet adil. Size merhamet aşk sevgi sunacak sahiplenip yüreğinin içinde sarıp sarmalayacak bir eşi gelişmeyi şansı getiriyor. Eşinizden partnerinizden iş ortağınızdan ailenizden destekler görebilirsiniz. Bunun için fazla beklemeyeceksiniz. Emin olunuz.



    Sosyal ilişkileriniz kuvvetlenecek. Güçlü kişilerden destek göreceksiniz. Ortaklıklar kurarak işbirliğinde bulunabilirsiniz. Şifa alanlarına ilgi duyabilirsiniz. Özel yaratıcı yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz sergileyebileceğiniz alanlarda çalışabilirsiniz. Siyasi askeri metafizik araştırma alanlarında çalışabilirsiniz. Gayet dayanıklı korkusuz ve kararlı bir şeklide hedefinizin üzerine gideceksiniz.





    Bazen öyle bir yol açılır ki insanın önünde

    Olmaz dediğin şeyler emrine olur amade.*iremSU*


    Nice yıllara umduğunuzdan çok daha parlak nice 365 günlere. Her şey gönlünüzce olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle








    OCAK AYINA BAKIŞ





    Sevgili Oğlaklar Ocak ayının ilk on günlük döneminde iş hayatınız ve dış dünya ile olan ilişkinizde hakimiyetiniz belirgin oranda yükselmeye başlar. Hem yeni bir yaş kazanmanın hem de geçtiğimiz yılki tecrübelerin ışığında yıla adım atarken bir hayli kararlı kendinizden emin olacaksınız. Burcunuzda oluşacak Yeniay yeni hedefler belirlemek ve bunların üzerine giderek gerçekleştirmek yönünde faydalıdır. Belki biraz mesafeli hatta bazen fazla ciddi bulunsanız da siz artık gereksiz insanlarla boş yere zaman kaybetmek niyetinde değilsiniz. Bu yüzden bu mesafeyi gayet doğal saymalı. İş konuları maddi meseleler hedefleriniz anlamında kafanızın içindekileri gerçekleştirmek için kendinize güvenebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında mali konular özellikle etkilidir. Ne olursa olsun taviz vermeden hakkınız olanı istemeyi bilmelisiniz. Otoritelerle görüşmeler gelirleriniz ve bütçenizin tanzimi için Ocak ayının ikinci on günlük dönemi bir hayli etkili gözüküyor. Ay sonuna doğru başkalarından beklentiniz olan parasal ve ilişki anlamındaki desteklerde zorlanmalar yaşanabilir. Risk altına girmemekte yarar var.





    2013 Ocak Ayı Astrolojik Takvimi




    9 Ocak saat: 06:11 Venüs Oğlak burcuna girişi

    11 Ocak saat: 21:44 Oğlak burcunda Yeniay

    19 Ocak saat: 09:25 Merkür Kova burcuna girişi

    19 Ocak saat: 23:52 Güneş Kova burcuna girişi

    27 Ocak saat: 06:39 Aslan burcunda Dolunay

    30 Ocak saat: 13:37 Jüpiter İkizler burcunda düz seyrine geçişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-11-15-19-20-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-17-18-24-25-31

    Aşkta En Şanslı Günler : 19-20

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 13

    Yeniay : 10-11-12

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 24-25-26

    (Ay-Yengeç geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    ŞUBAT AYINA BAKIŞ





    Şubat ayının ilk haftası kısa süreli özellikle hafta sonlarında şöyle başınızı dinlemek ihtiyacı bir hayli etkilidir. Kış mevsiminde olduğumuz için dağ ve göl kenarındaki tesisleri tercih edebiliriz. Sessizlik ve huzur sizin için bu devrede bir hayli önemlidir. Çok hırslı veya mücadeleci bir tutum sergilemezsiniz. Ancak hayallerinizin ne olduğunu ve bunları gerçekleştirmenin önemini çok iyi bilirsiniz. Sizi sınırlayana değil sizi rahata erdirene yönelirsiniz. Çevrenizdeki gelişmeleri sert bir şekilde yorumlamaktansa nabza göre şerbet vermeyi tercih edersiniz. Sanat mistik edebiyat film müzik ritüellerle alakadar olmak sizi rahatlatır. Şubat ayının ikinci haftasında özgüven duygunuzu yükselten gelişmeler yaşanabilir. Maddi anlamda bir girişim başarıyla sonuçlanabilir. İş hayatında sizi destekleyici gelişmeler yaşanabilir. Siz de her zaman olduğu gibi uzun vadeli düşünmeyi tercih edersiniz. Parasal konularda ve arkadaşlık ilişkilerinde paylaşımcı ve destekleyici davranırsınız. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi bir çok mesele üzerinde düşünmek acil kararlar vermemek lazım. Ancak içinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun endişelenmeyin. 26 Şubat sonrası büyük bir kapının önünüzde açıldığına hakikaten bir çok işinizin hayırla sonuçlandığına şahit olursunuz.





    2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi




    2 Şubat saat: 03:54 Mars Balık burcuna girişi

    2 Şubat saat: 04:47 Venüs Kova burcuna girişi

    5 Şubat saat: 16:56 Merkür Balık burcuna girişi

    10 Şubat saat: 09:21 Kova burcunda Yeniay

    18 Şubat saat: 14:01 Güneş Balık burcuna girişi

    18 Şubat saat: 19:02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Şubat saat: 11:41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    25 Şubat saat: 22:27 Başak burcunda Dolunay

    26 Şubat saat: 04:03 Venüs Balık burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 3-7-11-12-16-17-25-26

    Zayıf Enerjili Günler : 1-13-14-21-22-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 16-17

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9-10

    Yeniay : 6-7-8

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 20-21-22-23

    (Ay-Yengeç geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MART AYINA BAKIŞ





    Gölgeli günleri dahil olmak üzere 24 Mart tarihine kadar etkili olacak Merkür geri hareketi yeni bir çevre değişimi eğitim-iş-kardeşleriniz ve genel olarak iş hayatınızla ilgili meseleler üzerinde dikkatlice durulmasını gerektiriyor. Merkür Balık burcunda ve bir de geri harekette olduğu zamanlar dikkatimizi toparlamakta zorluk çekeriz. Hassasiyet yoğundur ve özellikle alışverişlerde yanlışlıklara yol açar. Trafikte özellikle araba kullanırken kurallara uymamız gerekir. İnsanları anlamakta onların da bizi dinlemelerinde problemler oluşur. Gereksiz yere alınganlıklar düşünmeden etmeden söz vermeler birilerinin iyi niyetimizi kullanması ve kafamızı bozması gibi hallere yol açabilir. O nedenle dikkatli olmamız şart. 20 Mart sonrası eviniz ve ailenizle alakalı bir değişim söz konusu. Yeni bir yere taşınabilirsiniz. Hiç kimsenin sözüne kulak asmadan bildiğiniz şekilde kararlar verirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda 27 Mart tarihinde dikkatli olalım. Tereddüt içinde veya gerginlikle yanlış kararlar almayalım. Mantıklı davranmakta yarar var.





    2013 Mart Ayı Astrolojik Takvimi




    11 Mart saat: 21:52 Balık burcunda Yeniay

    12 Mart saat: 08:26 Mars Koç burcuna girişi

    17 Mart saat: 22:03 Merkür Balık burcunda düz seyrine geçişi

    20 Mart saat: 13:02 Güneş Koç burcuna girişi

    22 Mart saat: 05:15 Venüs Koç burcuna girişi

    27 Mart saat: 11:28 Terazi burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-6-7-10-11-15-16-25-26-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 13-20-21-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 15-16

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 8-9

    Yeniay : 6-7-8

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 19-20-21-22

    (Ay-Yengeç geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    NİSAN AYINA BAKIŞ





    Nisan ayının ilk on beş günlük diliminde ev sınırları içinde bir hareketlenme değişim arzusu yeniliklerde bulunma isteğiniz yükselir. Özellikle bu dönemde ev satın almak kiralamak ileriye dönük bir yatırımda bulunmak fikri kafanızın içinde iyice etkili olur. Üstünüzdeki ağırlıklardan bir an önce kurtulmak istersiniz. Bazı Oğlaklar bu dönemde borçlanarak veya farklı bir yolla ev sahibi olmak isterler. Dışarıdan pek hissedilmese de iç dünyanızda önemli kararlar verebilirsiniz. Ancak aile içinde problemleri olanların bu süre içinde dikkatli olmaları gerekir. Bir ufak mesele dahi birbirinize sert sözler sarfetmenize sudan sebeplerle tartışma çıkmasına neden olabilir. 10 Nisan ve 15 Nisan tarihlerini olumlu buluyorum. Hem aşk hem hedefleriniz ve hem de maddi ve manevi anlamda şanslısınız. Seçkin gayet keyifli bir çok alanda size yardımcı olacak enerjiler Nisan ortasındaki haftayı gayet leziz kılıyor. Hayatın güzelliklerini hissetme anlamında bu tarihler gayet olumludur. 25 Nisan tarihinde derinlikli düşünün ancak lütfen olumsuz duygulara meyletmeyin. Siz kendinizi ve hedefinizi biliyorsanız o zaman yolunuzda ilerleyin. Duygularınız sizi biraz zorlayacaktır. Ay tutulmasında bu doğaldır. Bize düşen endişeden olur olmaz saplantılardan uzak durmaktır.





    2013 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi




    10 Nisan saat: 12:36 Koç burcunda Yeniay

    12 Nisan saat: 22:34 Pluto Oğlak burcunda geri hareket başlangıcı

    14 Nisan saat: 05:37 Merkür Koç burcuna girişi

    15 Nisan saat: 10:25 Venüs Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 01:03 Güneş Boğa burcuna girişi

    20 Nisan saat: 14:48 Mars Boğa burcuna girişi

    25 Nisan saat: 22:58 Akrep burcunda Dolunay

    25 Nisan saat: 23:09 Kısmi Ay Tutulması






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-11-12-21-22-26-30

    Zayıf Enerjili Günler : 9-10-16-17-24

    Aşkta En Şanslı Günler : 11-12

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 5

    Yeniay : 2-3-4-29-30

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 16-17-18

    (Ay-Yengeç geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    MAYIS AYINA BAKIŞ





    Mayıs ayının ilk haftasında gayet akıllıca düşünürsünüz. Aşk hayatınızla ilgili konularda ileriye dönük kararlar almaya çalışırsınız. Bir durumu kişiyi veya meseleyi gelecek vaat ediyorsa tercih edersiniz. Güven-saygı ve sevgi üçlüsü her alanda etkili olur. Para kazanmak hayatınızı garanti altına almak aşkta huzur bulmak lezzetli yaşamak için her bir olgu gözden geçirilir. Hayatı başarı ve toplum içindeki yerinize göre değerlendirirsiniz. Konuşmalarınız gayet ciddidir. Risk altına girmezsiniz. 9 Mayıs civarında çalışma hayatınızla ilgili konularda ve aşk hayatınızı ilgilendiren meseleler üzerinde dağılmamak için her zaman olduğu gibi bilinçli düşünmekte ve sağlam olana yönelmekte fayda var. Bu sırada Merkür burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacağı için iletişim gücünüz yüksek olacaktır. 10 Mayıs tarihindeki tutulma aşk-çocuklar-sanatsal faaliyetler-iş hayatı ve sorumluluklarınızla ilgili konularda etkilidir. Duyarlılığınız yüksek olabilir. Güven içinde yaşamak adına mücadele verebilirsiniz. İçsel yönden biraz huzursuzluk hassasiyet yüksek olabilir. 15 Mayıs tarihinde iş hayatınızla ilgili konularda bir hayli yoğun olursunuz. Karşınıza çıkan tekliflere hemen olur veya hayır yanıtı vermeden önce iyice düşününüz.





    2013 Mayıs Ayı Astrolojik Takvimi




    1 Mayıs saat: 18:37 Merkür Boğa burcuna girişi

    9 Mayıs saat: 18:03 Venüs İkizler burcuna girişi

    10 Mayıs saat: 03:26 Halkalı Güneş Tutulması

    10 Mayıs saat: 03:29 Boğa burcunda Yeniay

    15 Mayıs saat: 23:41 Merkür İkizler burcuna girişi

    21 Mayıs saat: 00:09 Güneş İkizler burcuna girişi

    25 Mayıs saat: 07:11 Gölgeli Ay Tutulması

    25 Mayıs saat: 07:26 Yay burcunda Dolunay

    31 Mayıs saat: 10:07 Merkür Yengeç burcuna girişi

    31 Mayıs saat: 13:39 Mars İkizler burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 4-5-9-10-19-23-24-27-28-31

    Zayıf Enerjili Günler : 6-7-14-15-21-22

    Aşkta En Şanslı Günler : 9-10

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 2-29-30

    Yeniay : 1-27-28-29

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 13-14-15-16

    (Ay-Yengeç geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    HAZİRAN AYINA BAKIŞ





    Haziran ayının ilk on günlük sürecinde ilişkinizle alakalı konularda eğer problemli bir dönemden geçiyorsanız şu andaki durumunuz nedeniyle hassasiyetiniz yüksek olur. Güven içinde yaşamak istersiniz. Geçmişi düşünürsünüz yaşanılanları bir daha gözden geçirirsiniz. Eğer ayrı iseniz özlem duyarsınız. Yalnız iseniz hayatınızda biri olsun istersiniz. Eğer mutlu iseniz partnerinizin sevgi ve ilgisiyle huzur bulursunuz. İlişkinizin niteliğine göre durum anlam kazanacaktır. 8 Haziran tarihindeki Yeniay iş hayatınızla ilgili konularda etkili olup sağlığınızı da ilgilendirir. Akıllıca gözden geçirmelerde bulunarak günlük hayatınızı düzene koymak gerekir. Bu tarihte verilecek iş kararları veya atılacak adımlar 23 Haziran tarihinde sonuçlanır. Ay sonuna kadar ilişki parasal konular iş anlamındaki meseleler üzerinde bir hayli yoğunlaşabilirsiniz. 26 Haziran itibariyle Yengeç burcunda geri hareketini sürdürecek Merkür döneminde partneriniz duygularını size yansıtmakta zorlanır. Kendi ailesi ilişkiniz veya güvence konularında kendi başına düşünmeyi tercih edebilir. Eğer bir başka şehirde oturan sevgiliniz varsa bir hayli hassas olursunuz. Sorunlar nedeniyle ayrıldıysanız sevgiliniz geri hareket döneminde düşünür ve daha sonra size geri dönebilir. Önümüzdeki 20 Temmuz tarihine kadar lütfen kararlar almayınız. Çelişkili düşünmeniz mümkündür.





    2013 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Haziran saat: 05:13 Venüs Yengeç burcuna girişi

    7 Haziran saat: 11:25 Neptün Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    8 Haziran saat: 18:57 İkizler burcunda Yeniay

    16 Haziran saat: 12:17 Chiron Balık burcunda geri hareket başlangıcı

    21 Haziran saat: 08:04 Güneş Yengeç burcuna girişi

    23 Haziran saat: 14:33 Oğlak burcunda Dolunay

    26 Haziran saat: 04:40 Jüpiter Yengeç burcuna girişi

    26 Haziran saat: 16:07 Merkür Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    27 Haziran saat: 20:03 Venüs Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-5-6-15-16-20-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 3-10-11-17-18-30

    Aşkta En Şanslı Günler : 5-6

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 26

    Yeniay : 23-24-25

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 9-10-11-12

    (Ay-Yengeç geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    TEMMUZ AYINA BAKIŞ





    8 Temmuz tarihindeki Yengeç burcunda oluşacak Yeniay bu yıl Merkür geri hareketine denk geldiği için partneriniz ve siz hem ilişkinizi şöyle bir gözden geçirmeli hem de yenilik anlamındaki kararlarınızı uygulamadan önce hesap kitap yapmalısınız. Para durumunuza ve gelişmelere göre 20 Temmuz sonrası bir yol belirlersiniz. Ancak şimdi birbirinize destek olmalı ilişkinizin niteliğine göre el birliğinde bulunmalı ve güven içinde önünüze bakmak için bilinçli hareket etmelisiniz. Bu Yeniay bir çok Oğlak için evlilik kararını simgeliyor. Fakat hazırlıklar henüz tamam değilse ay sonuna kadar beklemekte yarar var. Sorunları olanlar da bu tarihe kadar iyice düşünmeli. Endişe ve kuruntular gerçeği gölgeleyebilir. Oysaki ilişki evinizdeki Jüpiter verimli ortaklıkların işaretçisi. Kendine güven duymayan kişilerle ilişkiye girmeyin. Ancak ortada bir şey yokken bazı meseleleri de duygusal biçimde ele almayın. 13 Temmuz sonrası enerjimiz düşer. Buna karşın üzerimizdeki sorumluluk yüksektir. Dışa karşı belli etmesek de ilişkimiz ve ailevi konularda kararsızlık duyabiliriz. Eskiyi sürdürmek mi yoksa yeni bir şeyler yapmak mı bizim için daha doğru olur diye düşünürüz. 22 Temmuz sonrası bütün dikkatimiz finansal konulara çevrilir. Ne kazandım nereye ne verdim ne kazanabilirim ne durumdayım? Soruları havada uçuşur. Her işe kendiniz yetişmek zorundaymış gibi bir sürü sorumluluğun altına girersiniz. Çünkü Venüs-Başak burcu geçişi elinizin değmediği gözünüzün görmediği hiç bir şeye güvenmemenize neden olur.





    2013 Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi




    8 Temmuz saat: 08:12 Satürn Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    8 Temmuz saat: 10:15 Yengeç Burcunda Yeniay

    13 Temmuz saat: 16:22 Mars Yengeç burcuna girişi

    17 Temmuz saat: 20:20 Uranüs Koç burcunda geri hareket başlangıcı

    20 Temmuz saat: 21:22 Merkür Yengeç burcunda düz seyrine geçişi

    22 Temmuz saat: 15:41 Venüs Başak burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 18:56 Güneş Aslan burcuna girişi

    22 Temmuz saat: 21:16 Kova burcunda Dolunay






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-12-13-17-21-25-26-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-15-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 2-3-29-30

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 23

    Yeniay : 20-21-22

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 7-8-9

    (Ay-Yengeç geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    AĞUSTOS AYINA BAKIŞ





    7 Ağustos tarihinde Aslan burcunda oluşacak Yeniay finansal ve ilişki anlamında güçlenmenizi sağlıyor. 16 Ağustos tarihinde sanatsal alanlarda çalışan Oğlaklar için olumlu bir dönemdir. İnsan ilişkilerinde başarınız yüksektir. Ancak çoğu zaman sağlam ve güvenilir olanı tercih ettiğiniz için yüzeysel olanla-kalıcı olanı birbirinden ayırt etmek istersiniz. Kariyer hayatınızda nezaket sevgi ve saygı dolu davranışlardan hoşlanırsınız. Kilo almamaya kendinize dikkat etmeye çalışırsınız. Tatile bu zamanda çıkmayı düşünebilirsiniz. Daha fazla kazanabileceğiniz bir iş arayışında bulunabilirsiniz. 24 Ağustos itibariyle sorumluluk sahibi çalışkan Oğlaklar iş hayatı eğitim ticari ve maddi konular üzerinde dikkatlice gelişmeleri takip ederek değerlendirmede bulunabilirler. Bilgi toplama sentezleme organize etme kariyer planlanması gibi geniş bir alanda planlamalarda bulunabiliriz. Tabii ki detayları gözden kaçırmamakta yarar var. Ayrıca partnerinizin yakın akrabaları ile olan diyoloğunuz yazılı rapor belge kontratlar da bu dönemde ilgilenilecek işler arasında yer alır.





    2013 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi




    7 Ağustos saat: 00:51 Aslan burcunda Yeniay

    8 Ağustos saat: 15:13 Merkür Aslan burcuna girişi

    16 Ağustos saat: 18:37 Venüs Terazi burcuna girişi

    21 Ağustos saat: 04:45 Kova burcunda Dolunay

    23 Ağustos saat: 02:02 Güneş Başak burcuna girişi

    24 Ağustos saat: 01:36 Merkür Başak burcuna girişi

    28 Ağustos saat: 05:05 Mars Aslan burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 8-9-13-14-17-18-21-22-26-27

    Zayıf Enerjili Günler : 3-4-11-12-24-31

    Aşkta En Şanslı Günler : 26-27

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 19-20

    Yeniay : 17-18-19

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 3-4-5-30-31

    (Ay-Yengeç geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


    EYLÜL AYINA BAKIŞ





    5 Eylül tarihinde Başak burcunda oluşan Yeniay kusursuz olanı isteme mükemmel olana ulaşma verimli hale getirme üretme büyütme bakma ve pürüzlerden kurtulma anlamındaki her türlü konuda planlamada bulunulması ve üzerinde düşünülmesi anlamında gayet olumludur. Eğitim-iş-ticari-sağlık-inancınız-çevre konuları kapsar. Ayrıca partneriniz ve ilişkinizle alakalı meselelerin ele alınmasını da sağlayıcıdır. Kişinin hedefini gözden geçirmesi ve kişisel anlamda kendini ele almasında yardımcıdır. Bütün bunlar aslında bir gelişimin simgesidir. Duruma göre bir yön tayininde bulunulur. Yukarıdaki konulardaki gelişmeler de zaten Yeniayın etkisiyle yavaş yavaş hayatınıza dahil olmaya başlar. 9 Eylül itibariyle ilişkilerde genel olarak hem paylaşım hem de sorumluluklar ön plandadır. İşinizi severek yapmanız beklenir ancak bir yandan da denetim altına alındığınızı düşünürsünüz. Sevmek zorunda kalırsınız bazen. İnsanlarla ilişkinizde hem belli bir mesafe hem de nezaket ön planda tutulmalıdır. Oğlak dürüst ve doğrucu bir burç olduğu için bu idare etme durumlarından pek hoşlanmaz. Ancak işimiz ilişkimiz gereği bunlara dikkat etmemiz yerinde olur. Diplomatik tarzda bir iletişim bu tarihte önemli hale gelir.





    2013 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Eylül saat: 14:37 Başak burcunda Yeniay

    9 Eylül saat: 10:07 Merkür Terazi burcuna girişi

    11 Eylül saat: 09:15 Venüs Akrep burcuna girişi

    19 Eylül saat: 14:13 Balık Burcunda Dolunay

    20 Eylül saat: 18:29 Pluto Oğlak burcunda düz seyrine geçişi

    22 Eylül saat: 23:44 Güneş Terazi burcuna girişi

    29 Eylül saat: 14:38 Merkür Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 5-6-9-10-14-18-22-23

    Zayıf Enerjili Günler : 1-7-8-20-21-27-28

    Aşkta En Şanslı Günler : 22-23

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 16

    Yeniay : 13-14-15

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 1-2-26-27-28-29

    (Ay-Yengeç geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    EKİM AYINA BAKIŞ





    5 Ekim tarihinde Terazi burcunda oluşacak Yeniay öncelikle iş hayatımızla ilgili konularda ilişkilerin önemini vurgulayan uyumlu dengeli ve huzurlu bir hayata duyduğumuz ihtiyacın göstergesi olup önümüzdeki iki hafta boyunca bu konularda düzenlemelerde bulunmamızı sağlayan bir enerjidir. Kişi hem sorumluluklarının farkındadır hem de çevresindeki insanların öneminin. İster ki kendisine karşı nazik bir şekilde davranılsın ve anlaşmazlıklar çözüme kavuşsun huzur bulunsun. 7 Ekim sonrası işimiz aşk hayatımız veya farklı bir nedenle özgür hareket etmemiz ilişkilerde bulunmamız engellenir. Ve biz bu engellenişi hassas bir şekilde ele alırız. Keyfimiz biraz kaçar. 15 Ekim sonrası düzenleme işler hale getirme ve hedefimizi gerçekleştirme anlamında titiz çalışmamız gerekir. Bir Oğlak için bu zor bir durum değildir. Ancak sadece işe odaklanmak sosyal yaşamdan uzak durmak sorumluluklarımız gereği hareket etmek sıkıcı gelebilir. 21 Ekim-10 Kasım tarihleri arasında bir çok mesele üzerinde derinlikli düşünürüz. Niyetimizi arzularımızı gerçekleştirmek anlamında zamana ihtiyacımız vardır. Bu zaman zarfında uygulamada bulunmaktan ziyade her olasılığı gözden geçirerek işlerimizi düzenlemek yararlı olur.





    2013 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi




    5 Ekim saat: 03:35 Terazi burcunda Yeniay

    7 Ekim saat: 20:54 Venüs Yay burcuna girişi

    15 Ekim saat: 14:05 Mars Başak burcuna girişi

    19 Ekim saat: 02:38 Koç burcunda Dolunay

    19 Ekim saat: 02:51 Gölgeli Ay Tutulması

    21 Ekim saat: 13:29 Merkür Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

    23 Ekim saat: 09:10 Güneş Akrep burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 2-3-7-11-15-16-20-29-30

    Zayıf Enerjili Günler : 4-5-17-18-24-25

    Aşkta En Şanslı Günler : 20

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 13-14

    Yeniay : 10-11-12

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 24-25-26

    (Ay-Yengeç geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    KASIM AYINA BAKIŞ





    3 Kasım tarihindeki Güneş Tutulması Merkür geri hareketiyle aynı zamana denk gelmekte. Amacınızı belirleme işlerinizi tekrar bir gözden geçirme ilişkilerinize dikkat etme sorumluluklarınızın farkında olarak düzenlemelerde bulunma anlamında etkileyicidir. Bu Tutulma olumlu gelişmelerin işaretçisi. Sözgelimi yeni bir fırsatla karşılaşmanız yeni bir iş teklifini değerlendirmeniz eğitim ve iş hayatınızla alakalı yeni bir çevreye girmeniz mümkün. Ancak dediğim gibi geri hareket döneminde olması gelişmelerin 18 Kasım sonrası sizin açınızdan olumlu yönde gelişeceğini söyleyebilirim. Tutulma derecesi Pluto ile olumlu bir görünüm yapıyor. Pluto sizin burcunuzda. Bu da gösteriyor ki toplumsal yaşamdaki konumunuzun yükselişi sizi kişisel yönden de bir hayli güçlendirecek. Mars ile olumlu görünüm titiz çalışmanın işaretçisi. Oğlaklar genelde sorumluluk almaya yetkindirler. Tutulma ile sorumluluklarınız da artacaktır. Ancak güçlü bir pozisyonda olmanızı sağlayıcıdır.





    2013 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Kasım saat: 14:47 Hibrid Güneş tutulması

    3 Kasım saat:14:51 Akrep burcunda Yeniay

    5 Kasım saat: 10:43 Venüs Oğlak burcuna girişi

    7 Kasım saat: 07:03 Jüpiter Yengeç burcunda geri hareket başlangıcı

    10 Kasım saat: 23:12 Merkür Akrep burcunda düz seyrine geçişi

    13 Kasım saat: 20:42 Neptün Balık burcunda düz seyrine geçişi

    17 Kasım saat:17:16 Boğa burcunda Dolunay

    19 Kasım saat: 15:08 Chiron Balık burcunda düz seyrine geçişi

    22 Kasım saat: 05:48 Güneş Yay burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 3-4-7-8-11-12-16-17-26-27-30

    Zayıf Enerjili Günler : 1-13-14-21-22-28-29

    Aşkta En Şanslı Günler : 16-17

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 9-10

    Yeniay : 6-7-8-9

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 20-21-22-23

    (Ay-Yengeç geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

    ARALIK AYINA BAKIŞ





    3 Aralık tarihindeki Yeniay bazılarınız için sürpriz seyahatlerin işaretçisidir kimileri için kendinizi ve dünyayı ele alış biçiminizi gözden geçirmenizde yararlı olacaktır. Özgürlük ihtiyacınız bir hayli artar. Ancak mutlaka halledilmesi ve bitirilmesi gereken işler nedeniyle sıkı çalışmanız gerekebilir. Genel olarak hayatı farklı bir pencereden değerlendirme zamanıdır. Eğer çok fazla sorumluluk yüklenen birisiyseniz bu Yeniay sayesinde daha az çalışmaya biraz daha kendinizi düşünmeye başlarsınız. Eğer kafanızı kurcalayan meseleler varsa Yeniay süresince bunları gözden geçirmenizde yarar vardır. Hayatınıza biraz daha aktivite katmaya eğlenceli bir şeyler yaşamaya molalar vermeye çalışmanız yararlı olur.





    2013 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi




    3 Aralık saat: 02:23 Yay burcunda Yeniay

    5 Aralık saat: 04:42 Merkür Yay burcuna girişi

    7 Aralık saat: 22:41 Mars Terazi burcuna girişi

    17 Aralık saat: 11:29 İkizler burcunda Dolunay

    17 Aralık saat: 19:39 Uranüs Koç burcunda düz seyrine geçişi

    21 Aralık saat: 19:11 Güneş Oğlak burcuna girişi

    21 Aralık saat: 23:53 Venüs Oğlak Burcunda geri hareket başlangıcı

    24 Aralık saat: 12:12 Merkür Oğlak burcuna girişi






    Pozitif Enerjili Günler : 1-4-5-8-9-13-14-23-24-28

    Zayıf Enerjili Günler : 11-12-18-19-25-26

    Aşkta En Şanslı Günler : 13-14

    Parasal Açıdan Şanslı Günler : 6-7

    Yeniay : 4-5-6-31

    (Ay-Oğlak burcu geçiş günleri sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

    Dolunay : 17-18-19-20

    (Ay-Yengeç geçiş günleri burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final bitişler duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)
    tüm yaralarım gerçek ama onları bana veren tüm insanlar yalan ..

1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 1 2 SonuncuSonuncu

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

  • Şikayet, Telif hakları ve Yasal bildirimler için tıklayın.
  • .

    İletişim: [email protected]